If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Умопомрачаващ отчет! Радвам се че ги запазих в портфейла си, макар и с доста ниско тегло. Браво Мапа, тук твърдата ти вяра ще бъде щедро възнаградена
Трай сега, че ако надзърне байвелко, ще ни набие чемберите, че и тука не става за репо!
Написа женицата Химимпорт и Цкб и си взе довиждане. Голяма динозаварка няма що
Покрили са още към мил. и нещо от печалбата чрез обезценки,но въпреки 122% увеличение на цената на емисиите и 89% увеличение на цената на газа успяват да постигнат 60% увеличение на приходите и 239% увеличение на печалбата спрямо 2020 г. Новият менижмънт май добре се справя.
все още не е късно да си купиш.... още е без пари артията, очаквам много солиден дивидент, може отново да ми се смеете, но очакванията са ми между 5-10 лв. на акция
И любимото ми бг изказване като контра - а без ич Ма тука е така - апропо, ти си в подобна позиция при атерата - те там мажо прибира половината печалба, ама всичко е точно, щото отпуска и на раята по малко. Това мислене винаги ни е проваляло като народ, за съжаление
Ха ха... любимото изказване
Виж си всичките писаници в темите които хейтиш и после пак си прочети любимото изказване
все още не е късно да си купиш.... още е без пари артията, очаквам много солиден дивидент, може отново да ми се смеете, но очакванията са ми между 5-10 лв. на акция
Най големият им дивидент до сега е бил 80 стотинки по спомен,тъй че тези левове са мираж мисля
Упсех ти желая - факт е, че в тази акция беше комай единствен, който твърдо и упорито вярваше в нея. Дано всичко върви градко!
Бучкам калкулатора и ако дадат 7% пейаут както миналата година, дивидентът трябва да е около 1.35 лв. на акция. (около 5% доходност към моментна). Това с уговорката, че пак ще има чики-рики с дребните акционери.
P/E с тази печалба е 1.5. Ясно е, че в България всичко над 7 е прекомерен риск, но този борсов дядо тук доста незаслужен бой изяде.
П.П. Имам и съм много доволен от този факт.
Да не говорим, че дори и в момента пазарът ги търгува на стойността на кеша.
даже дочувам от бранша, че Януари ще им е още по-добър от Ноември и Декември, дали може да направят още 30на милиона печалба само за Q1 ?
Сигурно ще е така.То в региона май само те остават да работят то и от продажбите се вижда.Увеличени са не само вътрешните,но и износа.Жалк,че не си купих на ниското,ама тези приказки за войната в Украйна.... Та се наложи сега да се включа,но то пак не е лоша цената,има переспектива за ръст след отчета за март.
Защо веднъж бре.... в Спиди бяхме заедно, после Доверието го хванах от 3 лв. ведно с увеличение на капитала, права от аукциона и още си го държа..... и други по-слаби движения
Само да ти кажа, че тук движението едва сега започва, тепърва ще влизат и големи играчи и ще има още по-голям глад за акции...... все още е супер евтина артията
Упсех ти желая - факт е, че в тази акция беше комай единствен, който твърдо и упорито вярваше в нея. Дано всичко върви градко!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар