кой купува толкова сериозно напоследък, някой да е засичал?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
факи много сваляш нивото...кимру ти е отбелязал къде.
както и да е
който продава тънка ГО е задължително много вътре.
За мен като акционер на евроинс е много по-важно да не сме вътре отколкото колко хиляди ефтини ГО-та ще пласираме на цървулковци дето цепят стотинката на 8 и карат смело на 3 ракии, защото имат втори братовчед полицай.
лев инс ги видяхме до къде се докараха с безумните комисиони и отстъпки.
армеец и булинс са по-добре....знаем защо и как се прави каско на скъпите лимузини.
важното е, че макар и бавно застраховането в България започва леко да прилича на застраховане.
Ще мине време и компаниите с добър мениджмънт ще заемат по-сериозен дял от БГ пазара.
Също така си мисля , че големите чужди мажоритари на някои от дружествата рано или късно ще се осъзнаят, че със сладките приказки за пазарен дял само ги ушиват, а някои хора станаха милионери на техен гръб.
лекаLast edited by bertram; 19.12.2010, 16:36.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеДа,а,а бе - айде сега сравни цената на 1 кг ябълки от Кауфланд с 2 кг круши от Била. Вероятно ще постигнеш същия ефект.
Абе къде е ОК да ми обясни нещо за проблемните облигационни емисии, дето са застраховани в Евроинс. Или е прекалено зает да купува пред вид на новините, които излязоха в петък. Сигурно затова оборота се вдигна последните дни.
Повече от 90% от шофьорите нямат инциденти.
А това са цени за ГО - дали ще е в Булстрад, Армеец или инса - за тези над 90% е важна цената. Не че няма да излъжете някой да се набута.
...
А за какво ти е ОК, на теб и на още няколко нали са ви обяснили всичко? Всъщност, обясняват ви от три години насам. А "акцията" от 20 лева стана 1.40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеEто малко инсайдерско инфо (сори инсайдер):
Евроинс:
Лек автомобил до 1800 куб.см - 167,40лв.
Армеец:
Лек автомобил до 1500 куб.см - 149 лв.
Булинс:
Лек автомобил до1500 куб - 155,00лв.
Та - за най-масовия клас, евроинса е най-скъп.
Ся, във време на криза, студена зима, какво ли ще предпочетат хората - да платят близо 20 лева повече за ГО, или да зарадват децата си за Коледа с подаръци за близо 20 лева повече?
Абе къде е ОК да ми обясни нещо за проблемните облигационни емисии, дето са застраховани в Евроинс. Или е прекалено зает да купува пред вид на новините, които излязоха в петък. Сигурно затова оборота се вдигна последните дни.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнениеАбе на Армеец лесно можем да проверим цените. Ама ми се струва, че Инс-а нещо си крият тарифите! Това е някаква нова стратегия на дружеството за увеличаване на пазарния дял
Евроинс:
Лек автомобил до 1800 куб.см - 167,40лв.
Армеец:
Лек автомобил до 1500 куб.см - 149 лв.
Булинс:
Лек автомобил до1500 куб - 155,00лв.
Та - за най-масовия клас, евроинса е най-скъп.
Ся, във време на криза, студена зима, какво ли ще предпочетат хората - да платят близо 20 лева повече за ГО, или да зарадват децата си за Коледа с подаръци за близо 20 лева повече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБай ти Факи ще застрахова на тъщата колата в лев инс, няма да рскува с фалиращи компании...МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнениеАбе на Армеец лесно можем да проверим цените. Ама ми се струва, че Инс-а нещо си крият тарифите! Това е някаква нова стратегия на дружеството за увеличаване на пазарния дял
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениефакушкин
не, не си се объркал...просто не си в час.
след като цепиш стотинката на 2 ....провери тарифите на армеец... ще останеш неприятно изненадан от 'далновидния си избор'
Коментар
-
факушкин
не, не си се объркал...просто не си в час.
след като цепиш стотинката на 2 ....провери тарифите на армеец... ще останеш неприятно изненадан от 'далновидния си избор'Last edited by bertram; 18.12.2010, 16:31.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАбе може и с армеец да съм се объркал. Ся, не съм капацитетLast edited by prodigal; 18.12.2010, 16:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепонеже си много в час да те питам
1. Знаеш ли тази година (2010) колко милиона са назад лев инс (благодарение на ГО) да не се напъваш погледни в капитал
2. Във вашата прозорлива и заможна рода - само тъща ти ли има кола. Защо е нужно да цепиш стотинката на две и да даваш пари на дружките на алекси след като си голям баровец.
3. Днес гледам 1:00 по график си 'настроил еротиката'
приятен
ПП не спирай да пишеш - с тази снежанка вкарваш хубаво коледно настроение в темата.
А и не лъжат толкова за печалбите като някои... знаеш кои
2. Само тъщата има кола, и няма да я кара зимата.
Всеки гледа да плати по-малко за ГО, а и за каквото и да било. Евроинса като са толкоз печени, защо не свалят цените и не направят едно дъмпингче, тогава може и от тях си купя. Та в тази връзка, няма ли да тръгнат към фалит с голееми крачки ако свалят рязко цената?
3. Наслаждавай се.
ПС
Темата има нужда от малко живец, че за обикновенния балък не остана много радост.
Коментар
Коментар