Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мече, ти май пишеш колкото да се дразниш?! Какво точно й е балонното на акцията при Р/Е 2, пълни сметки с кеш и никакви дългове? БГ мечките сте само едни викачи.. Че няма къси, да заложите на думите си и да ви отнесе реката.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Ти наред ли си
какъв милион на ден ?!!
Четеш ли това което пишеш ?
все е имало балонери на БФБ, но чак пък толкова ....
Мапа, не се излагай с още нови никове и проксита)))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
До сега са работили 2 месеца.. правят по 1 мил поне на ден / според мен/.. взимат парите напред и чакаш.. ако искаш има и други желаещи... от това тримесечие остава 1 месец.. като нищо ще имат 100-110 мил по сметките.. краткосрочните им активи са повече от задълженията... Какво да ги правят тия пари ???
какъв милион на ден ?!!
Четеш ли това което пишеш ?
все е имало балонери на БФБ, но чак пък толкова ....
Мапа, не се излагай с още нови никове и проксита)))
Last edited by mechka uteshitelka; 27.02.2022, 23:27.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДнес австрийският канцлер заяви, че проблем с доставките на газ няма да има.
Играта е за стотици милиарди и всеки си гони интереса.
Все пак е бг-махен : DЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Мапа гледай по нова министър на финансите при Лора Лукойл работи с 40 процента не зависимост от руски доставки... правителството. Се готви по план в случай че Путин спре Газа за Европа... нещата са доста сериозни... да видим..а и вероятно цената ще е много друга.... нека бъдем реални... мача с войната и Газа е не ясен!
П. С. Скоти, гледай Брадата какви ги върши и не се напрягай
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Мисля, че няма да спрат газа, най-малкото, че и в Лукойл Нефтохим са зависими и няма да рискуват да го затворят. Стратегически им е важно на руснаците....
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че няма да спрат газа, най-малкото, че и в Лукойл Нефтохим са зависими и няма да рискуват да го затворят. Стратегически им е важно на руснаците....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Нека инвестират, да разпределят като дивидент и да гласуват за едно обратно изкупуване, че имат под 3% собствени акции.
Иначе от Газпром казват, че всичко е шест: https://btvnovinite.bg/svetut/gazpro...po-grafik.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
До сега са работили 2 месеца.. правят по 1 мил поне на ден / според мен/.. взимат парите напред и чакаш.. ако искаш има и други желаещи... от това тримесечие остава 1 месец.. като нищо ще имат 100-110 мил по сметките.. краткосрочните им активи са повече от задълженията... Какво да ги правят тия пари ???
Иначе от Газпром казват, че всичко е шест: https://btvnovinite.bg/svetut/gazpro...po-grafik.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
Не ми се вярва че някой ей така ще си подхвърли печалбата като дивидент в тази супернесигурна ситуация
Коментар
-
Не си избързал, даже напротив - малко си купил. Газта от Русия няма да спре, а даже и да стане (шансът е под 5%) има алтернативи. Никой няма интерес да спира доставките на газ - нито Русия, нито ние. Погледни цените на торовете само - пак са яко нагоре.... има недостиг на пазара и всичко, което се произведе от Неохим се купува ВЕДНАГА даже искат предплащане на доставките. Следващите 3-4 месеца ще е така, после планов ремонт през Q3 и т. н. Междувременно ще си вземем хубавия дивидентПрогнозирай печалба за 2022г., аз мисля, че ще е по-голяма от 2021г. Някъде 60-65 милиона....
Ако през следващата седмица седнат и се разберат следваме твоят сценарии..
Ако не се разберат ще видим...Last edited by polax; 27.02.2022, 14:02.
Коментар
-
Не си избързал, даже напротив - малко си купил. Газта от Русия няма да спре, а даже и да стане (шансът е под 5%) има алтернативи. Никой няма интерес да спира доставките на газ - нито Русия, нито ние. Погледни цените на торовете само - пак са яко нагоре.... има недостиг на пазара и всичко, което се произведе от Неохим се купува ВЕДНАГА даже искат предплащане на доставките. Следващите 3-4 месеца ще е така, после планов ремонт през Q3 и т. н. Междувременно ще си вземем хубавия дивидентПрогнозирай печалба за 2022г., аз мисля, че ще е по-голяма от 2021г. Някъде 60-65 милиона....
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар