If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера се запознах с Кр.Киров
Идваха в Ст.З.(тук сме имали офис на Еврофинанс) да промотират МТ5
Викам какво става със Сентинел? Ще остане ли все такъв фокуса на портфейла?
Предстоят промени каза, сега се сменяло и управлението. Ама нищо конкретно
Дано не развалят хубавия фонд!
За Инс-а не съм питал.
5,7% дял от пазара си е доста добре!!!
Пазарна 9,7млн също е доста добре - за купувачи!!!
Кимру стига си ходил по тия чукари през почивните дни, вземи направи един ъпдейт на анализа!!!
берта, що не ползваш функцията за игнор (горе от контролен панел)
аз съм много доволен, такива като факушка, прецаканка и пр. тролета направо ги забравих че съществуват
Пореден месец с ръст на премиите при ЕВРОИНС.
БФБ е тотално капитулирал пазар. Като се изключат схемите 1-2 големи риби с държавни протекции и 1-2 АСЦИД-а...всичко останало е леш. Ето примерно инса го оценяват на 1.5 месечния му премиен приход...което както и да го погледнем значи, че е подценен. В крайна сметка на пазар на който няма почти никой, а джобовете на клиентите са празни....сергиите са полупразни и стоките са силно преоценени. Тук разбира се вина има и ведомството на топ100 цитирания икономист с очилцата, което вече 3-та година не може да подари борсата на някой дето знае що е капиталов пазар.
Търпение и здрава храна.
ПП Факушке, нещо си в голяма грешка по повод ОК и противоречията ми с него. Това, че сме на различни позиции в темата за инса не значи, че го мисля за трол..напротив полезен е за форума. Докато ти си 100%-тов завършен трол (комплексар) казвам го на база писането ти по всички теми. Влизаш в някоя тема и почваш да чукаш на клавиатурата и да се дърляш с пишещите, но :
- грам идея нямаш от фундамент
- грам идея нямаш от техника
- грам идея нямаш от това що е отчет и къде да го намериш
общо взето висиш в този форум без да си нито инвеститор нито имаш намерение да станеш такъв и единственото, което целиш е да лазиш по нервите на пишещите.
на мен отдавна не ми пречиш, защото осъзнах, че човекът с проблем си ти и даже ти съчуствам..ако да не можеш все още да осъзнаеш защо.
поздрави на всички
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тука май ако ще правят някакво увеличение през 2013(във връзка със Солвенси 2) трябва да чакаме припомпване към 31.12. за да ги намачка по-малко данък!
Тони, не се подвеждай по глупавите тълкувания и измислици на монти.
Цената на затваряне за годината няма никакво значение. Данък се начислява върху разликата между продажната ти цена (когато направиш продажба) и цената ти на придобиване (която се доказва документално, дори да си ги купил през 2005 г.)
Коментар