IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Доколкото виждам това е за американските.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Пичове, някой по-информиран или по-малко мързелив, ще пусне ли данни на какво Р/S се търгуват пиърите на инса в нашия регион.
      Тук сме на смешничките 0,12 към момента
      http://investing.businessweek.com/re...pe&firstrow=20

Коментар

• Пичове, някой по-информиран или по-малко мързелив, ще пусне ли данни на какво Р/S се търгуват пиърите на инса в нашия регион.
        Тук сме на смешничките 0,12 към момента

Коментар

• г-жо Стоянова -Дянкова да не купувате вие???

Коментар

• Явно много са се уяли ,никой не му пука за миноритарите

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              ха ха ха, моменти от доклада на ДВИ:
              "...Поддържаме връзката между акционерите и мениджмънта на дружеството, като винаги отговаряме на зададените въпроси от акционерите..."

Аз ли не попитах ясно, вие ли не разбрахте че питам - на мойте въпроси никой не отговори!

"...Уеб-сайтът на Евроинс съдържа цялата информация във връзка с дейността на компанията...."
              Явно аз гледам друг сайт, защото в този, цената на акция е 97стотинки, а последните показатели на дружеството са от 2010година?!?! Моля пратете ми линк към сайта за който говорите в доклада си?
              Прав си Тони. И аз те подкрепям с две ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
                Защото акциите ги държи ЕИГ и не е нужно да се правят преоценки .
                То реално няма и колко да купят от пазара, по-големите пакети се държат от няколко човека.
                Относно събранията на инса, да ти кажа честно, са си бошлаф работа, просто хората които вземат решенията не са там
                Абе държи ги ама имат и Сентинел и ПОК Бъдеще май видях че вече има - така че като почне да се гони доходност

Коментар

ОК
                  НОК честито за Агрия!
                  Мерси Тони,
                  вярвам че и при инса нещата ще потръгнат

Коментар

под коментара ба Берт не може да се пише тия от Инс-а вече и коментарите ли крият, ето какво написах и не се вижда:

Вижда се, от тези които знаят как. Като се натисне цитат и се вижда. Инвестор упорито отказват да отстранят този бъг

Коментар

• под коментара ба Берт не може да се пише тия от Инс-а вече и коментарите ли крият, ето какво написах и не се вижда:

"Така е Берт, аз освен твойте зададох още 3 въпроса
                      3. Обратно изкупуване?
                      4. Дивидент?
                      5. Информацията за инвеститори в сайта?

точно защото съакционерката е ДВИ на няколко дружества има достъп до Еврохолдци и може да предаде въпросите до тези от които зависят нещата"
                      Last edited by tony1975; 01.06.2013, 08:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        Пичове,
                        не с лошо. Милена е последният човек дето може да има някаква вина за дереджето на инса. От една страна е ДВИ на няколко дружества, а от друга въпросите, които и задаваме са доста конкретни и ако започне да ни отговаря със сигурност ще си навлече гнева на босовете на холда. Реално погледнато 95% от въпросите на теми, за които не биха искали да ги питаме...

Предлагам да формулираме няколко конкрети въпроса и да ги пратим , за да може на ОСА, което се задава да ни отговорят, а не там да ги подлагаме на 'кръстосан разпит'.. нека го има писано и пратено 10-15 дена по-рано, за да може да се 'подготвят'.

поздрави

ПП мен ме вълнуват точно 2 неща

1. Увеличение на капитала - кога, как и на каква цена.
                        2. Колко акции има Евроинс от следните дружества : Форм,ЕТР,Синтетика,Еврохолд,Декта кредит + Облигации (на всички около групата Еврохолд + Старком + Синтетика )
                        Така е Берт, аз освен твоите зададох още 3 въпроса
                        3. Обратно изкупуване?
                        4. Дивидент?
                        5. Информацията за инвеститори в сайта?

точно защото съакционерката е ДВИ на няколко дружества има достъп до Еврохолдци и може да предаде въпросите до тези от които зависят нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
                          То реално няма и колко да купят от пазара, по-големите пакети се държат от няколко човека.
                          Относно събранията на инса, да ти кажа честно, са си бошлаф работа, просто хората които вземат решенията не са там
                          ОК
                          НОК честито за Агрия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Ето това бях написал по-долу, а сега не се вижда:

Добра идея берт. Аз надали ще дойда на ОСА, но ако ходиш и имаш желание за по-голяма представителност мога да ти пратя едно пълномощно за близо 1% от капитала

Към твоите въпроси бих добавил:
                            - при тази ниска цена на акцията, защо не се предприеме обратно изкупуване?

Коментар

• bertra, ако решиш, може и от мен пълномощно.

Коментар

+1
                                до тук видях 3 от 5-те въпроса които бях задал!!!
                                Останалите 2 бяха - Защо като сме на "+" не се дават обещаните 20% за дивидент(което би вкарало компанията в друга светлина)?
                                и Защо е занемарена частта с информация за инвеститорите във сайта на дружеството???
                                На + "сте" само заради статистиката.
                                На другия въпрос отговора е същия.

Коментар

Working...
                                X