IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да бе Груев, добре си дошъл за втори път, Преди три дена се зарадвах и тръгнах да те заприветсвам, че си се качил на яхтата, ама ти рече, че не се тича след жена и акция, та си казах и аз като Батя - кво пък, не е късно и по -натам Винаги си добре дошъл. Още повече, че трябва да имаш готови варианти, ако се обяви някое изгодно търгово при Спиди
    Last edited by precakanoto; 26.03.2021, 17:31.

Коментар

• Еее Груев, как пък не успя поне ти да се опазиш от влиянието на заверата от Кор Кароли

Майтапя се! По-добре късно, отколокото още по-късно. Успех ти желая! Както и на всички смели, позитивни и креативни играчи на БФБ - София!

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Т.е без да съм препоръчвал каквото и да е или ругатни ще отнеса от теб,г-н Груев, или по бира ще почерпиш
        Но ще понеса каквото и да е
        Здрав да си и успешен!
        Е, то не е нужно да препоръчваш, просто чета твоите постове, като на човек, който разбира от материята. Ругатни няма да отнесеш, няма за какво, виж по бира/уиски мога да почерпя. Здрав и успешен и ти
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

да знаеш, че само заради теб (винаги чета постовете ти с голям интерес) и Батя (без ирония, колкото и да се дрънкаме с него, понякога форумите те карат да се размислиш, да вземеш някои решения и да потърсиш повече инфо) купих едни 500 бройки тук тази седмица на средна малко под 39 лева, че имах едни 20 бона, които ми седяха, а не обичам да ми седят, с което това ми стана третат акция на БФБ, т.е. достигнах си лимита. Краткосрочно, засега, но знае ли човек
          Т.е без да съм препоръчвал каквото и да е или ругатни ще отнеса от теб,г-н Груев, или по бира ще почерпиш
          Но ще понеса каквото и да е
          Здрав да си и успешен!

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3738591[/ATTACH]

Retail fertilizer prices continue to push higher, although at a much slower clip than past weeks, according to locations tracked by DTN for the third week of March 2021.

https://www.dtnpf.com/agriculture/we...tilizer-prices

В небесата е стигнала цената на азотния тор
            да знаеш, че само заради теб (винаги чета постовете ти с голям интерес) и Батя (без ирония, колкото и да се дрънкаме с него, понякога форумите те карат да се размислиш, да вземеш някои решения и да потърсиш повече инфо) купих едни 500 бройки тук тази седмица на средна малко под 39 лева, че имах едни 20 бона, които ми седяха, а не обичам да ми седят, с което това ми стана третат акция на БФБ, т.е. достигнах си лимита. Краткосрочно, засега, но знае ли човек
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3738591[/ATTACH]

Retail fertilizer prices continue to push higher, although at a much slower clip than past weeks, according to locations tracked by DTN for the third week of March 2021.

Ааа, тоя мушморок "Dmirkata" е видял някаква ръждясала захвърлена мрежа на околовръстното на града, така че работата не е наред. ​​​​​

Коментар

• Click image for larger version

Name:	GetStoredImage (1).gif
Views:	1
Size:	8.0 КБ
ID:	3738591

Last edited by abc; 26.03.2021, 15:05.

Коментар

• Гледам и не вярвам на ушите си (или беше очите)...
                  https://download.bse-sofia.bg/Monthl...ruary-2021.pdf

Та Неохим-а добре, че е на 40 кинта, а има маркет кап от 100 милки, ама въпреки това пред него да доста избушляци.
                  Напред и нагоре! Бъдете здрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ще се, няма начин, щом в цяла Европа и света се качва! Но въпроса е че при конкуренцията май се качва още по-стръмно, и съответно земеделците я поемат през цената на силитрата
                    За съжаление и в цените на маслините може да се отрази после. И даже за доматите, лимоните и т.н. та чак до куркумата от Перу
                    не е препоръка да се стига до там

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                      А цената на газта дали ще се повиши???
                      Ще се, няма начин, щом в цяла Европа и света се качва! Но въпроса е че при конкуренцията май се качва още по-стръмно, и съответно земеделците я поемат през цената на силитрата

Коментар

• А цената на газта дали ще се повиши???

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                          Утре ще има ли юруш на маслините.
                          Ама те и маслините трябва да наторяват за да са апетитни за юруш, бе Козче. Торове трябват за добри реколти. За да се посрещне адекватно огладнялото търсене от пролетта та до есента
                          ​​​​​

Коментар

• Утре ще има ли юруш на маслините.
                            Last edited by Три без коз; 25.03.2021, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

а вие защо мислите, че той има някакви данни?
                              По себе си ли съдиш. Не всички са като теб Петканчо.

Коментар

• Ейй, пустиняци! Сега както съм в Стара Загора, ще ме накарате да се пусна до Димитровград и да видя с очите си тирове, цистерни или каруци има наредени пред завода

Ама вие нещо ни взехте за мезе! Сума статии излязоха как земеделците реват че торовете са рекордно скъпи и отделно ги няма нужните количества.. ДВИ също казва "Работим на пълни обороти, на 100% от капацитета" вие тук картинки с ръжда ще ни пускате

След месец ще видим отчета каква картинка ще покаже.. и нищо чудно пак да има Изненадани камилчета

Коментар

Working...
                                X