IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INOX
    Първоначално изпратено от prodigal
    Нямали го на I - Insurance company

Наистина има с какво да се похвалят като резултати от началото на годината.
    вярно, ма.....а му, наистина е там. И що трябваше нещо, което Беше Просто, да стане нещо, което е Сложно, не мога да го разбера...
    Абе измъчиха ни с тези кодове, дано си заслужава

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal

резултатите им наистина са за хвалене, предвид и цялата ситуация във финансовия и застрахователен сектор.Браво на хората.

Коментар

• Re: Не виждам Евоинс в КОБОС-а си?

Първоначално изпратено от INOX
        Колеги, извинявайте за тъпия въпрос, но вие виждате ли Евроинс в COBOS-a си?Аз-не! Нито като 5IC, нито като Euroins???
        Това е от понеделник, 16.06. насам.
        Може ли да ми каже някой дали аз бъркам нещо или ???
        Отиваш на емисии натискаш 5 и скролваш до 5IC!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal

вярно, ма.....а му, наистина е там. И що трябваше нещо, което Беше Просто, да стане нещо, което е Сложно, не мога да го разбера...

Коментар

• Нямали го на I - Insurance company

Коментар

• Не виждам Евоинс в КОБОС-а си?

Колеги, извинявайте за тъпия въпрос, но вие виждате ли Евроинс в COBOS-a си?Аз-не! Нито като 5IC, нито като Euroins???
              Това е от понеделник, 16.06. насам.
              Може ли да ми каже някой дали аз бъркам нещо или ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Imperatriala
                Първоначално изпратено от psycoholic
                Хехехе, ами виж графиката -> удари дъно около 7.9 преди месец и половина, после изригна до 9.5 и последната седмица я натиснаха в калта пак! :-)
                И какво искаш да кажеш? Нещо не те разбирам!

То доста акции скочиха и паднаха дори и с повече...
                Но не за толкова кратък период, не и толкова рязко!
                Останалите ликвидни също паднаха от нещото-като връх (1260), но не се върнаха на нивата от 1120, а ЕУРИНС направи точно това!
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                  Хехехе, ами виж графиката -> удари дъно около 7.9 преди месец и половина, после изригна до 9.5 и последната седмица я натиснаха в калта пак! :-)
                  И какво искаш да кажеш? Нещо не те разбирам!

То доста акции скочиха и паднаха дори и с повече...
                  Всички коментари,които правя не са препоръка за покупко-продажба на финансови инструменти!

Коментар

• Хехехе, ами виж графиката -> удари дъно около 7.9 преди месец и половина, после изригна до 9.5 и последната седмица я натиснаха в калта пак! :-)
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                      Първоначално изпратено от cymru
                      Като гледам търговията как тръгна тук тази сутрин, по ми прилича на задявка .
                      Уф, тая акция хич не я разбирам с това отклонение дето го дава!
                      за един месец качи с два лева и падна с толкова -> Спекулант е моя татко, спекулант ще стана аз... дето се пее!
                      Аз сега я заучавам - има някакви игри тук!
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                        Като гледам търговията как тръгна тук тази сутрин, по ми прилича на задявка .
                        Уф, тая акция хич не я разбирам с това отклонение дето го дава!
                        за един месец качи с два лева и падна с толкова -> Спекулант е моя татко, спекулант ще стана аз... дето се пее!

Коментар

• Като гледам търговията как тръгна тук тази сутрин, по ми прилича на задявка .
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• 32% ръст в премийния приход за компаниите от EIG
                            за първите пет месеца на 2008 година

64.7 млн. лева е премийният приход на четирите дружества в Евроинс Иншурънс Груп (EIG) (Евроинс – България, Евроинс - Румъния; Евроинс - Осигурувание (предишно наименование Макошпед Осигурувание), Евроинс – Здравно осигуряване). Постигнатият ръст е 32% спрямо реализираните 49 млн. лева за същия период на 2007 година.
                            С най-голям ръст на премийния приход (42%) е Евроинс България – 31.04 млн. лева през текущия отчетен период спрямо 21.90 млн. лева за първите пет месеца на 2007 година. Значителен ръст бележат Карго застраховките - 96%, следвани от Каско - 58.6% и Имущество – 40.1%.
                            25 хил. лева е реализираният премиен приход от продажба на застрахователни полици в Испания за първите три седмици от започване на дейността като средната застрахователна премия е в размер на 655 лева. Реализираният премиен приход е от сключени полици Гражданска отговорност на автомобилистите.
                            За 2008 г Евроинс България вече прогнозира 87.9 млн. лева премиен приход.
                            При сегашните борсови нива на акциите на Евроинс – България, компанията се търгува при съотношение 0.93 спрямо прогнозния премиен приход за 2008 година (P/S).
                            Евроинс Румъния и Евроинс Осигурувание реализират ръст от по 24% за отчетния петмесечен период спрямо същия период на миналата година, съответно 29.2 млн. лева и 4 млн. лева.
                            65% е постигнатият ръст на Евроинс – Здравно осигуряване – 413 хил. лева за петте месеца на 2008 спрямо 250 хил. лева за същия период на 2007 година.
                            EIG прогнозира премийните приходи на четирите компании за 2008 година да достигнат 185 млн. лева.

Коментар

• БК Евроинс-Черно море (Варна) ще бъде името на варненския клуб Черно море. Това обяви на пресконференция днес заместник-председателят Симеон Варчев. Идеята за смяна на името е на Асен Николов - шеф на Еврохолд.
                              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 000
                                явно пишман спекуланти разпродават за да има кеш за кремиковци
                                Ай ша му са невидеши и на Кремиковците! Аз купувам акции на EIG. Не ме питайте що, няма да ви кажа

Коментар

Working...
                                X