IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

70-80 хил. са до 7 лв.
    Смятай сам колко ще са нужни кеш.
    Аз обаче имам обица и то и от тоя мажоритар - ЦКБ на 1.2 увел. на 1.5, Корп на 75-80 ли, увел. на 150. Всеки знае дали съм ги стигнал тия числа.
    Мисля бях писал във връзка с предното ОСА, че едва ли са случайни текстовете за овластяване на СД за подобни действия. Не закъсня потвърждението.
    Остава да видим какъв ще е развоя.
    Нямам препоръки!
    Тимаджиите не са ми мерило...
    виж каката от СИ банк.... вече е над увеличението...
    и Корп... на 70-75 обяви и стигна до 97 лв...
    30 % се възстановява при този мажоритар със сигурност....
    40-45 стинки ще ги вземем в близко време на тагадък......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      За мен е много положителен...
      Най малко ,че ще стабилизира цената на дадено равнище ,което предполагам ,че ще е по нагоре от днешното....
      Аз съм заредил на 2,55 лв. средна и след това съобщение съм по-голям оптимист.

Хубава вечер на сите!

P.S. Жека, гОООООООООООООООуем си, бравос!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
        Moнти,

Малка, НО важна поправка: до 55 млн. новоемитирани акции с номинал 1 лв. и емисионна цена 5 лв. = 275 млн. лева /което е доста различно от 500 млн. лв./.

Интересна развръзка и за мен ПОЛОЖИТЕЛЕН СИГНАЛ!

пОЗДрави!
        За мен е много положителен...
        Най малко ,че ще стабилизира цената на дадено равнище ,което предполагам ,че ще е по нагоре от днешното....

Коментар

Разбира се че тогава ще гони 12-15 лв най малко цената.... с увеличението ..
          Интересно какво ще правят с тези 500 милиона...направо ме разбиха....
          Да не купуват на някой измъкващи се....бензиностанциите...
          За продажба .... изключено....
          Най малко ,че онези който ще правят увеличението ще купуват по еФтино от 5 лева....
          1 милиона да купят и ще докарат до 4,5-4,7....

Не е препоръка....

70-80 хил. са до 7 лв.
          Смятай сам колко ще са нужни кеш.
          Аз обаче имам обица и то и от тоя мажоритар - ЦКБ на 1.2 увел. на 1.5, Корп на 75-80 ли, увел. на 150. Всеки знае дали съм ги стигнал тия числа.
          Мисля бях писал във връзка с предното ОСА, че едва ли са случайни текстовете за овластяване на СД за подобни действия. Не закъсня потвърждението.
          Остава да видим какъв ще е развоя.
          Нямам препоръки!

Коментар

Най малко ,че онези който ще правят увеличението ще купуват по еФтино от 5 лева....

Не е препоръка....
            Moнти,

Малка, НО важна поправка: до 55 млн. новоемитирани акции с номинал 1 лв. и емисионна цена 5 лв. = 275 млн. лева /което е доста различно от 500 млн. лв./.

Интересна развръзка и за мен ПОЛОЖИТЕЛЕН СИГНАЛ!

пОЗДрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              "Проверяват се няколко адреса на този булевард, но нямаме информация, да е щурмуван "Петрол", каквато информация излиза в медиите. Нещата са свързани със сутрешната акция", казаха пред ПИК от СДВР.
              Тия не вярвам да са се объркали да влязат в Петрол, че ще им стане горещо с новия мажоритар

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                За да увеличава на 5 лева, със сигурност ще продаде после по-скъпо.. или е намерил някой да запише увеличението. Макар че, второто не ми се струва вероятно, щото този някой ще е едва с 33% срещу едни 270 млн. лева

Не е препоръка....

Коментар

• Жанадармерията е нахлула в бизнессграда на столичния булевард "Черни връх".

Тежковъоръжени екипи на жандармерията и полицията нахлуха малко преди обед в офис на търговско дружество. Бизнесът на фирмата е свързан с петролни продукти, съобщава bTV.

"Проверяват се няколко адреса на този булевард, но нямаме информация, да е щурмуван "Петрол", каквато информация излиза в медиите. Нещата са свързани със сутрешната акция", казаха пред ПИК от СДВР.

От МВР обясниха още, че акцията се води от прокуратурата по образувани досъдебни производства на територията на София и полицаите подпомагат действията на разследващите органи.

ПИК научи, че акцията е свързана с тази, която бе проведена по-рано в Общинска банка. По първоначална информация става дума за кокаинова афера, но криминалистите все още не потвърждават това.

Булевардът е задръстен от полицейски коли, ченгетата отклоняват с груби жестове шофьорите, които се ядосват заради задръстването, което веднага обхвана района. Любопитни граждани се опитват да получат информация от униформените, но и те се сблъскват с грубо невнимание от страна на служителите на МВР.

Пред медията ни от полицията уверииха, че все още няма арестувани, а се проверяват предимно документи.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/252998

какво става тук

Коментар

• Аз ще седя и ще гледам.......пари за купуване нямам, още е рано за продажба, ще си взема пуканки и бира

Коментар

Бях го прочел за пет лева ,но не повервах....
                        Прегре ми онова с едната гънка...
                        Какво излиза за да не ни разводни акциите ,да купуваме ли до 4 - 4,25 ....ли.
                        Василев ще прасне поне 500 милиона тук.... откъде.....ще ги намери...
                        Друг ли ще дойде ......
                        Да продаваме ли...не.... това става акция убежище ,като КОРП...
                        За да увеличава на 5 лева, със сигурност ще продаде после по-скъпо.. или е намерил някой да запише увеличението. Макар че, второто не ми се струва вероятно, щото този някой ще е едва с 33% срещу едни 270 млн. лева

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          5 лева емисионна

този таргег кога мислите ще го стигне, утре ли?

Не е препоръка
                          Бях го прочел за пет лева ,но не повервах....
                          Прегре ми онова с едната гънка...
                          Какво излиза за да не ни разводни акциите ,да купуваме ли до 4 - 4,25 ....ли.
                          Василев ще прасне поне 500 милиона тук.... откъде.....ще ги намери...
                          Друг ли ще дойде ......
                          Да продаваме ли...не.... това става акция убежище ,като КОРП...

Коментар

• A novo 20 bareti...
                            Game Over...

Коментар

Става все по интересно.....
                              Увеличение на капитала....
                              Почва лъскането......
                              Сега кажи и колко ще е....
                              5 лева емисионна

този таргег кога мислите ще го стигне, утре ли?

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Идват, идва, ама от ново ОСА...
                                Сега ако кажа, че имах усещане да видя регистъра, но след края на сесията - Монти вече ептен няма да вярва.
                                Определено има какво да се чете:
                                http://tranzit.dir.bg/load.php?id=U1...dt77V0K1849842
                                Става все по интересно.....
                                Увеличение на капитала....
                                Почва лъскането......
                                Сега кажи и колко ще е....

Коментар

Working...
                                X