дали нема да се заформи една хубава дневна търговия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМарков,всички ,които влизат сега ,се базират на отчети,анализи....и т.н.ЛП е вътре от самото начало,знае всичхо от кухнята.Вярно,че тук тези акции са му де факто подарък,защото е помогнал на ОД да я вземе без пари.Ама явно има МНОГО ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА да излиза на 2лв...
Не е препоръка
бобане ти лятото така се чудеше и на атера като падна за дни от 1.90 до 1.63 - е минаха големите пакети и после къде отиде....
надявам се докато се чудиш да си напазарувал в ниското и тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеало купувача , не четеш ли анализа на КБС бе?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеало купувача , не четеш ли анализа на КБС бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеТочно това би трябвало да те притеснява - излизат инсайдери!
А иначе такива дето да им купят акциите винаги се намират.
Нали знаеш - едни продават и оставят някои други да им държaт чантата
Коментар
-
Няма как всички да харесваме Софарма на 2лв.
През последните три месеца обаче, предполагам няколко инвеститори дадоха над 10 млн. лв, за да станат акционери. Други напротив продадоха.
Анализите показват справедлива цена 2.27-6 лв.
Сигурен съм, че всеки е прав със своите аргументи.
Лично аз съм заложил на продължаващо добро развитие на компанията.
Няма да пиша аргументи, защото те вече бяха написани.
Пожелавам успех на всички нови акционери!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДобре де , хубаво излизал Грамърси и Л. Пъпков, но на тяхно място не влизат ли други ?
А иначе такива дето да им купят акциите винаги се намират.
Нали знаеш - едни продават и оставят някои други да им държaт чантата
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВ смисъл трябват му пари и продава
Коментар
Коментар