IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре! Щом казваш!

Коментар

• Нещо ме кара да си мисля, че тук ще е безпристрастен

Коментар

• Кура никога не е безпристрастен...

Иначе е много добър анализатор!

Коментар

• Помолете Куроператор да направи една бегла, независима оценка на тази измишльотина, (човекът е доказал, че ги може тези неща) и ще може да спите спокойно или неспокойно, ха-ха

Коментар

• Опс!

Но дори и да си оправ, че ще увеличат капитала с нови 20%, уравнението ти пак не е вярно!

Убеден съм, че сам ще си намериш "грешката"!

Коментар

• Всеки има право на виждане!

Но не пребървай с категорични негативни коментари!

Нека да изчакаме детайлите и тогава да анализираме детайлно...

Приятна вечер ти желая!

Коментар

• Виж, имам си причини да съм убеден, че е увеличение, ок?

Коментар

• Да, има подобни практики! Но не е задължително правило!!

Освен това, в случая не става дума за екзит на мажоритаря. А евентуално за намаляване на дела му!

Коментар

• Ами питали са, казали са им. Според мен всички фондове за рисков капитал инвестират именно така, а не като екзит за мажоритаря.

Коментар

• Ето инфото в ЕКСТРИ:

„Еврохолд България”АД уточнява, че след инвестицията в размер на 26 млн.
                      евро, фондът на Global Finance - South Eastern Europe Fund (SEEF) ще
                      притежава малко над 20% от капитала на Euroins Insurance Group.
                      Допълнителна информация относно сделката ще бъде оповестена след
                      окончателното й финализирането.
                      Никъде не се говори за Увеличение на капитала!

Умниците от Дневник пак са се впуснали в интерпретации!

Коментар

• Първоначално изпратено от bul
                        Първоначално изпратено от ОК
                        Грую, принципно си прав. Но 260 милки включват и над 60 млн кеш (52 на гърците плюс 10 млн който си го имаше и досега). Така че ако приемем, че здравния фонд и макетата струват преко сили 20 млн, то другите две са 180 млн. И ако са по равно - Евроинс трябва да е 90.
                        E как ще са по равно бе "умнико"! Като цялата цяла им инвестиция в Румъния заедно с увеличението на капитала им струва 12,5 мил.евро т.е. 25 мил.лева. Айде преко сили да им сложим едно "нарасване" от 30% за времето откак ги купиха /септември 2007г./-та румънската Евроинс да е най-много 33 милиона лева. Останалото е ЕВроинс България. И то 68% от него! Защото в ЕIG влизат 6.8 мил.акции от Евроинс.
                        Аз цитирах Грую според когото трябва да са по равно. Иначе лично не съм изказал позиция, че трябва да са по равно.

Коментар

• Ами да, придобиват 20% след увеличение на капитала. Просто ИБГ не са питали за механизма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                            Грую, принципно си прав. Но 260 милки включват и над 60 млн кеш (52 на гърците плюс 10 млн който си го имаше и досега). Така че ако приемем, че здравния фонд и макетата струват преко сили 20 млн, то другите две са 180 млн. И ако са по равно - Евроинс трябва да е 90.
                            E как ще са по равно бе "умнико"! Като цялата цяла им инвестиция в Румъния заедно с увеличението на капитала им струва 12,5 мил.евро т.е. 25 мил.лева. Айде преко сили да им сложим едно "нарасване" от 30% за времето откак ги купиха /септември 2007г./-та румънската Евроинс да е най-много 33 милиона лева. Останалото е ЕВроинс България. И то 68% от него! Защото в ЕIG влизат 6.8 мил.акции от Евроинс.

Коментар

• Ново 20!

Ето съобщението на Инвестор:

Global Finance, чрез управлявания от него South Eastern Europe Fund (SEEF), ще инвестира 26 милиона евро за придобиване на миноритарен дял от капитала на Euroins Insurance Group (EIG), съобщиха от Еврохолд България, което е мажоритарен собственик на Euroins Insurance Group чрез Бюлетин Investor.bg.

Става въпрос за придобиване на 20% от капитала на Euroins Insurance Group.

Коментар

• Никъде не се говори за увеличаване на капитала на ЕИГ!!

Коментар

Working...
                                X