If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще има да чакаш хубавице.
Може би чакаш и IHLBL na 40ст
Първоначално изпратено от Лолита
ООО, къде бяхте като акцията беше на 2.8 - 3.3 - тогава акции колкото искаш - валяло ....
аз вече продадох , ама сега как ше се зарадвам като доде некои още по здрав и ги изсипе наведнъж
така че по полека с ентусиазма... това ми е приказката - не е нормално да расте толкова бързо и толкова много , при все че всичко това се знае - мцх, , троян , силома , и т.н.
най смешното тука че , че всичко се повтаря - рязко нагоре , после лек , плавен спад и така обратно до 2.8 - 3.3 - там ще ви чакам ...
успешен ден
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Тука бяхме бе Лолита. Виж темата за Дългосрочните инвестиции. И аз продадох евтинко ЕМКА-та, но една лоша дума не написах срещу нея, така че не се излагай, моля те. А и когато ХИКА беше 3лв. ЕМКА беше около 15-16лв., а М+С около 130лв., така че доста ще трябва да почакаш за 2.8-3.30 :-)
ООО, къде бяхте като акцията беше на 2.8 - 3.3 - тогава акции колкото искаш - валяло ....
аз вече продадох , ама сега как ше се зарадвам като доде некои още по здрав и ги изсипе наведнъж
така че по полека с ентусиазма... това ми е приказката - не е нормално да расте толкова бързо и толкова много , при все че всичко това се знае - мцх, , троян , силома , и т.н.
най смешното тука че , че всичко се повтаря - рязко нагоре , после лек , плавен спад и така обратно до 2.8 - 3.3 - там ще ви чакам ...
успешен ден
И малко аритметика:
MCH = 57200 x 177лв ~ 10000 000 (10 милиона)
EMKA = 147840 x 35лв ~ 5000 000 (5 милиона)
Сами смятайте на акция (ще отбележа само, че в отчета им MCH=758, EMKA=237).
За другите дружества в портфейла не говорим дори (силома напр.)
Първоначално изпратено от аналгина
При настоящите цени на ЕМКА И М+С, 5лв. за ХИКА могат да се разглеждат само като началото.
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Е, не мога да имам от всичко. В момента съм в процес на ослушване, защото поосвободих някой и друг лев. Дебна по някои интересни позиции, че тоз кеш нещо ме дразни :-), но сред тях не са ODES i HDPAT.
Аналгин, казах ти за КРЗ-то и за ХДПАТ, не ме слушаш, както преди за ИХЛБЛ на 3.30-3.50/ тогава ти беше скъпо/, да не изпуснеш сега КРЗ-то и ХДПАТ, но ти си старо куче и парите са си твои, решаваш сам! :-)
Коментар