IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес +12,5% Аз лично очаквах около 5-10, няма да се оплаквам сега... Кофти само е, не неуспях да си купя порцията за дена
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• ЕURINS

За утре блъскане с лакти. Но няма да има за всички

Коментар

• eeeeeeeeeeeeй, абе спрете се бе!!!
        Нека посвикна с цената!!!
        4 години гледам 80-90стинки, днес 1,20!!!
        Батя нямаш спирачки, лакомник такъв! Много пари набуши ей!

Коментар

• Ей ама много избързахте добре че имам от 1 лв но като гледам ще ми е доста по скъпо допълването

Батя не можа ли да изчакаш няколко седмици

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Излетяхме

като минем 2 ще сме се замислили за излитане
            Last edited by Ferry; 15.01.2014, 12:42.

Коментар

• Излетяхме

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                Общо взето да - както и при Булстрад няма да има кой да продава
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Точно. Именно затова не ми мигва окото да допълвам от акцията на цена с 30% над средната на пакета ми
                  Ето и сега отървах клиент на ПФБК от тия 20Т дето не ги ще
                  ти каква хиена си накара брокера ти да провери за продавачи ли?
                  Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    П0-скоро на кого

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Тук нещата ще загрубеят ми се струва Да не стане като Булстрад
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Тук нещата ще загрубеят ми се струва Да не стане като Булстрад

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                          Няма какво да се лъжем, позицията има доста голям потенциал. За всички вече е ясно, че икономиката се съживява, а това неминуемо ще се отрази добре на този застраховател. Цялата компания струва жълти стинки в момента - около 12 милиона. Това е неадекватна цена в сравнение с други застрахователи дори и в БГ.

Всеки сам може да види поръчките купува как се увеличават лавинообразно... Допълвам си пакетчето от 90 стинки винаги когато мога. Вчера пак си взех и днес ще опитам
                          Точно. Именно затова не ми мигва окото да допълвам от акцията на цена с 30% над средната на пакета ми
                          Ето и сега отървах клиент на ПФБК от тия 20Т дето не ги ще

Коментар

• Гледам и пакетчета прелитат вече
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Няма какво да се лъжем, позицията има доста голям потенциал. За всички вече е ясно, че икономиката се съживява, а това неминуемо ще се отрази добре на този застраховател. Цялата компания струва жълти стинки в момента - около 12 милиона. Това е неадекватна цена в сравнение с други застрахователи дори и в БГ.

Всеки сам може да види поръчките купува как се увеличават лавинообразно... Допълвам си пакетчето от 90 стинки винаги когато мога. Вчера пак си взех и днес ще опитам

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Внимавай гигов, че много дърпат тия пущини.
                                Ако вземеш, че си изпуснеш крака на газта, мое ти скъса ръцете

А за инса - 10-ка за акция няма да е кой знае какво чудо... ех какви чудеса сме виждали по БФБ - то
                                Да не говорим че през лудата 2007-ма цената беше минавала и над 20-чката, а инсчето от тогава и пазарен дял качи и сгодни придобивания направи, и групата на мажо се разшири доста и потенциала за синергия набъбна... така че ще има хляб... че и сирЬене
                                Ама Бате, аз за хлеб и сирьне имам. Искам да дам една Х-петица на сина, че неговата не е такваз, пък и мина 10 годин. Да сваля мацки на кило.
                                На мен и служебната ми стига.

Ама 10, та дори и 5 лв за тази акция е да не кажа фантазия, ама няма да е скоро.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X