IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
    утре ще разберем
    не знам какво количество търсиш, но към момента на пазара трудно може да намериш нещо по сериозно. Общо взето каквото имаше се намести. За съжаление от инса спряха да публикуват акционерната книга и малко по-трудно могат да се проследят бройките, но извън мажоритаря и инса, тези които държат по-сериозни пакети, едва ли ще се навият да продават при тази цена

Коментар

• Мдаа , глад за акции настана !

Трябва мажоритаря да напечата нови .

Коментар

• утре ще разберем
        Keep going ...

Коментар

• Все пак може да има пакети за изчистване не мислите ли? Много бързо скочихме с над 20%

Коментар

• моя брокер е пич и се познаваме лично покрай добър приятел и както казах почвам и аз така човек се учи докато е жив, а честно казано преди нямах и финансовата възможност за по-големи пакети
            Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              cymru ако намекваш че ПФ на ИНГ продават тук, мисля че грешиш!
              Хахаха - въобще не намеквах това. Той Мр.Профит разбра
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

не е късмет мислих си как да купя по-тънко на 1.10 и въобще не се сетих за такава възможност защото не съм го правил досега... опит е
                Е как не си го правил досега.. че това е основния ми способ на търговия на БФБ. Как иначе се правят големи и сочни пакети от евтини акции без да разбутваш цените, ако не с телефонна любоФФ Аз 90% от обема на търговията си я правя по този начин. И да са живи и здрави брокерите ми, които ми помагат в това.. и да са им халал комисионните

cymru ако намекваш че ПФ на ИНГ продават тук, мисля че грешиш!

Коментар

• Днес званях на брокера за пакет около 1,15 но неможа да ми намери.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    .....но ми се струва, че ще трябва да обираш на дребно от пазара в крайна сметка.
                    Батя късмет извади.
                    не е късмет мислих си как да купя по-тънко на 1.10 и въобще не се сетих за такава възможност защото не съм го правил досега... опит е
                    Keep going ...

Коментар

инг... ай ен джи?
                      .....но ми се струва, че ще трябва да обираш на дребно от пазара в крайна сметка.
                      Батя късмет извади.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• инг... ай ен джи?
                        Keep going ...

Коментар

• То май няма нужда да занимаваш брокера - питай направо тук или звъни директно в ИНГ.
                          Пожелавам ти успех
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• не се усетих да питам брокера за пакети и си обирам поръчките на продавачите като поп... той и той днес се сети да ми предложи де... вече и аз ще действам така

това ще е ново оръжие в арсенала ми!
                            Keep going ...

Коментар

• Е, сега пък аз съм ви виновен че не сте купили достатъчно
                              Че аз от кога си я хваля и си я пълня тая акция.. кой ви е виновен, че чакате всички да потегли и едва тогава да й скочите
                              Искате да не държите заспали акции, ама като скочат да имате от тях
                              Или както Костолани беше казал: Който няма акции когато падат, няма и когато се вдигат

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Днес +12,5% Аз лично очаквах около 5-10, няма да се оплаквам сега... Кофти само е, не неуспях да си купя порцията за дена
                                Добре дошъл тук! Знам че си фен на Унипак

Коментар

Working...
                                X