IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Кимру, колко ти е средната цена тук...

ПП
    Парите тук дет' сигур от дивидент ги правите...
    Ти Кимру не го мисли, той и от дивидент ще вземе и капиталова печалба ще осребри,
    Ама ти от къде ще намериш пари за успокоителни не знам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      1.Портфейлът на ИА общо застраховане се придобива от Евроинс АД.
      2.Искането за концентрация до КЗК е подадено от името на Евроинс АД.
      3.В т.IV от документа по-долу се казва:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...%20%281%29.pdf

1.ИА животозастраховане се придобива като предприятие от ЕИГ.
      2.Искането за концентрация с ИА животозастраховане до КЗК е подадено от името на ЕИГ АД.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...%20%282%29.pdf

Търсете разликите.
      Не забравяйте, че предстои и сливането с КюБиАй.

На мен баланса на Евроиинс за q4 вече ми е ясен, всеки има глава на раменете, да си го смята.Информация бол.
      Макар и на пияна глава се вгледах по-подробно в изнесената публична информация... и както предположих,си прав...

Коментар

E Кимру как всички дето купувахте на 10-15 лева я направихте тая фатка с 1.48 средна?
        пратих ти ЛС, да не спамим
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• E Кимру как всички дето купувахте на 10-15 лева я направихте тая фатка с 1.48 средна?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            А бе явно,нещо не съм наясно,Евроинс ли придоби ИА или "Евроинс иншурънс груп" ,или може би е без значение..
            1.Портфейлът на ИА общо застраховане се придобива от Евроинс АД.
            2.Искането за концентрация до КЗК е подадено от името на Евроинс АД.
            3.В т.IV от документа по-долу се казва:

На 29 август 2013 г., е сключен Договор за прехвърляне на застрахователен портфейл между „Застрахователно дружество Евроинс“ АД (в качеството си на поемащ застраховател) и „Интерамерикан България“ ЗЕАД (в качеството си на прехвърлящ застраховател).
            Предмет на договора е прехвърлянето на всички права, собственост и интерес от всякакъв вид и естество, по отношение на целия застрахователен портфейл, собственост на прехвърлящия застраховател към поемащия застраховател.
            https://dl.dropboxusercontent.com/u/...%20%281%29.pdf

1.ИА животозастраховане се придобива като предприятие от ЕИГ.
            2.Искането за концентрация с ИА животозастраховане до КЗК е подадено от името на ЕИГ АД.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...%20%282%29.pdf

Търсете разликите.
            Не забравяйте, че предстои и сливането с КюБиАй.

На мен баланса на Евроиинс за q4 вече ми е ясен, всеки има глава на раменете, да си го смята.Информация бол.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

Факи, стига се изхожда в темата, ако нямаш какво смислено да кажеш.......
              За мен е важно, че вследствие на поемането на портфейла на ИА, активите на Евроинс скочиха с над 30% и се задържат сравнително стабилни вече 2 месеца. Ако приемем, че поначало в Евроинс се считаше, че има някои кухи активи (например инвестицията в Делта Кредит), и това е отразено в цената като всеизвестен факт, то тогава спокойно можем да считаме % на нарастването на активите и над 50%. И то с депозити и кеш идващ от ИА.
              Рано или късно пазарът ще отрази това - после да няма изненадани, предупредил съм Ви.

Ай със здраве - някои тук правим пари, други си чешат езиците ..........
              А бе явно,нещо не съм наясно,Евроинс ли придоби ИА или "Евроинс иншурънс груп" ,или може би е без значение..

Коментар

ПП
                1,48, ама като подпали това е таргета за достигане за два дни. Ако исках и още можех да я сваля, но противоречи на стратегията ми за дял, притежаван в една позиция.
                Иначе за доходността за 2013 и от началото на годината по-добре да не ти говоря, да не вземеш да изпаднеш в депресия, заядливко такъв
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

...

ПП

Коментар

• Факи, стига се изхожда в темата, ако нямаш какво смислено да кажеш.......
                    За мен е важно, че вследствие на поемането на портфейла на ИА, активите на Евроинс скочиха с над 30% и се задържат сравнително стабилни вече 2 месеца. Ако приемем, че поначало в Евроинс се считаше, че има някои кухи активи (например инвестицията в Делта Кредит), и това е отразено в цената като всеизвестен факт, то тогава спокойно можем да считаме % на нарастването на активите и над 50%. И то с депозити и кеш идващ от ИА.
                    Рано или късно пазарът ще отрази това - после да няма изненадани, предупредил съм Ви.

Не-заслужил инвеститор

Коментар

Работата е че и да се девалвира, инсчето пак ще се клати около и под лефче.
                      На инсчето му отива да се търгува в монголски тугрици

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                        Само в случай че девалвираме лева
                        Работата е че и да се девалвира, инсчето пак ще се клати около и под лефче.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Не мога да не се съглася с теб!
                          наистина след първите 100-200% ръст ликвидността ще се оправи, но мисля че 10лева са напълно постижими след 2-3години.
                          Само в случай че девалвираме лева

Коментар

Те тия дет'те лъжат тука разправяха същото преди 2-3 години.
                            ами ти тука ли си още, аз викам вече си сменил ник-а!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              наистина след първите 100-200% ръст ликвидността ще се оправи, но мисля че 10лева са напълно постижими след 2-3години.
                              Те тия дет'те лъжат тука разправяха същото преди 2-3 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Абе 10 чак няма да му търсим, но едни 5-6 лв. са си съвсем резонни, с оглед на коефицентите на които се търгуват колегите от бранша в региона ни
                                Това според мен е акцията с най-голям потенциал за покачване като % доходност в портфейла ми, с хоризонт 2-3 г. Затова и от нея пълних и допълвах най-дълго. Ето последно днес клъвнах още едни 1200 бр. на 98 ст. за да си закръгля пакета
                                Направих го доста едричък и сочен, със средна цена 81,3 ст.
                                Ликвидността малко куца, но след първите 100% ъп, мисля че и тя съществено ще се подобри

Коментар

Working...
                                X