Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
похвално е старанието, но нямаше ли тема посветена на и-кард . Според мен Евроинс трябва да правят общи проекти само с топ марки и харесвани продукти, за да може да се работи за подобряване на репутацията. Притежавам акции тук, но няма да си кривя душата и да казвам, че няма какво да се право за подобряване на имиджа на марката Евроинс сред редовия клиент.
дано лихвите по тези карти не са смъртоносни,че иначе вместо ефект ще стане дефект.
не се заяждам!
успехLast edited by bertram; 28.06.2010, 22:14.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Днес кой се е издрискал така докато ме няма. Веднага да си признава
Ко-брандирана международна кредитна карта iCARD EUROINS MASTERCARD
Плащане на застраховки с iCARD EUROINS MASTERCARD
iCARD EUROINS MASTERCARD e ко-брандирана международна кредитна
карта за настоящи и бъдещи клиенти на “Застрахователно дружество Евроинс”
АД и iCARD. Издател на картата е „Интеркарт Файнанс” АД. Кредитната карта
е предназначена за улеснено плащане на застраховки, издадени от Евроинс, за
покупки на стоки и услуги и теглене на пари в брой в страната и чужбина. За
активиране на картата, първата транзакция трябва да бъде за заплащане на
застрахователна премия по желана от клиента застраховка.
iCARD EUROINS MASTERCARD предоставя допълнително удобство за
клиентите на Евроинс, като освен за плащания на всички видове застраховки в
офисите на компанията, в случай на застрахователно събитие те ще имат
възможност да получат обезщетението си директно по сметката на кредитната
си карта.
Притежателите на ко-брандираната кредитна карта ще се възползват както от
преференциални тарифи за обслужване, така и от всички иновативни продукти
и услуги предлагани от iCARD.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеНа 30.06 е ОСА на Евроинс. Ако ще ходиш ще ти пратя няколко въпроса към мениджмънта и от мен, защото имам доста задачи точно за тази дата.
Иначе за ICPD съм ги питал още на предното ОСА - казаха, че следят ситуацията, но не дадоха подробности за договора, като се оправдаха с някаква си там търговска тайна.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВсичко това обаче не пречи на определени хора да продават страх, лансирайки свои колективни инвестиционни схеми, които видиш ли са "по-безопасни" щото инвестират в чужбина. Напоследък обаче и там ядат яки шамариМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТъй като датчаните ядат бахура - да се включа и аз с коментар -
1. "новината" вероятно отдавна /може би от година/ е изконсумирана и калкулирана в цената на акциите на Евроинс.
2. Въпросът ми беше чисто от юридическа гледна точка /без да знам разбира се подробности за договора/. При положение че емисията се разсрочи, мисля договорът с Евроинс изтича на 14 август или някакъв кратък срок след това за предявяване на евентуални претенции. За срока на предоговарянето се сключва нов договор /може и с друг застраховател/ или се предоставя друго обезпечение.
3. Да не говорим, че такава експозиция почти сигурно е презастрахована.
Все пак от Евроинс е добре да пуснат малко повече инфо.
Като цяло ситуацията е такава, че не се знае в крайна сметка кой ще се облажи. Според мен са възможни големи изненади.
А може и да е част от по-голяма игра - Хосе все повече си мисля, че си прав за кофти новините.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Тъй като датчаните ядат бахура - да се включа и аз с коментар -
1. "новината" вероятно отдавна /може би от година/ е изконсумирана и калкулирана в цената на акциите на Евроинс.
2. Въпросът ми беше чисто от юридическа гледна точка /без да знам разбира се подробности за договора/. При положение че емисията се разсрочи, мисля договорът с Евроинс изтича на 14 август или някакъв кратък срок след това за предявяване на евентуални претенции. За срока на предоговарянето се сключва нов договор /може и с друг застраховател/ или се предоставя друго обезпечение.
3. Да не говорим, че такава експозиция почти сигурно е презастрахована.
Все пак от Евроинс е добре да пуснат малко повече инфо.
Като цяло ситуацията е такава, че не се знае в крайна сметка кой ще се облажи. Според мен са възможни големи изненади.
А може и да е част от по-голяма игра - Хосе все повече си мисля, че си прав за кофти новините.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеICPD искат разсрочване на облигационната емисия - въпросът е изтича ли договорът за застраховане с Евроинс на 14 август - мнения.
Който търси винаги намира за какво да се шашкаНо нали сега страха е на мода.
Въпроси по тази облигация имаше и преди 6 месеца, но и тогава се намери вариант. Цената на акция на ICPD и стабилните бидове които се явяват там също ми говорят че дружеството е доста далеч от фалит.
Всичко това обаче не пречи на определени хора да продават страх, лансирайки свои колективни инвестиционни схеми, които видиш ли са "по-безопасни" щото инвестират в чужбина. Напоследък обаче и там ядат яки шамариLast edited by Батя; 24.06.2010, 22:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
гроздето е киселоМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеНе знам какъв Люлин те гони, не ме и интересува.
Тези сметки можеш да ги правиш на жена ти, като й обясняваш къде са парите и защо си клошар.
Мен не ме интересува....
40к ти няма как да купиш никога, дори и по 0.10лв. като станат!!! Защото ти толкова пари никога не си виждал, няма и да видиш, с твойта заплата от 800лв.
Айде отивай сега на село и не ме занимавай с душевните си проблеми...
гроздето е киселотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение1. не знам защо пишеш,че си от пловдив като си в софия (люлин) ( не ме питай от къде знам няма да ти кажа)
2. как точно акции с цена 1.55 са ми донесли загуба от 90%
3. 40К броя купени около 1.70 и продадени на 1.85-1.90 сигурно е голяма загуба
Не знам какъв Люлин те гони, не ме и интересува.
Тези сметки можеш да ги правиш на жена ти, като й обясняваш къде са парите и защо си клошар.
Мен не ме интересува....
40к ти няма как да купиш никога, дори и по 0.10лв. като станат!!! Защото ти толкова пари никога не си виждал, няма и да видиш, с твойта заплата от 800лв.
Айде отивай сега на село и не ме занимавай с душевните си проблеми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениеЕврофинанс беше инсайдърчеМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение1. не знам защо пишеш,че си от пловдив като си в софия (люлин) ( не ме питай от къде знам няма да ти кажа)
2. как точно акции с цена 1.55 са ми донесли загуба от 90%
3. 40К броя купени около 1.70 и продадени на 1.85-1.90 сигурно е голяма загуба
И аз не знам защо си мисли, че сме купували на 20 кинта и сме загубили по 90 %
Иска му се да беше така, за да може с това да обезпечи личните си нападки към дружеството.... АМА НЕ Е ТАКАМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеНикой ли няма да ни каже кой беше купувача до 1,65 лв. в петък?
Коментар
Коментар