IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кой купува толкова сериозно напоследък, някой да е засичал?

Коментар

• факи много сваляш нивото...кимру ти е отбелязал къде.

както и да е

който продава тънка ГО е задължително много вътре.

За мен като акционер на евроинс е много по-важно да не сме вътре отколкото колко хиляди ефтини ГО-та ще пласираме на цървулковци дето цепят стотинката на 8 и карат смело на 3 ракии, защото имат втори братовчед полицай.

лев инс ги видяхме до къде се докараха с безумните комисиони и отстъпки.
      армеец и булинс са по-добре....знаем защо и как се прави каско на скъпите лимузини.

важното е, че макар и бавно застраховането в България започва леко да прилича на застраховане.

Ще мине време и компаниите с добър мениджмънт ще заемат по-сериозен дял от БГ пазара.

Също така си мисля , че големите чужди мажоритари на някои от дружествата рано или късно ще се осъзнаят, че със сладките приказки за пазарен дял само ги ушиват, а някои хора станаха милионери на техен гръб.

лека
      Last edited by bertram; 19.12.2010, 16:36.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Момчета, няма да спорите с Факушка, защото ще ви дърпам ушите! Имайте малко уважение към леките жени
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
          Да,а,а бе - айде сега сравни цената на 1 кг ябълки от Кауфланд с 2 кг круши от Била. Вероятно ще постигнеш същия ефект.

Абе къде е ОК да ми обясни нещо за проблемните облигационни емисии, дето са застраховани в Евроинс. Или е прекалено зает да купува пред вид на новините, които излязоха в петък. Сигурно затова оборота се вдигна последните дни.
          Какви круши и ябълки са ти в главата? 90% от автомобилите са до 1500 куб. см.
          Повече от 90% от шофьорите нямат инциденти.
          А това са цени за ГО - дали ще е в Булстрад, Армеец или инса - за тези над 90% е важна цената. Не че няма да излъжете някой да се набута.
          ...
          А за какво ти е ОК, на теб и на още няколко нали са ви обяснили всичко? Всъщност, обясняват ви от три години насам. А "акцията" от 20 лева стана 1.40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Eто малко инсайдерско инфо (сори инсайдер):

Евроинс:
            Лек автомобил до 1800 куб.см - 167,40лв.

Армеец:
            Лек автомобил до 1500 куб.см - 149 лв.

Булинс:
            Лек автомобил до1500 куб - 155,00лв.

Та - за най-масовия клас, евроинса е най-скъп.
            Ся, във време на криза, студена зима, какво ли ще предпочетат хората - да платят близо 20 лева повече за ГО, или да зарадват децата си за Коледа с подаръци за близо 20 лева повече?
            Да,а,а бе - айде сега сравни цената на 1 кг ябълки от Кауфланд с 2 кг круши от Била. Вероятно ще постигнеш същия ефект.

Абе къде е ОК да ми обясни нещо за проблемните облигационни емисии, дето са застраховани в Евроинс. Или е прекалено зает да купува пред вид на новините, които излязоха в петък. Сигурно затова оборота се вдигна последните дни.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
              Абе на Армеец лесно можем да проверим цените. Ама ми се струва, че Инс-а нещо си крият тарифите! Това е някаква нова стратегия на дружеството за увеличаване на пазарния дял
              Eто малко инсайдерско инфо (сори инсайдер):

Евроинс:
              Лек автомобил до 1800 куб.см - 167,40лв.

Армеец:
              Лек автомобил до 1500 куб.см - 149 лв.

Булинс:
              Лек автомобил до1500 куб - 155,00лв.

Та - за най-масовия клас, евроинса е най-скъп.
              Ся, във време на криза, студена зима, какво ли ще предпочетат хората - да платят близо 20 лева повече за ГО, или да зарадват децата си за Коледа с подаръци за близо 20 лева повече?

Коментар

Бай ти Факи ще застрахова на тъщата колата в лев инс, няма да рскува с фалиращи компании...
                За тъщата винаги трябва да е ¨най-доброто¨! Много правилно си се ориентирал към Лев Инс
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
                  Абе на Армеец лесно можем да проверим цените. Ама ми се струва, че Инс-а нещо си крият тарифите! Това е някаква нова стратегия на дружеството за увеличаване на пазарния дял
                  Тамън си му е пазарния дял, някакви препоръки ли имаш

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    факушкин
                    не, не си се объркал...просто не си в час.

след като цепиш стотинката на 2 ....провери тарифите на армеец... ще останеш неприятно изненадан от 'далновидния си избор'

Коментар

• факушкин
                      не, не си се объркал...просто не си в час.

след като цепиш стотинката на 2 ....провери тарифите на армеец... ще останеш неприятно изненадан от 'далновидния си избор'
                      Last edited by bertram; 18.12.2010, 16:31.

Коментар

Абе може и с армеец да съм се объркал. Ся, не съм капацитет
                        Важното е тъщата да ти даде едно кръгче с колата, не го мисли толкова
                        Last edited by prodigal; 18.12.2010, 16:59.

Коментар

• Абе може и с армеец да съм се объркал. Ся, не съм капацитет като някои, но пък шанса евроинса да фалира е по-голям оот при някои други. При тези други дори няма и следа от такова нещо.

Коментар

• Абе, щом е замесена тъщата има нещо на ум

Коментар

• изборът на 'капацитета' факи
                              лев инс били по-добре от инса
                              пич излагаш се

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                понеже си много в час да те питам
                                1. Знаеш ли тази година (2010) колко милиона са назад лев инс (благодарение на ГО) да не се напъваш погледни в капитал

2. Във вашата прозорлива и заможна рода - само тъща ти ли има кола. Защо е нужно да цепиш стотинката на две и да даваш пари на дружките на алекси след като си голям баровец.

3. Днес гледам 1:00 по график си 'настроил еротиката'

приятен

ПП не спирай да пишеш - с тази снежанка вкарваш хубаво коледно настроение в темата.
                                1. Не знам. Но едва ли има шанс да фалират, за разлика от други компании (например евроинса).
                                А и не лъжат толкова за печалбите като някои... знаеш кои

2. Само тъщата има кола, и няма да я кара зимата.
                                Всеки гледа да плати по-малко за ГО, а и за каквото и да било. Евроинса като са толкоз печени, защо не свалят цените и не направят едно дъмпингче, тогава може и от тях си купя. Та в тази връзка, няма ли да тръгнат към фалит с голееми крачки ако свалят рязко цената?

3. Наслаждавай се.

ПС
                                Темата има нужда от малко живец, че за обикновенния балък не остана много радост.

Коментар

Working...
                                X