If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тук макар и с малки обеми вече сме с 10% над средната ми цена, а такива като Батя дето влязоха на 70стинки - вече са на +40%, а да ми разправя Пипбел за дивидента на АТЕРА-та
знаете, че съм пристрастен, но според мен пакета на батя се върза космически готин.
да купиш застраховател при коефициент маркет кап/премии под 0.15 си е постижение
още повече, че дружеството е едно от малкото, което се опитва постоянно да подобрява нивото (на персонала и продукти) + риска се следи.
и за да не стане само реклама единственото нещо, което не ме кефи е, че са прекалено навързани с разни облигационни и акции на дружества от групата, но пълно щастие няма
поздрави
Прав си шефе.... действат и оптимизират, но не забравяйте, че и експат са умни юпита...
и за да не стане само реклама единственото нещо, което не ме кефи е, че са прекалено навързани с разни облигационни и акции на дружества от групата, но пълно щастие няма
поздрави
То това е и причината цена да е настоящата. Но като гледам как се поразредиха асковете, нищо чудно да се повозим на ракета
знаете, че съм пристрастен, но според мен пакета на батя се върза космически готин.
да купиш застраховател при коефициент маркет кап/премии под 0.15 си е постижение
още повече, че дружеството е едно от малкото, което се опитва постоянно да подобрява нивото (на персонала и продукти) + риска се следи.
Ясно!
И аз така правя по някога.
Но в случая прецених че по-добре да сложа целия си пакет в инвестиционната графа.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
По таз позиция ги деля на инвестиционни и спекулативни.
Знаеш на каква цена влязохме - та реших да понамаля спекулативните. По Нова година бях останал съвсем без кеш ....
Ясно!
И аз така правя по някога.
Но в случая прецених че по-добре да сложа целия си пакет в инвестиционната графа.
По таз позиция ги деля на инвестиционни и спекулативни.
Знаеш на каква цена влязохме - та реших да понамаля спекулативните. По Нова година бях останал съвсем без кеш ....
Добре де, човека ви дава бид със 7% над другия най-добър и пак не искате да му продавате.
Пък има вече и къси продажби, що някой от плюващите по-долу не вземе да шитне и после да направи печалба от нас балъците?
Добре де, човека ви дава бид със 7% над другия най-добър и пак не искате да му продавате.
Пък има вече и къси продажби, що някой от плюващите по-долу не вземе да шитне и после да направи печалба от нас балъците?
Коментар