Първоначално изпратено от NOK
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е, не бях само аз. Малко по-късно мисля че и на ПФ пакета мина.
Благодаря, успех и на теб, а също и на всички акционери тук и при Холда
Коментар
� -
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
Сутринта като видях пакета веднага предположих че си ти. Успех и и по другите позиции
Благодаря, успех и на теб, а също и на всички акционери тук и при Холда
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМомци аз напуснах корабчето.. ще остана само с пакетче при майката
Получих добро предложение за пакета си и приех. И без това дебнех добра възможност за реализация на по-съществена част от портфейла ми, че да намаля малко ливъриджа. Нали ще се превъзпитавам.... Успех и и по другите позиции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМомци аз напуснах корабчето.. ще остана само с пакетче при майката
Получих добро предложение за пакета си и приех. И без това дебнех добра възможност за реализация на по-съществена част от портфейла ми, че да намаля малко ливъриджа. Нали ще се превъзпитавам...
Ще оставиш малко и за утре от кеша , да не го изхарчиш всичкия още днес
Коментар
� -
Получих добро предложение за пакета си и приех. И без това дебнех добра възможност за реализация на по-съществена част от портфейла ми, че да намаля малко ливъриджа. Нали ще се превъзпитавам...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениеТук интересните неща ще се случват когато цената отиде над 3 лева.
Мнението ми е силно пристрастно! Имам много от техните боклуци (скъп !!! спомен от 2006-2007 г), но не вярвам в "светлите " перспективи тук!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеБраво. Това е надявам се добър сигнал.
раздвижане има
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение"Eвpoинc" щe ce пpeмecти в дpyгa cтpaнa, aĸo Eвpoпa минe нa 2 cĸopocти https://money.bg/business/zastrahova...-skorosti.htmlтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
"Eвpoинc" щe ce пpeмecти в дpyгa cтpaнa, aĸo Eвpoпa минe нa 2 cĸopocти https://money.bg/business/zastrahova...-skorosti.html
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеако сега някой реши да направи един пакет 50К, което не е нищо осбено като обем и пари цената ще иде доста нагоре. Доста дребни пакети се обраха в ниското и сега продавачите са кът.
не знам кой "ешелон" са тези двете,но поизчеткат ли позацапаното доверие с още няколко добри отчета пък и един завишен дивидент, пазарЯ ще ги оцени сравнително бързо.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар