IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Без увеличение няма да мине. Иначе - гащи доле.

ПП
    Берта, ти ли се съдейства да баннат ОК?
    Че ОК е с връзки в Инвестора, що мисиш че е баннат?
    А за тебе специален поздрав

http://www.zazzle.com.au/kiss_my_ass...06723641725216
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Тука май ако ще правят някакво увеличение през 2013(във връзка със Солвенси 2) трябва да чакаме припомпване към 31.12. за да ги намачка по-малко данък!
      Без увеличение няма да мине. Иначе - гащи доле.

ПП
      Берта, ти ли се съдейства да баннат ОК?

Коментар

• Тука май ако ще правят някакво увеличение през 2013(във връзка със Солвенси 2) трябва да чакаме припомпване към 31.12. за да ги намачка по-малко данък!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/...n-2011-9959991

Експанзията на Евро инс на румънския пазар продължава. Вече държи 27% от жалбите. Убедително първо място.
          И какво общо има тази вест с настоящата тема?????
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/...n-2011-9959991

Експанзията на Евро инс на румънския пазар продължава. Вече държи 27% от жалбите. Убедително първо място.

Коментар

• Ах ясно, така си и мислех . Аз също харесвам Еврохолд. И там съм имал акции . Мисля, че също е доста подценена и ако мениджмънта си върши работата...до 1-2 години можем да ги видим на доста прилични нива .

ех, колко хубави акции има на БФБ и почти всичко е стотинки...

Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
              да, аз също предпочитам инса пред холда
              Макар че ме съблазнява мисълта да участвам в застрахователната им експанзия в Румъния. Ноо... засега само инса, а по-натам ще видим за холда

п.п. Схема, за майката - Еврохолд иде реч
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                аз също се заврях от холда в инса, въпреки че след увеличенията
                им бях теглил “окончателно“ една май.а.
                ако направят още едно увеличение могат спокойно да си приберат
                акциите от борсата-никой няма да им ги купува вече.
                холдинга на фона на другите холдинги не кой знае колко подценен вече,
                особенно без никаква печалба, а за дивидент едва ли може и да се мисли.
                да, аз също предпочитам инса пред холда
                Макар че ме съблазнява мисълта да участвам в застрахователната им експанзия в Румъния. Ноо... засега само инса, а по-натам ще видим за холда

п.п. Схема, за майката - Еврохолд иде реч
                Добрият, стар Батя

Коментар

• За кой Холд говориш?

Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                  аз също се заврях от холда в инса, въпреки че след увеличенията

Коментар

• аз също се заврях от холда в инса, въпреки че след увеличенията

Коментар

• bertram,

аз също харесвам EUROINS . Мисля, че фундаментално (погледнато отчетите) е доста доста подценена акция. А и преди да почне пика... 2006-2007-а Евроинс се смяташе за хубава акция и много хора си купуваха .

Въпреки разводненията на капитал през последните години, по-голямата част (над 70-80 %) от акциите на БФБ са изключително подценени (лично мое мнение като погледна отчетите за последните 4-5-6-7 години). Проблема е друг . Просто сме изпаднали в една много неприятна ДЕФЛАЦИОННА СПИРАЛА .

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Shema,

и аз не съм фен на увеличенията, но ако се разровиш за реализираното на 4 кинта ще видиш, че то в никакъв случай не беше в ущърб на миноритарните акционери. Това на 1.40 дето уж ще се случи е друга бира, но ще поживеем ще видим.

поздрави
                      Last edited by Shemata; 17.09.2012, 19:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                        Монти, не знам за твоите прогнози, но моите си стават все по-реални. При 96% спад се чудя какво доверие е останало в позицията.
                        За съжаление няма доверие в нито една позиция на БФБ освен няколко АДСИЦА където има затишие пред буря но нагоре ли надолу ли ... по скоро надолу....

Коментар

• Монти, не знам за твоите прогнози, но моите си стават все по-реални. При 96% спад се чудя какво доверие е останало в позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            Shema,

и аз не съм фен на увеличенията, но ако се разровиш за реализираното на 4 кинта ще видиш, че то в никакъв случай не беше в ущърб на миноритарните акционери. Това на 1.40 дето уж ще се случи е друга бира, но ще поживеем ще видим.

поздрави
                            Гадно нещо е БФБ....
                            Не знам колко стигна през 2007 но едно 32 лв така ми светка в лева...
                            Купувах на 9 лева и излезнах на 3,9 ....
                            Бях фен на застрахователите ,но сега мисля.....много трябва да се мисли за дългосрочно влизане а и това увеличение на капитала прави всякакви прогнози нереални....
                            Поздрави!

Коментар

• Shema,

поздрави
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Относно EUROINS

bertram,

знам, че EUROINS изглежда добра компания...но те направиха едно увеличение през 2008-2009 и отложиха още едно през 2011... Т.е. най-вероятно рано или късно ще го осъществят . Това си е класическо разводняване на капитала в ущърб на нас дребните акционери . За съжаление по време на кризата доста от мажоритарите се изгавриха с нас . Виж например Доверие Холдинг на Ог.Донев .

Просто БФБ е пълна трагедия .

Монбат е доста надценена компания...но мажоритаря показа, че е загрижен за акционерите, изкупувайки акциите си . Затова хората имат доверие в такива компании

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                Премиен приход за 1до8 месец 50 милиона лв... пазарна капитализация 9.4 милиона лв.... и после викате пазара (ако това нашето може да се нарече пазар) оценявал реално...

из инфото в екстринюз

поздрави и успех

Коментар

Working...
                                X