IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понякога си мисля че го правят нарочно!
    Къде ви е отчета бе - 01.11 е , скоро дядо коледа ще дойде!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Хубаво де, ти какво не разбра в поста: пари очевидно има, при това чужди.
      Човека дискутира дали желание има и дава доводи, че такова засега не се среща тъдява . За добро или лошо
      Проди, велком бак.
      Както и друг път е ставало въпрос, не парите са проблем.
      Но каква полза имат за да го направят нещо?
      Единствено полза ще има за някои купили прескъпо да възстановят малко, и за други купили еФтинко, да поизкарат някой лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Тони, пари трябват за тази работа...
        Хубаво де, ти какво не разбра в поста: пари очевидно има, при това чужди.
        Човека дискутира дали желание има и дава доводи, че такова засега не се среща тъдява . За добро или лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ей това ДВИ с толкова много дружества дето представлява, не може да смогне да пусне отчетите бе!
          Ама не бързайте хубаво ги "огледайте"
          Аз бих разчитал на кимру.
          Той има нервите, а и топките, да държи артиите на пропаднала компания и да и чете отчетите.

Коментар

• ей това ДВИ с толкова много дружества дето представлява, не може да смогне да пусне отчетите бе!
            Ама не бързайте хубаво ги "огледайте"

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Добре де имат 3-ри Пенсионни фонда и поне 4-ри ВФ, които са пълни с Еврохолд, Етропал, Булленд, Формопласт, Делта кредит, но не държат Евроинс?
              При 2млн фрий-флоут само да решат и могат да го вдигнат до небето - но не искат
              Тони, пари трябват за тази работа...

Коментар

• Добре де имат 3-ри Пенсионни фонда и поне 4-ри ВФ, които са пълни с Еврохолд, Етропал, Булленд, Формопласт, Делта кредит, но не държат Евроинс?
                При 2млн фрий-флоут само да решат и могат да го вдигнат до небето - но не искат

Коментар

• мда

Коментар

• ЛОШО ЩЕ Е , АКО СЕ ПОЯВЯТ ШЕСТИЦИ ОТ ДЯСНО

Коментар

• много петици има в ляво ама си стоят и чакат

Коментар

• е до кога ще се суетите тука?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          Пич,

ти си странна риба..типичен Вуте ... аз дето имам доста акции се отегчих да пиша тук, а ти дето нямаш пишеш ли пишеш... как не ти омръзва не знам.

тук както винаги всичко е тъмна индия.. ще поживеем ще видим.

Поздрави и успех на всички
                          Ми след патките тука остана най-забавната тема.
                          А и се кефя като чета мнения от типа

Справедливата цена към този момент, на потиснат бизнес и все още депресирала икономика, според мен е между 3,50 и 5 лв.
                          или
                          Усещам че скоро и този ми "избушеняк" ще направи дабъл - трипъл. И пак ти и последователите ти ще гледате така -
                          и още и още...

ми ти в тая "тъмна индия" се луташ от пет години, и все чакате да видите
                          Направи като с холтчето и ще ти стане и на теб забавно.

Айде да е на àирлия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Ми тя спекулацията беше днес, изтърва я.
                            Пич,

ти си странна риба..типичен Вуте ... аз дето имам доста акции се отегчих да пиша тук, а ти дето нямаш пишеш ли пишеш... как не ти омръзва не знам.

тук както винаги всичко е тъмна индия.. ще поживеем ще видим.

Поздрави и успех на всички
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• голямо изчакване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                                Дойде време да пълня спекулативния пакет.
                                Ми тя спекулацията беше днес, изтърва я.

Коментар

Working...
                                X