Някой ще сподели ли какво се случва тук???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от ЗД Евро инс АД-София /EURINS/:
ЗД Евро инс АД-София прогнозира 15% ръст на премийния приход за първо тримесечие на 2007 год. или 11.8 млн. лева спрямо 10.3 млн. лева за същия период на миналата година. Прогнозата е направена въз основа на реализирания 15% ръст в премийните приходи за м. януари 2007 год. - 4.5 млн. лв. спрямо 3.9 млн. лева за януари 2006 год.
За миналата година компанията отбеляза 52.5 млн. лв. приходи от застрахователни премии съгласно предварителния неодитиран отчет на дружеството."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от prodigalМай остана за утре, или поне така ми се иска.
Коментар
-
Bobi75
A след EUBG днес какво ли ще стане с EURINS утре ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYПървоначално изпратено от AbritusНе Ви ли притеснява тази статия: http://www.investor.bg/?id=47029
Очевидно предстои сериозна конкуренция в бранша. Аз лично предпочитам да се застраховам в реномиран западен застраховател, защото местните компании са големи мошеници и ако имаш да получаваш обезщетение те разкатават безкрайно. Това за мошениците не се отнася точно за Евроинс (с тях не съм работил), а за друг БГ Застраховател, но той ме отказа да работя с български застрахователи, поне засега.
Те при нас, ние при тях
Пък и някой може да ни купи!
Трябва ли да казвам, че това е предположение, очакване, но не и препоръка? Казвам го! Имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusНе Ви ли притеснява тази статия: http://www.investor.bg/?id=47029
Очевидно предстои сериозна конкуренция в бранша. Аз лично предпочитам да се застраховам в реномиран западен застраховател, защото местните компании са големи мошеници и ако имаш да получаваш обезщетение те разкатават безкрайно. Това за мошениците не се отнася точно за Евроинс (с тях не съм работил), а за друг БГ Застраховател, но той ме отказа да работя с български застрахователи, поне засега.
Те при нас, ние при тяхМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYПървоначално изпратено от dimilovУважавам мнението ти и благодаря за забележката,но продължавам да твърдя ,че ако някой сериозен играч заяви разпродажба на 150 000 акции за около 1 800 000 лв ,това винаги въздейства на пазара.Особено във вчерашния случай.Но каквото ида си говорим ,има си комисия и тя да му мисли.А за нас остава да внимаваме ,пък каквото пазара покаже - това е .
Успех!
Коментар
Коментар