IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение

Да, то не осанаха много пакети, които да се следят. Пооредяха редиците
    То като се замислих, днес мина почти половината ФФ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Е, не бях само аз. Малко по-късно мисля че и на ПФ пакета мина.
      Благодаря, успех и на теб, а също и на всички акционери тук и при Холда
      Да, то не осанаха много пакети, които да се следят. Пооредяха редиците

Коментар

• Добре, но от това интервю не става ясно за коя компания става въпрос - за ЕИГ или за българското ЗД.
        Има значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение

Сутринта като видях пакета веднага предположих че си ти . Успех и и по другите позиции
          Е, не бях само аз. Малко по-късно мисля че и на ПФ пакета мина.
          Благодаря, успех и на теб, а също и на всички акционери тук и при Холда

Коментар

Момци аз напуснах корабчето.. ще остана само с пакетче при майката
            Получих добро предложение за пакета си и приех. И без това дебнех добра възможност за реализация на по-съществена част от портфейла ми, че да намаля малко ливъриджа. Нали ще се превъзпитавам...
            Сутринта като видях пакета веднага предположих че си ти . Успех и и по другите позиции

Коментар

Получих добро предложение за пакета си и приех. И без това дебнех добра възможност за реализация на по-съществена част от портфейла ми, че да намаля малко ливъриджа. Нали ще се превъзпитавам...

Ще оставиш малко и за утре от кеша , да не го изхарчиш всичкия още днес

Коментар

А сега, кажи на кой го продаде

Коментар

• Момци аз напуснах корабчето.. ще остана само с пакетче при майката

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
                    Тук интересните неща ще се случват когато цената отиде над 3 лева.
                    Посмали "Манго", позмали... Сякаш забрави кой е мажоритаря!!! на тези и л.йно не бих посмял да поверя!

Мнението ми е силно пристрастно! Имам много от техните боклуци (скъп !!! спомен от 2006-2007 г), но не вярвам в "светлите " перспективи тук!

Коментар

• Тук интересните неща ще се случват когато цената отиде над 3 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                        Браво. Това е надявам се добър сигнал.
                        дали ще можем да узнаем, кой излиза, кой влиза?
                        раздвижане има

Коментар

• Браво. Това е надявам се добър сигнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                            "Eвpoинc" щe ce пpeмecти в дpyгa cтpaнa, aĸo Eвpoпa минe нa 2 cĸopocти https://money.bg/business/zastrahova...-skorosti.html
                            това ми е интересно как точно ще стане.... Асен Христов да не е решил да влиза в политиката?
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• "Eвpoинc" щe ce пpeмecти в дpyгa cтpaнa, aĸo Eвpoпa минe нa 2 cĸopocти https://money.bg/business/zastrahova...-skorosti.html

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                ако сега някой реши да направи един пакет 50К, което не е нищо осбено като обем и пари цената ще иде доста нагоре. Доста дребни пакети се обраха в ниското и сега продавачите са кът.
                                и тук и при мамата(независимо от увеличението) има и може какво да се желае.
                                не знам кой "ешелон" са тези двете,но поизчеткат ли позацапаното доверие с още няколко добри отчета пък и един завишен дивидент, пазарЯ ще ги оцени сравнително бързо.

Коментар

X