IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тук макар и с малки обеми вече сме с 10% над средната ми цена, а такива като Батя дето влязоха на 70стинки - вече са на +40%, а да ми разправя Пипбел за дивидента на АТЕРА-та

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      знаете, че съм пристрастен, но според мен пакета на батя се върза космически готин.

да купиш застраховател при коефициент маркет кап/премии под 0.15 си е постижение

още повече, че дружеството е едно от малкото, което се опитва постоянно да подобрява нивото (на персонала и продукти) + риска се следи.

и за да не стане само реклама единственото нещо, което не ме кефи е, че са прекалено навързани с разни облигационни и акции на дружества от групата, но пълно щастие няма

поздрави
      Прав си шефе.... действат и оптимизират, но не забравяйте, че и експат са умни юпита...

Коментар

• Тук редиците отляво доста се сгъстиха!!!
        Чичо Джим и ти ли си у лево бе маймуно

Коментар

.

и за да не стане само реклама единственото нещо, което не ме кефи е, че са прекалено навързани с разни облигационни и акции на дружества от групата, но пълно щастие няма

поздрави
          То това е и причината цена да е настоящата. Но като гледам как се поразредиха асковете, нищо чудно да се повозим на ракета

Коментар

знаете, че съм пристрастен, но според мен пакета на батя се върза космически готин.

да купиш застраховател при коефициент маркет кап/премии под 0.15 си е постижение

още повече, че дружеството е едно от малкото, което се опитва постоянно да подобрява нивото (на персонала и продукти) + риска се следи.

поздрави
            напълно съм съгласен с теб, имам малко акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Ясно!
              И аз така правя по някога.
              Но в случая прецених че по-добре да сложа целия си пакет в инвестиционната графа.

поздрави
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                По таз позиция ги деля на инвестиционни и спекулативни.
                Знаеш на каква цена влязохме - та реших да понамаля спекулативните. По Нова година бях останал съвсем без кеш ....
                Ясно!
                И аз така правя по някога.
                Но в случая прецених че по-добре да сложа целия си пакет в инвестиционната графа.

Коментар

• По таз позиция ги деля на инвестиционни и спекулативни.
                  Знаеш на каква цена влязохме - та реших да понамаля спекулативните. По Нова година бях останал съвсем без кеш ....

Коментар

Предположих, .
                    Ама нинджата като каза че моята продажба вчера е фиктивна и се притесних, може нещо да си се пообъркал и ти
                    Ивкоо, много в ниското се продаваш, си мисля...
                    Ама ти си знаеш, ако имаш по-добри идеи... няма лоша печалба

Коментар

• Предположих, .
                      Ама нинджата като каза че моята продажба вчера е фиктивна и се притесних, може нещо да си се пообъркал и ти

Коментар

cymru, колко са необходими ?
                        Ха-ха - несъвършенствата в българския език.

заѐмам — преходен глагол от несвършен вид (тип 186ti)
                        Значение
                        заѐмаш, несв. и заѐма 1 , св.
                        1. Какво. Давам или получавам в заем.
                        В случая: давам на заем
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• cymru, колко са необходими ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Добре де, човека ви дава бид със 7% над другия най-добър и пак не искате да му продавате.
                            Пък има вече и къси продажби, що някой от плюващите по-долу не вземе да шитне и после да направи печалба от нас балъците?
                            Заемам акции - ако има мераклия
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Добре де, човека ви дава бид със 7% над другия най-добър и пак не искате да му продавате.
                              Пък има вече и къси продажби, що някой от плюващите по-долу не вземе да шитне и после да направи печалба от нас балъците?

Коментар

• хм, и нинджи взе да привлича БФБ-то
                                това какъв знак ли е... надали е нинджа таксиджийка

по същество:
                                да пичове има търсене
                                питаха ме и мен за пакет, но засега не мисля и трошица да давам

Коментар

Working...
                                X