Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Аз като цяло каквото е имало съм го писал и поствал.
Трейдър, в коя посока мечтани?
Без препоръки, имам акции.
Пуснах преди малко едни цени и гледам ,че на тази кота ,въпреки че преди малко нямаше поръчки ,сега се изгради ниво на подкрепа.....
Преди няколко дни и за ,като B.Graham си зададох въпроса защо чак сега след две,три години се разтарчаха да съдят ловчаннина...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо принцип всички знаеме, че това в което обвиняват Гриша Ганчев е вярно.Обаче толкова години го покриваха.Човека с всичките му кусури съдаваше и бизнеси/работни места на зелено.И когато вече на всички е ясно че или играе сам или играе с Цветан Василев, СпП се сети да вкара делото му в съда..... А СпП, както и цялата съдебна власт е в ръцете на Дидо Дебелия .... a.k.a. Депесарската Свиня...
Така де, по захарната част, но интересна ми е продажбата на 10 бензиностанции на кредитор. Не просто залога им, а обособяване на дружество, продажба, едни 3 млн. насреща, доход от тях занапред йок. При това с едно решение на УС. Както и несъстоятелността на Корект, Алфа, а сега и запора на дяловете на ВИП. В комбинация с шекера, за мен също прозира подновен интерес на прасчо, ама да не сме прави, че знаеш табака как е сега...
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБенджи, по коя част му прозира арсенала?[/B]Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКолко пък да дойде евтино, колко пък да се даде скъпо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеКак в коя... Нали всеки трейдър мечтае да купува еФтино и да продава скъпо...
Бенджи, по коя част му прозира арсенала?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПонеже не следях темата от три месеца а съм забраил една поръчка от 1000 бр. към две лева , какво става на петролния фронт ,може и на лични.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеА ето развоя и при ВИП........
Коментар
-
В Петрол Запад са бензиностанциите на Вапцаров до София Ленд, Драган Цанков, Малинов, Красна поляна, Стамболийски, на Ломско шосе, в Обеля, в Надежда, на Симеоновско и преди моста Чавдар.
Засега ТР е отказал вписването.
7. Управители Заличено обстоятелство
КАЛОЯН ПЕТКОВ ЕНЧЕВ, ЕГН **********, държава: БЪЛГАРИЯ
23. Едноличен собственик на капитала Заличено обстоятелство
24. Прехвърляне на дружествен дял ПРЕХВЪРЛИТЕЛ: "ПЕТРОЛ" АДЕИК **********, БЪЛГАРИЯ
ПРАВОПРИЕМНИК: "КРИСТЪЛ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ" ЕООДЕИК **********, БЪЛГАРИЯ
Размер на дяловото участие: 2991910 лв.
дата, на която е възникнало основанието за прехвърляне на дружествен дял: 06.01.2015 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАз малко се обърках. Първоначално Василев излезе с Гриша Ганчев да говори за Петрол, а после Гришата го прилапа. Винаги съм мислила, че просто беше номер да се извади Петрол от активите на КТБ, така че Василев да си го задържи чрез подставения Ганчев в случая. Чета в събота Василев се жалва, че ДП искал да се докопа и превземе Петрол. Нещо, което ми е доста странно имайки предвид, че основните апетити към фирмата са от страна на руснаците, не на Пеевски. А след като видя ДП какво направиха руските интереси с Василев, за това че се помисли за толкова велик, не ми се вярва да се пробва там.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТакова е и моето виждане, но дали ще успее е друга тема.
Друг въпрос е защо втори едър акционер гони несъстоятелност. Първия по искане на фирма, регистрирана до Кат, втория, относително по собствено желание.
Коментар
Коментар