If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eeeeeeeeeeeeй, абе спрете се бе!!!
Нека посвикна с цената!!!
4 години гледам 80-90стинки, днес 1,20!!!
Батя нямаш спирачки, лакомник такъв! Много пари набуши ей!
Точно. Именно затова не ми мигва окото да допълвам от акцията на цена с 30% над средната на пакета ми
Ето и сега отървах клиент на ПФБК от тия 20Т дето не ги ще
ти каква хиена си накара брокера ти да провери за продавачи ли?
Няма какво да се лъжем, позицията има доста голям потенциал. За всички вече е ясно, че икономиката се съживява, а това неминуемо ще се отрази добре на този застраховател. Цялата компания струва жълти стинки в момента - около 12 милиона. Това е неадекватна цена в сравнение с други застрахователи дори и в БГ.
Всеки сам може да види поръчките купува как се увеличават лавинообразно... Допълвам си пакетчето от 90 стинки винаги когато мога. Вчера пак си взех и днес ще опитам
Точно. Именно затова не ми мигва окото да допълвам от акцията на цена с 30% над средната на пакета ми
Ето и сега отървах клиент на ПФБК от тия 20Т дето не ги ще
Няма какво да се лъжем, позицията има доста голям потенциал. За всички вече е ясно, че икономиката се съживява, а това неминуемо ще се отрази добре на този застраховател. Цялата компания струва жълти стинки в момента - около 12 милиона. Това е неадекватна цена в сравнение с други застрахователи дори и в БГ.
Всеки сам може да види поръчките купува как се увеличават лавинообразно... Допълвам си пакетчето от 90 стинки винаги когато мога. Вчера пак си взех и днес ще опитам
Внимавай гигов, че много дърпат тия пущини.
Ако вземеш, че си изпуснеш крака на газта, мое ти скъса ръцете
А за инса - 10-ка за акция няма да е кой знае какво чудо... ех какви чудеса сме виждали по БФБ - то
Да не говорим че през лудата 2007-ма цената беше минавала и над 20-чката, а инсчето от тогава и пазарен дял качи и сгодни придобивания направи, и групата на мажо се разшири доста и потенциала за синергия набъбна... така че ще има хляб... че и сирЬене
Ама Бате, аз за хлеб и сирьне имам. Искам да дам една Х-петица на сина, че неговата не е такваз, пък и мина 10 годин. Да сваля мацки на кило.
На мен и служебната ми стига.
Ама 10, та дори и 5 лв за тази акция е да не кажа фантазия, ама няма да е скоро.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар