IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой ще сподели ли какво се случва тук???
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Инвесторре, и тука има всички предпоставки за това, та по тази причина си позволих да използвам запазената търговска марка от "онази" тема, "мазната"...

Коментар

• И аз очаквам да има GAAAZZZZZZZZZZZ, но не по тази тема и позиция, а по една друга....

Коментар

• Споко, тука до края на седмицата-в началото на следващага ще има ГА-А-А-А-А-А-З !!!

Коментар

• ниска е да )))), ама какво да правиш пазар

Коментар

• Хубаво, ама ръст от само 15% не ми се връзва със сегашната цена.

Коментар

• Пичове,
                както вие казвате в една друга тема от форума: GA-A-А-A-Z-Z-Z!

Коментар

• Стремглаво вървим напред
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от ЗД Евро инс АД-София /EURINS/:
                    ЗД Евро инс АД-София прогнозира 15% ръст на премийния приход за първо тримесечие на 2007 год. или 11.8 млн. лева спрямо 10.3 млн. лева за същия период на миналата година. Прогнозата е направена въз основа на реализирания 15% ръст в премийните приходи за м. януари 2007 год. - 4.5 млн. лв. спрямо 3.9 млн. лева за януари 2006 год.
                    За миналата година компанията отбеляза 52.5 млн. лв. приходи от застрахователни премии съгласно предварителния неодитиран отчет на дружеството.
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                      Май остана за утре, или поне така ми се иска .
                      защо, днес сме поне +2%, утре пак, а най-много другата седмица

Коментар

• Май остана за утре, или поне така ми се иска .

Коментар

• A след EUBG днес какво ли ще стане с EURINS утре ?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                            Първоначално изпратено от Abritus
                            Не Ви ли притеснява тази статия: http://www.investor.bg/?id=47029
                            Очевидно предстои сериозна конкуренция в бранша. Аз лично предпочитам да се застраховам в реномиран западен застраховател, защото местните компании са големи мошеници и ако имаш да получаваш обезщетение те разкатават безкрайно. Това за мошениците не се отнася точно за Евроинс (с тях не съм работил), а за друг БГ Застраховател, но той ме отказа да работя с български застрахователи, поне засега.
                            http://www.insurance.bg/news/?cat=ne...=1&sn_id=42526

Те при нас, ние при тях

Пък и някой може да ни купи!
                            Трябва ли да казвам, че това е предположение, очакване, но не и препоръка? Казвам го! Имам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                              Не Ви ли притеснява тази статия: http://www.investor.bg/?id=47029
                              Очевидно предстои сериозна конкуренция в бранша. Аз лично предпочитам да се застраховам в реномиран западен застраховател, защото местните компании са големи мошеници и ако имаш да получаваш обезщетение те разкатават безкрайно. Това за мошениците не се отнася точно за Евроинс (с тях не съм работил), а за друг БГ Застраховател, но той ме отказа да работя с български застрахователи, поне засега.
                              http://www.insurance.bg/news/?cat=ne...=1&sn_id=42526

Те при нас, ние при тях
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                                Първоначално изпратено от dimilov
                                Уважавам мнението ти и благодаря за забележката,но продължавам да твърдя ,че ако някой сериозен играч заяви разпродажба на 150 000 акции за около 1 800 000 лв ,това винаги въздейства на пазара.Особено във вчерашния случай.Но каквото ида си говорим ,има си комисия и тя да му мисли.А за нас остава да внимаваме ,пък каквото пазара покаже - това е .
                                Успех!
                                Е, какво да прави ако иска да си ги продаде...? Да ги пуска една по една ли? Както има играчи които да продадат 150 000 , има и такива, които могат да ги купят. Те бяха изправени пред реалната възможност да се разделят с този пакет
                                Що се правиш на глупав...а? Да ти обяснявам ли сега че такъв пакет не може да мине без предварително да е "уговорен"......и вземи прочети ЗАКОНА....пет пъти ли да ви се повтори?! Там е написано черно на бяло кое е манипулация. Ако не искаш това е отделен въпрос.

Коментар

Working...
                                X