Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеСега до аукциона на 16-ти ли ще ни държат без отчет - баси майката
е сега едни знаят годишния резултат и ще решат дали да запишат, а ние нищо не знаем!!! е гаси публичната компания, в която се ушоборих!!!
Въртят тука една крипто валута(Делта кредит) и си мислят, че никой не им вижда смешките!!!Last edited by tony1975; 09.02.2015, 21:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩе се налеят. Вероятно даже и неизползваните права ще се купят на аукциона и те ще се запишат.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩе се налеят. Вероятно даже и неизползваните права ще се купят на аукциона и те ще се запишат. Сега е момента мажо да си увеличи евтино дела в компанията. Може да не е особено коректен но не е глупав. Знае че след 2-3 г. при друга икономическа и пазарна среда тази акция (компания) ще струва 4-5 пъти повече.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениефорума помни
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда, но при друг мажоритар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩе се налеят. Вероятно даже и неизползваните права ще се купят на аукциона и те ще се запишат. Сега е момента мажо да си увеличи евтино дела в компанията. Може да не е особено коректен но не е глупав. Знае че след 2-3 г. при друга икономическа и пазарна среда тази акция (компания) ще струва 4-5 пъти повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЗД ЕВРОИНС АД
използвани 9183486
капитал 11753556
неизползвани 2570070
Справка от депозитаря показва че мажо е записал всички права - да видим дали ще се налеят едни 11 млн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОбещали са 20% от печалбата за дивидент, което и 1ст да е за моите 100акции си е левче. Показали са че парите им може да се управляват от външен асет мениджмънт, което също са смятали за нормално! и.т.н.
Аз съм им станал партньор и стоях редом с тях през цялата криза, те въртяха , сукаха, как си ги прехвърляха и раздаваха, на края на годината все за нас не оставаше. Ту били много малко и не си заслужавало, ту нещо друго....
Ами имах възможност благодарение на единсъфорумец да им погледна акционерната книга! Като изключим ING които и да искат не могат да излязат, почти никой друг институционален не им вярва вече!!! Не че ми пука, защото не съм се водил от тяхната любов, напротив, но....
1. Заставаме отдясно.
2. Заставаме отдясно.
П.П. Така с карикатури и морални подтиквания със сигурност нищо няма да се постигне, поне според мен.Last edited by 15%; 05.02.2015, 10:00.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТо резултата го знае мажо мноооого отдавна, а дори и след отчета, ще си го знае пак само той. В крайна сметка никой не ни кара насила да купуваме негови акции. Показали са че парите им може да се управляват от външен асет мениджмънт, което също са смятали за нормално! и.т.н.
Аз съм им станал партньор и стоях редом с тях през цялата криза, те въртяха , сукаха, как си ги прехвърляха и раздаваха, на края на годината все за нас не оставаше. Ту били много малко и не си заслужавало, ту нещо друго....
Ами имах възможност благодарение на единсъфорумец да им погледна акционерната книга! Като изключим ING които и да искат не могат да излязат, почти никой друг институционален не им вярва вече!!! Не че ми пука, защото не съм се водил от тяхната любов, напротив, но....
Last edited by tony1975; 04.02.2015, 20:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеможе, но това не е ли укриване на информация от миноритарите, защото мажо знае резултата!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар