IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инсчето стъпва все по уверено между големите застрахователи, според мен
    При цена на цялата компания от 12млн все по-силно и бързо започва да тиктака часовника!
    Last edited by tony1975; 12.01.2014, 09:43.

Коментар

• https://www.dropbox.com/s/c22q1fso43...%20Assets.jpeg

Премии 7 512 105 Щети 5 173 064

Миналата година декември имат Премии +17 мил. Щети + 8 мил. така че очаквам с нетърпение да покажат как са се справили този декември.

Активите засега стоят стабилно поне за мен.
      Last edited by cymru; 11.01.2014, 14:35.
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Абсолютно съм солидарен с мнението на Bertram

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Проблемът на Евроинс е, че е част от холдинг, което освен плюсове има и сериозни минуси...затова цената е натисната в калта. Иначе е ОК

Поздрави на всички
        + 1

Или както казват старите хора "Хубаво момче, ама турче"...

PS: Нека моите приятели турци не приемат буквално написаното и не се обиждат. Това е само една народна мъдрост...
        Vanitas vanitatum...

Коментар

• ПРоблемът на Евроинс е, че не показва задоволителни резултати...
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
            Доста лаконично казано .

Качество на портфейла от клиенти , коефициенти на щетимост , диверсификация на портфейла , качество и оценка на инструментите в които е инвестиран резерва за покриване на щети по застрахователни събития , пазарен дял и диверсификацията му , както и перспективите на икономическата среда в която оперира субекта са факторите които се вземат предвид при оценката му .
            Проблемът на Евроинс е, че е част от холдинг, което освен плюсове има и сериозни минуси...затова цената е натисната в калта.

иначе е ок

Поздрави на всички
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Застрахователите се оценяват предимно по Р/S
              Отделно важен е размера на застрахователните резерви, така че и показатели свързани с активите също са меродавни.
              Доста лаконично казано .

Качество на портфейла от клиенти , коефициенти на щетимост , диверсификация на портфейла , качество и оценка на инструментите в които е инвестиран резерва за покриване на щети по застрахователни събития , пазарен дял и диверсификацията му , както и перспективите на икономическата среда в която оперира субекта са факторите които се вземат предвид при оценката му .

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                Кои по точно коефициенти сравняваш Батка ,че и аз се заинтригувах?
                Застрахователите се оценяват предимно по Р/S
                Отделно важен е размера на застрахователните резерви, така че и показатели свързани с активите също са меродавни.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                  Голема греда си е !
                  Апсулютну!
                  Ако мога да се освободя от нея само с 500-600 лв загуба, ще я продам и никога вече застраховател.
                  Ама аз не разбирам от много-много от тези неща. Търгувам колкото да се намирам на работа, така че мнението ми е препоръка.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

виж, той ръста ще дойде не толкова от сектора че ще цъфне и върже... просто оценките на БФБ ще станат малко по-реални и логични скоро
                    Голема греда си е !

Коментар

Абе 10 чак няма да му търсим, но едни 5-6 лв. са си съвсем резонни, с оглед на коефицентите на които се търгуват колегите от бранша в региона ни
                      Това според мен е акцията с най-голям потенциал за покачване като % доходност в портфейла ми, с хоризонт 2-3 г. Затова и от нея пълних и допълвах най-дълго. Ето последно днес клъвнах още едни 1200 бр. на 98 ст. за да си закръгля пакета
                      Направих го доста едричък и сочен, със средна цена 81,3 ст.
                      Ликвидността малко куца, но след първите 100% ъп, мисля че и тя съществено ще се подобри
                      Кои по точно коефициенти сравняваш Батка ,че и аз се заинтригувах?

Коментар

Абе 10 чак няма да му търсим, но едни 5-6 лв. са си съвсем резонни, с оглед на коефицентите на които се търгуват колегите от бранша в региона ни
                        Това според мен е акцията с най-голям потенциал за покачване като % доходност в портфейла ми, с хоризонт 2-3 г. Затова и от нея пълних и допълвах най-дълго. Ето последно днес клъвнах още едни 1200 бр. на 98 ст. за да си закръгля пакета
                        Ликвидността малко куца, но след първите 100% ъп, мисля че и тя съществено ще се подобри
                        Ако тази ти прогноза е вярна - имаш богата почерпка. Аз също съм се накълвал прилично - таргет около 3-4 лв. и средна 94ст. Размърдаха се нещо и с очаквания за нормативни промени за задължителна имуществена - може да удари едно рамо с горивото.
                        Поздрави и успех.
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Пробихме левчето, хайде хаирлия - догодина 10лева да пробие!

Коментар

• Пробихме левчето, хайде хаирлия - догодина 10лева да пробие!

Коментар

• да за сега тук позицията се пъне яко на обратно
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Не е гоинг он, а е гоинг ъп Цялата борса е нагоре днес...
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X