IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Е как може точно за инсчето да не питаш?
    То не че има нещо оптимистично, ама пари си хвърлил там.
    Пак ли нощна смяна те чака , аман от тези капиталисти

Коментар

• Е как може точно за инсчето да не питаш?
      То не че има нещо оптимистично, ама пари си хвърлил там.

Коментар

• Вчера се запознах с Кр.Киров
        Идваха в Ст.З.(тук сме имали офис на Еврофинанс) да промотират МТ5
        Викам какво става със Сентинел? Ще остане ли все такъв фокуса на портфейла?
        Предстоят промени каза, сега се сменяло и управлението. Ама нищо конкретно
        Дано не развалят хубавия фонд!
        За Инс-а не съм питал.

Коментар

Едни са обезверени, други сън не ги фаща...
          Вярно че не те хваща , писал си по нощите, сега от ранно утро пак.. Почивай си повече

Коментар

• Едни са обезверени, други сън не ги фаща...
            Както и да е, без увеличение няма да мине, пари трябват. То 5% от пазара само привидно изглеждат добре.

Коментар

Безразличие те е налегнало?
              Как мислиш, ще има ли едни десетина процента спад до нова година? Или както казва тони ще "припомпят" заради увеличението?
              ей сладур, пак се закачаш!!!
              ами ако не си разбрал ЕС отложи влизането на Солвенси 2 за 2016 година, така че може и увеличение да няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                Трябва да ми дойде вдъхновението, ама ще пробвам като намеря свободно време.
                Какви рокади визираш - за ОСА-то ли?
                Безразличие те е налегнало?
                Как мислиш, ще има ли едни десетина процента спад до нова година? Или както казва тони ще "припомпят" заради увеличението?

Коментар

• Трябва да ми дойде вдъхновението, ама ще пробвам като намеря свободно време.
                  Какви рокади визираш - за ОСА-то ли?
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Какви са тези рокади? Някой знае ли нещо?

Коментар

• 5,7% дял от пазара си е доста добре!!!
                      Пазарна 9,7млн също е доста добре - за купувачи!!!
                      Кимру стига си ходил по тия чукари през почивните дни, вземи направи един ъпдейт на анализа!!!

Коментар

• =

Застраховател=Банка

Коментар

• берта, що не ползваш функцията за игнор (горе от контролен панел)
                          аз съм много доволен, такива като факушка, прецаканка и пр. тролета направо ги забравих че съществуват
                          Добрият, стар Батя

Коментар

• Пореден месец с ръст на премиите при ЕВРОИНС.
                            БФБ е тотално капитулирал пазар. Като се изключат схемите 1-2 големи риби с държавни протекции и 1-2 АСЦИД-а...всичко останало е леш. Ето примерно инса го оценяват на 1.5 месечния му премиен приход...което както и да го погледнем значи, че е подценен. В крайна сметка на пазар на който няма почти никой, а джобовете на клиентите са празни....сергиите са полупразни и стоките са силно преоценени. Тук разбира се вина има и ведомството на топ100 цитирания икономист с очилцата, което вече 3-та година не може да подари борсата на някой дето знае що е капиталов пазар.

Търпение и здрава храна.

ПП Факушке, нещо си в голяма грешка по повод ОК и противоречията ми с него. Това, че сме на различни позиции в темата за инса не значи, че го мисля за трол..напротив полезен е за форума. Докато ти си 100%-тов завършен трол (комплексар) казвам го на база писането ти по всички теми. Влизаш в някоя тема и почваш да чукаш на клавиатурата и да се дърляш с пишещите, но :
                            - грам идея нямаш от фундамент
                            - грам идея нямаш от техника
                            - грам идея нямаш от това що е отчет и къде да го намериш

общо взето висиш в този форум без да си нито инвеститор нито имаш намерение да станеш такъв и единственото, което целиш е да лазиш по нервите на пишещите.

на мен отдавна не ми пречиш, защото осъзнах, че човекът с проблем си ти и даже ти съчуствам..ако да не можеш все още да осъзнаеш защо.

поздрави на всички
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              Че ОК е с връзки в Инвестора, що мисиш че е баннат?
                              А за тебе специален поздрав

http://www.zazzle.com.au/kiss_my_ass...06723641725216
                              Мерси.
                              Гледам че удържате фронта. само някакви си 3% надолу.

Eто и от мен един поздрав за теб и "акционерите".
                              http://www.youtube.com/watch?v=Gcj34XixuYg

ПП
                              Няма значение че е свръзки в инвестора, ако берта се е размрънкала - са го баннали

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Тука май ако ще правят някакво увеличение през 2013(във връзка със Солвенси 2) трябва да чакаме припомпване към 31.12. за да ги намачка по-малко данък!
                                Тони, не се подвеждай по глупавите тълкувания и измислици на монти.
                                Цената на затваряне за годината няма никакво значение. Данък се начислява върху разликата между продажната ти цена (когато направиш продажба) и цената ти на придобиване (която се доказва документално, дори да си ги купил през 2005 г.)
                                Добрият, стар Батя

Коментар

Working...
                                X