IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мече, ти май пишеш колкото да се дразниш?! Какво точно й е балонното на акцията при Р/Е 2, пълни сметки с кеш и никакви дългове? БГ мечките сте само едни викачи.. Че няма къси, да заложите на думите си и да ви отнесе реката.
    Акцията е супер... тъпото е че от 4 дни имаме война. Което направи ситуацията” леко”. Не сигурна...дано не спрът газа... ситуацията е сложна динамична и непридвидима Путин е луд и не съм съгласен с мапа грам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мече, ти май пишеш колкото да се дразниш?! Какво точно й е балонното на акцията при Р/Е 2, пълни сметки с кеш и никакви дългове? БГ мечките сте само едни викачи.. Че няма къси, да заложите на думите си и да ви отнесе реката.
      Батя а стига с това п/е което нищо не значи - Ти много добре знаеш че това п/е в следващ момент може да е брутално различно от сегашното нали така
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Ти наред ли си
        какъв милион на ден ?!!
        Четеш ли това което пишеш ?
        все е имало балонери на БФБ, но чак пък толкова ....
        Мапа, не се излагай с още нови никове и проксита )))

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

До сега са работили 2 месеца.. правят по 1 мил поне на ден / според мен/.. взимат парите напред и чакаш.. ако искаш има и други желаещи... от това тримесечие остава 1 месец.. като нищо ще имат 100-110 мил по сметките.. краткосрочните им активи са повече от задълженията... Какво да ги правят тия пари ???
          Ти наред ли си
          какъв милион на ден ?!!
          Четеш ли това което пишеш ?
          все е имало балонери на БФБ, но чак пък толкова ....
          Мапа, не се излагай с още нови никове и проксита )))
          Last edited by mechka uteshitelka; 27.02.2022, 23:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Днес австрийският канцлер заяви, че проблем с доставките на газ няма да има.
            Играта е за стотици милиарди и всеки си гони интереса.
            Тоя плондер е под въпрос.
            Все пак е бг-махен : D

Коментар

• Днес австрийският канцлер заяви, че проблем с доставките на газ няма да има.
              Играта е за стотици милиарди и всеки си гони интереса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Мапа гледай по нова министър на финансите при Лора Лукойл работи с 40 процента не зависимост от руски доставки... правителството. Се готви по план в случай че Путин спре Газа за Европа... нещата са доста сериозни... да видим..а и вероятно цената ще е много друга.... нека бъдем реални... мача с войната и Газа е не ясен!
                Ако искаха да спират газа, вече щяха да са го спряли...... не ми се четат и слушат глупости и свободни съчинение повече..... лека нощ!
                П. С. Скоти, гледай Брадата какви ги върши и не се напрягай

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Мисля, че няма да спрат газа, най-малкото, че и в Лукойл Нефтохим са зависими и няма да рискуват да го затворят. Стратегически им е важно на руснаците....
                  Мапа гледай по нова министър на финансите при Лора Лукойл работи с 40 процента не зависимост от руски доставки... правителството. Се готви по план в случай че Путин спре Газа за Европа... нещата са доста сериозни... да видим..а и вероятно цената ще е много друга.... нека бъдем реални... мача с войната и Газа е не ясен!

Коментар

• Нищо няма да се спира.
                    Гладните кокошки просо сънуват.
                    Ако стане 200 кинта артията, баш драго ще ми стане.

Коментар

Мисля, че няма да спрат газа, най-малкото, че и в Лукойл Нефтохим са зависими и няма да рискуват да го затворят. Стратегически им е важно на руснаците....
                      Нищо няма да спрат просто ще вдигнат цените.. но за това Европа си е виновна..ще чукат с ония елки толко са ни щетите от санкциите я да видим от къде да избием и хоп изненада.. Сметката я платили еврогейовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Нека инвестират, да разпределят като дивидент и да гласуват за едно обратно изкупуване, че имат под 3% собствени акции.

Иначе от Газпром казват, че всичко е шест: https://btvnovinite.bg/svetut/gazpro...po-grafik.html

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

До сега са работили 2 месеца.. правят по 1 мил поне на ден / според мен/.. взимат парите напред и чакаш.. ако искаш има и други желаещи... от това тримесечие остава 1 месец.. като нищо ще имат 100-110 мил по сметките.. краткосрочните им активи са повече от задълженията... Какво да ги правят тия пари ???
                          Нека инвестират, да разпределят като дивидент и да гласуват за едно обратно изкупуване, че имат под 3% собствени акции.

Иначе от Газпром казват, че всичко е шест: https://btvnovinite.bg/svetut/gazpro...po-grafik.html

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

Не ми се вярва че някой ей така ще си подхвърли печалбата като дивидент в тази супернесигурна ситуация

Коментар

Не си избързал, даже напротив - малко си купил. Газта от Русия няма да спре, а даже и да стане (шансът е под 5%) има алтернативи. Никой няма интерес да спира доставките на газ - нито Русия, нито ние. Погледни цените на торовете само - пак са яко нагоре.... има недостиг на пазара и всичко, което се произведе от Неохим се купува ВЕДНАГА даже искат предплащане на доставките. Следващите 3-4 месеца ще е така, после планов ремонт през Q3 и т. н. Междувременно ще си вземем хубавия дивидент Прогнозирай печалба за 2022г., аз мисля, че ще е по-голяма от 2021г. Някъде 60-65 милиона....
                              При тези обстоятелства не мога да прогнозирам.
                              Ако през следващата седмица седнат и се разберат следваме твоят сценарии..
                              Ако не се разберат ще видим...
                              Last edited by polax; 27.02.2022, 14:02.

Коментар

Не си избързал, даже напротив - малко си купил. Газта от Русия няма да спре, а даже и да стане (шансът е под 5%) има алтернативи. Никой няма интерес да спира доставките на газ - нито Русия, нито ние. Погледни цените на торовете само - пак са яко нагоре.... има недостиг на пазара и всичко, което се произведе от Неохим се купува ВЕДНАГА даже искат предплащане на доставките. Следващите 3-4 месеца ще е така, после планов ремонт през Q3 и т. н. Междувременно ще си вземем хубавия дивидент Прогнозирай печалба за 2022г., аз мисля, че ще е по-голяма от 2021г. Някъде 60-65 милиона....
                                Не ми се вярва че някой ей така ще си подхвърли печалбата като дивидент в тази супернесигурна ситуация
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X