Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеcymru ако намекваш че ПФ на ИНГ продават тук, мисля че грешиш!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениене е късметмислих си как да купя по-тънко на 1.10 и въобще не се сетих за такава възможност защото не съм го правил досега... опит е
Аз 90% от обема на търговията си я правя по този начин. И да са живи и здрави брокерите ми, които ми помагат в това.. и да са им халал комисионните
cymru ако намекваш че ПФ на ИНГ продават тук, мисля че грешиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение.....но ми се струва, че ще трябва да обираш на дребно от пазара в крайна сметка.
Батя късмет извади.мислих си как да купя по-тънко на 1.10 и въобще не се сетих за такава възможност защото не съм го правил досега... опит е
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеинг... ай ен джи?
Батя късмет извади.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Е, сега пък аз съм ви виновен че не сте купили достатъчно
Че аз от кога си я хваля и си я пълня тая акция.. кой ви е виновен, че чакате всички да потегли и едва тогава да й скочите
Искате да не държите заспали акции, ама като скочат да имате от тях
Или както Костолани беше казал: Който няма акции когато падат, няма и когато се вдигат
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДнес +12,5%Аз лично очаквах около 5-10, няма да се оплаквам сега... Кофти само е, не неуспях да си купя порцията за дена
Коментар
Коментар