Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мда, пожелавам успех на колегите тук, дано успеят да излязат на профит, какъвто аз нямах, но всеки си пати от собствената си глупост (и алчност). А уж всичко изглеждаше точно за поне 60 кинта, ама... Голям урок научих за малко пари, така че не е напразно
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Е, но за да сме напълно коректни трябва да се каже, че от миналата седмица има и ново повишение на амониевата селитра и вече е 650 лв/т.
И без значение каква е цената на торта земеделецът трябва да вкара 50 кг/ дка засята царевица.
Така, че ясно е кой ще го отнесе.
Друг е въпроса колко ще отчете като продадажби Нео ...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Прекрасни новини и тук - гербавата калинка се е сринала с наполовина по-малко (20 000 гласа) и почти сигурно не влиза, ако нещо не се омотат преференциите. Отделно Булгаргаз пак вдигат ценичката на газа на 55,62 кинта прогнозно от септември, но то пук Неохим това така или иначе не ги бърка, щото тогава ще са в планов ремонт най-вероятно. С две думи - 20-ката зове, ма пък ще има за пълнене, за който иска. Не е пропоръкЪ и т.н.
И без значение каква е цената на торта земеделецът трябва да вкара 50 кг/ дка засята царевица.
Така, че ясно е кой ще го отнесе.
Друг е въпроса колко ще отчете като продадажби Нео ...
- 1 like
Коментар
-
Прекрасни новини и тук - гербавата калинка се е сринала с наполовина по-малко (20 000 гласа) и почти сигурно не влиза, ако нещо не се омотат преференциите. Отделно Булгаргаз пак вдигат ценичката на газа на 55,62 кинта прогнозно от септември, но то пук Неохим това така или иначе не ги бърка, щото тогава ще са в планов ремонт най-вероятно. С две думи - 20-ката зове, ма пък ще има за пълнене, за който иска. Не е пропоръкЪ и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеХа ха ха крашът продължава. Докога бе докога.
Жалка картинкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
А цената на торовете колко е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
Вероятно са чакали да стане 60.
тук продължава да се спуска плавно надолу към водопада.
До каква цена мислите че е удачно да се държат каските?
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеОще от март, ако не и по-рано се говори за инфлация при суровините и тя се случи. Няма изненада. Изненада беше само за шараните, които купуваха тук на 40 лева и не знам какво точно чакаха.
тук продължава да се спуска плавно надолу към водопада.
До каква цена мислите че е удачно да се държат каските?търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Така е, така е, съгласен съм. Аз исках да поставя въпроса в контекста на това, че NEOH не бива да се изключва от играта, поне на базата на покритие на минимални критерии. Но по-напред по ПК на ФФ са доста други дружества, да.
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
г-н Колев, цитираното условие е задължителният минимум.
Но текущите присъстващи дружества са го вдигнали да кажем около 40.
Разбрахте ли идеята?. - Неохимът трудно може да измести някакъв шит, с капитализация на флоута от 40.
Има някаква субординация все пак.
За да се отсяват шитовете
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеКъм момента пазарната капитализация (ПК) на фрий-флоута (ФФ) е над зададения критерий ПК на ФФ >= 10 млн. лв. Не мисля, че падането под тази граница стои като въпрос пред дружеството
Но текущите присъстващи дружества са го вдигнали да кажем около 40.
Разбрахте ли идеята?. - Неохимът трудно може да измести някакъв шит, с капитализация на флоута от 40.
Има някаква субординация все пак.
За да се отсяват шитовете
- 2 Харесвания
Коментар
-
Към момента пазарната капитализация (ПК) на фрий-флоута (ФФ) е над зададения критерий ПК на ФФ >= 10 млн. лв. Не мисля, че падането под тази граница стои като въпрос пред дружеството
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Минималната капитализация на флоута отиде към 40 мил. На тез цени ще види Софикс през крив макарон. Ако стане 15 кинта, хептен крив макарон - навързан на масур
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Аз съм доволен! Очаквам добро Q2, както и влизане в Софикс през септември
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар