Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПичове, някой по-информиран или по-малко мързелив, ще пусне ли данни на какво Р/S се търгуват пиърите на инса в нашия регион.
Тук сме на смешничките 0,12 към момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеха ха ха, моменти от доклада на ДВИ:
"...Поддържаме връзката между акционерите и мениджмънта на дружеството, като винаги отговаряме на зададените въпроси от акционерите..."
Аз ли не попитах ясно, вие ли не разбрахте че питам - на мойте въпроси никой не отговори!
"...Уеб-сайтът на Евроинс съдържа цялата информация във връзка с дейността на компанията...."
Явно аз гледам друг сайт, защото в този, цената на акция е 97стотинки, а последните показатели на дружеството са от 2010година?!?! Моля пратете ми линк към сайта за който говорите в доклада си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеЗащото акциите ги държи ЕИГ и не е нужно да се правят преоценки.
То реално няма и колко да купят от пазара, по-големите пакети се държат от няколко човека.
Относно събранията на инса, да ти кажа честно, са си бошлаф работа, просто хората които вземат решенията не са там
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОК
НОК честито за Агрия!
вярвам че и при инса нещата ще потръгнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепод коментара ба Берт не може да се пишетия от Инс-а вече и коментарите ли крият, ето какво написах и не се вижда:
Коментар
-
под коментара ба Берт не може да се пишетия от Инс-а вече и коментарите ли крият, ето какво написах и не се вижда:
"Така е Берт, аз освен твойте зададох още 3 въпроса
3. Обратно изкупуване?
4. Дивидент?
5. Информацията за инвеститори в сайта?
точно защото съакционерката е ДВИ на няколко дружества има достъп до Еврохолдци и може да предаде въпросите до тези от които зависят нещата"Last edited by tony1975; 01.06.2013, 08:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПичове,
не с лошо. Милена е последният човек дето може да има някаква вина за дереджето на инса. От една страна е ДВИ на няколко дружества, а от друга въпросите, които и задаваме са доста конкретни и ако започне да ни отговаря със сигурност ще си навлече гнева на босовете на холда. Реално погледнато 95% от въпросите на теми, за които не биха искали да ги питаме...
Предлагам да формулираме няколко конкрети въпроса и да ги пратим , за да може на ОСА, което се задава да ни отговорят, а не там да ги подлагаме на 'кръстосан разпит'.. нека го има писано и пратено 10-15 дена по-рано, за да може да се 'подготвят'.
поздрави
ПП мен ме вълнуват точно 2 неща
1. Увеличение на капитала - кога, как и на каква цена.
2. Колко акции има Евроинс от следните дружества : Форм,ЕТР,Синтетика,Еврохолд,Декта кредит + Облигации (на всички около групата Еврохолд + Старком + Синтетика )
3. Обратно изкупуване?
4. Дивидент?
5. Информацията за инвеститори в сайта?
точно защото съакционерката е ДВИ на няколко дружества има достъп до Еврохолдци и може да предаде въпросите до тези от които зависят нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеЗащото акциите ги държи ЕИГ и не е нужно да се правят преоценки.
То реално няма и колко да купят от пазара, по-големите пакети се държат от няколко човека.
Относно събранията на инса, да ти кажа честно, са си бошлаф работа, просто хората които вземат решенията не са там
НОК честито за Агрия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕто това бях написал по-долу, а сега не се вижда:
Добра идея берт. Аз надали ще дойда на ОСА, но ако ходиш и имаш желание за по-голяма представителност мога да ти пратя едно пълномощно за близо 1% от капитала
Към твоите въпроси бих добавил:
- при тази ниска цена на акцията, защо не се предприеме обратно изкупуване?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение+1
до тук видях 3 от 5-те въпроса които бях задал!!!
Останалите 2 бяха - Защо като сме на "+" не се дават обещаните 20% за дивидент(което би вкарало компанията в друга светлина)?
и Защо е занемарена частта с информация за инвеститорите във сайта на дружеството???
На другия въпрос отговора е същия.
Коментар
Коментар