IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Така де, по захарната част, но интересна ми е продажбата на 10 бензиностанции на кредитор. Не просто залога им, а обособяване на дружество, продажба, едни 3 млн. насреща, доход от тях занапред йок. При това с едно решение на УС. Както и несъстоятелността на Корект, Алфа, а сега и запора на дяловете на ВИП. В комбинация с шекера, за мен също прозира подновен интерес на прасчо, ама да не сме прави, че знаеш табака как е сега...
    Нямам препоръки!
    На акционерите пожелавам дано Дидо дебелия да се провали .... А 10-те бензиностании са застраховка за Гриша Ганчев за парите, които е вложил.Скоро може да има и други сделки подобни.
    Life won't wait for you.

Коментар

Аз като цяло каквото е имало съм го писал и поствал.
      Трейдър, в коя посока мечтани?
      Без препоръки, имам акции.
      Щом имам акции ще ги прочета поне от три месеца,защото ти не пускаш нищо случайно........
      Пуснах преди малко едни цени и гледам ,че на тази кота ,въпреки че преди малко нямаше поръчки ,сега се изгради ниво на подкрепа.....
      Преди няколко дни и за ,като B.Graham си зададох въпроса защо чак сега след две,три години се разтарчаха да съдят ловчаннина...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        По принцип всички знаеме, че това в което обвиняват Гриша Ганчев е вярно.Обаче толкова години го покриваха.Човека с всичките му кусури съдаваше и бизнеси/работни места на зелено.И когато вече на всички е ясно че или играе сам или играе с Цветан Василев, СпП се сети да вкара делото му в съда..... А СпП, както и цялата съдебна власт е в ръцете на Дидо Дебелия .... a.k.a. Депесарската Свиня...

Така де, по захарната част, но интересна ми е продажбата на 10 бензиностанции на кредитор. Не просто залога им, а обособяване на дружество, продажба, едни 3 млн. насреща, доход от тях занапред йок. При това с едно решение на УС. Както и несъстоятелността на Корект, Алфа, а сега и запора на дяловете на ВИП. В комбинация с шекера, за мен също прозира подновен интерес на прасчо, ама да не сме прави, че знаеш табака как е сега...
        Нямам препоръки!

Коментар

Бенджи, по коя част му прозира арсенала?[/B]
          По принцип всички знаеме, че това в което обвиняват Гриша Ганчев е вярно.Обаче толкова години го покриваха.Човека с всичките му кусури съдаваше и бизнеси/работни места на зелено.И когато вече на всички е ясно че или играе сам или играе с Цветан Василев, СпП се сети да вкара делото му в съда..... А СпП, както и цялата съдебна власт е в ръцете на Дидо Дебелия .... a.k.a. Депесарската Свиня...
          Life won't wait for you.

Коментар

Колко пък да дойде евтино, колко пък да се даде скъпо?
            Колкото, толкова, Жека... Важното е маржа да е читав и по възможност по-бърз...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
              Как в коя... Нали всеки трейдър мечтае да купува еФтино и да продава скъпо...
              Колко пък да дойде евтино, колко пък да се даде скъпо?
              Бенджи, по коя част му прозира арсенала?

Коментар

Как в коя... Нали всеки трейдър мечтае да купува еФтино и да продава скъпо...

Коментар

• Moмчета струва ми се, че Прасето загрухтя и тук с познатия си арсенал ....
                  Не е препоръка.Нямам акции.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Понеже не следях темата от три месеца а съм забраил една поръчка от 1000 бр. към две лева , какво става на петролния фронт ,може и на лични.... .....

Коментар

А ето развоя и при ВИП...
                      Понеже не следях темата от три месеца а съм забраил една поръчка от 1000 бр. към две лева , какво става на петролния фронт ,може и на лични.... .....

Коментар

• Цени мечтани... Не е лошо да мечтае човек! Можете да мечтаете още, може и да се сбъдне...

Коментар

• А ето развоя и при ВИП...
                          Attached Files
                          Last edited by Jekata; 08.01.2015, 12:42.

Коментар

• В Петрол Запад са бензиностанциите на Вапцаров до София Ленд, Драган Цанков, Малинов, Красна поляна, Стамболийски, на Ломско шосе, в Обеля, в Надежда, на Симеоновско и преди моста Чавдар.

Засега ТР е отказал вписването.

7. Управители Заличено обстоятелство
                            КАЛОЯН ПЕТКОВ ЕНЧЕВ, ЕГН **********, държава: БЪЛГАРИЯ
                            23. Едноличен собственик на капитала Заличено обстоятелство
                            24. Прехвърляне на дружествен дял ПРЕХВЪРЛИТЕЛ: "ПЕТРОЛ" АДЕИК **********, БЪЛГАРИЯ
                            ПРАВОПРИЕМНИК: "КРИСТЪЛ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ" ЕООДЕИК **********, БЪЛГАРИЯ
                            Размер на дяловото участие: 2991910 лв.
                            дата, на която е възникнало основанието за прехвърляне на дружествен дял: 06.01.2015 г.

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                              Аз малко се обърках. Първоначално Василев излезе с Гриша Ганчев да говори за Петрол, а после Гришата го прилапа. Винаги съм мислила, че просто беше номер да се извади Петрол от активите на КТБ, така че Василев да си го задържи чрез подставения Ганчев в случая. Чета в събота Василев се жалва, че ДП искал да се докопа и превземе Петрол. Нещо, което ми е доста странно имайки предвид, че основните апетити към фирмата са от страна на руснаците, не на Пеевски. А след като видя ДП какво направиха руските интереси с Василев, за това че се помисли за толкова велик, не ми се вярва да се пробва там.
                              Част от конспирацията бе, че именно тук е било началото на разрива между двамата. Някъде преди гърмежа с банката тогава се лансира Ганчев. Явно и като човек от бизнеса, а и като противовес. Тогава уж прасето залегнало, но нова власт, нови мераци. С несъстоятелност мисля целят къпане на връзката на кутиите, банката и дружеството, ама тия милиони кредити, кой ще ги връща.
                              Нямам препоръки!

Коментар

Такова е и моето виждане, но дали ще успее е друга тема.
                                Друг въпрос е защо втори едър акционер гони несъстоятелност. Първия по искане на фирма, регистрирана до Кат, втория, относително по собствено желание.
                                Аз малко се обърках. Първоначално Василев излезе с Гриша Ганчев да говори за Петрол, а после Гришата го прилапа. Винаги съм мислила, че просто беше номер да се извади Петрол от активите на КТБ, така че Василев да си го задържи чрез подставения Ганчев в случая. Чета в събота Василев се жалва, че ДП искал да се докопа и превземе Петрол. Нещо, което ми е доста странно имайки предвид, че основните апетити към фирмата са от страна на руснаците, не на Пеевски. А след като видя ДП какво направиха руските интереси с Василев, за това че се помисли за толкова велик, не ми се вярва да се пробва там.

Коментар

Working...
                                X