IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    само да запиша, че лекарствата в лицето на софарма ще бъдат по-добра инвестиция от зърната и земята
    Да не реши да продаваш земята...ша да сгрешиш да знайш и после наистина ще ти трябват транквиланти.

Коментар

само да запиша, че лекарствата в лицето на софарма ще бъдат по-добра инвестиция от зърната и земята
      Само толкова, за жалост колкото до сега.Това е.

Коментар

• само да запиша, че лекарствата в лицето на софарма ще бъдат по-добра инвестиция от зърната и земята

Коментар

• Бобо, може и на лични!

Коментар

• Разчитайте на хапчета, а не на качествена храна и ще стигнете до Орландовци или Бакърената фабрика, а защо не и Малашевци.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Ами ,обяснявам Тони......Ами...лошите дават кинтите,от къде ги вземат,не ме интересува:
              Сам казваш,че те купуват и вдигат цената на акциите си.Значи аз като съм продал,те са купили и са ми дали пари,а а з на тях акции......Бая разлика се получи,за много кратко време...към 100% за 2мес..при мен специално....и сега се чудя,какво да ги правя тези пари...

Знам ,че акционерите тук нямате моите проблеми.Блазе Ви.Ама да знаеш ,дано скоро ти се случи,Софарма да стане 4лв....и по цяла нощ да не можеш да спиш и да се чудиш...от къде по дяволите ми дойдоха тези пари и ми развалиха спокойствието...да се чуди какво да прави човек.

Между другото,я дай едно рамо ,че ми се развали калкулатора ....Сметни ми моля те,тези 100% ,на колко дивидента при вас се равняват като проценти в годините.Помня ,че миналогодишния беше около 3% ...май.......Ако и другите са по толкова ....има няма 33г са нужни да избиеш от дивиденти това дето стана за 2мес...Ми това е половин човешки Живот........Важно е ,обаче ,човек да вярва....

...и да си носи кръста....

П.С.Пратиха ли ти шапка.Аз взех да се ядосвам,как на най-върлият защитник на Фармата тук,да няма рекламна шапка.Да я пишат в графа...Други разходи

Успех...
              Не е препоръка

Цъ - нямам шапка , чакам да ме поканят на ОСА
              Аз не съм казвал че ще продам на 4 лева, моля, моля - казах че за мен реалната цена тук е поне 4лева!
              Ми де да знам сигурно съм глупав и не мога да оценя другите перли ама при тези цени ми се вижда много по добре да купувам(със моите малки стотинки от заплата) СФАРМ на 2,2лева и Инс на 0,90лева вместо АТЕРА на 2,5лева, ХИМ на 2лева и табаци.
              Поздравления за 100% и аз направих такива с БРЕФ още преди година така че твойте 2 месеца при мен дойдоха още преди година

И какво хареса сега кажи - къде ще ги сложиш и защо?

Успех и дано избереш правилната кошница за златните ти яйца!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Добро утро Бобо. Как го рече - "А ние ,по-простичките ,....при "лошите",деето дават кинти" ? - кой ви дава кинти бе брат, не ме разсмивай .
                Хим-а измислиха поредната касичка ч/з която да си назобят от собствените книжа(чак не ми се използва думата "ценни"), както ЦКБ, Съгласие,Реал, Фондовете на Бенч, на Кд и ред други знайни и незнайни - тим акциите никой не ги иска, а некои си мислеха че чичо Жими купува . Видели защо се появи Керезов във форума, аз казах ли ви - ще гледат някоя нова врътка щом се сетиха за вас.

та на темата
                Не мисля че идеята е да препродаде всичко а по скоро може би поддържането на някаква добра ликвидност по позицията, не съм сигурен.
                Той човека продал 1000-2000броя бе това да не сме аз или Импето!
                Успех!
                Ами ,обяснявам Тони......Ами...лошите дават кинтите,от къде ги вземат,не ме интересува:
                Сам казваш,че те купуват и вдигат цената на акциите си.Значи аз като съм продал,те са купили и са ми дали пари,а а з на тях акции......Бая разлика се получи,за много кратко време...към 100% за 2мес..при мен специално....и сега се чудя,какво да ги правя тези пари...

Знам ,че акционерите тук нямате моите проблеми.Блазе Ви.Ама да знаеш ,дано скоро ти се случи,Софарма да стане 4лв....и по цяла нощ да не можеш да спиш и да се чудиш...от къде по дяволите ми дойдоха тези пари и ми развалиха спокойствието...да се чуди какво да прави човек.

Между другото,я дай едно рамо ,че ми се развали калкулатора ....Сметни ми моля те,тези 100% ,на колко дивидента при вас се равняват като проценти в годините.Помня ,че миналогодишния беше около 3% ...май.......Ако и другите са по толкова ....има няма 33г са нужни да избиеш от дивиденти това дето стана за 2мес...Ми това е половин човешки Живот........Важно е ,обаче ,човек да вярва....

...и да си носи кръста....

П.С.Пратиха ли ти шапка.Аз взех да се ядосвам,как на най-върлият защитник на Фармата тук,да няма рекламна шапка.Да я пишат в графа...Други разходи

Успех...
                Не е препоръка

Коментар

Кешира си човекът...Само дето докато изкешира всичко,или повечето...или...един Господ знае колко...ръст няма да има.Тук не ви върви Тони....с едни и съши акции ви натискат втори път.Първо ЛП....сега и ОД.който купи от ЛП ги продава пак ...

Абе голяма работа сте....омагиосан кръг.А ние ,по-простичките ,....при "лошите",деето дават кинти
                  Аре Успех

Важното е да имате Доверие в компанията...Нищо,че няма ръст

П.С.Според теб за колко време ОД ще може да превърти тези акции
                  Не е препоръка
                  Добро утро Бобо. Как го рече - "А ние ,по-простичките ,....при "лошите",деето дават кинти" ? - кой ви дава кинти бе брат, не ме разсмивай .
                  Хим-а измислиха поредната касичка ч/з която да си назобят от собствените книжа(чак не ми се използва думата "ценни"), както ЦКБ, Съгласие,Реал, Фондовете на Бенч, на Кд и ред други знайни и незнайни - тим акциите никой не ги иска, а некои си мислеха че чичо Жими купува . Видели защо се появи Керезов във форума, аз казах ли ви - ще гледат някоя нова врътка щом се сетиха за вас.

та на темата
                  Не мисля че идеята е да препродаде всичко а по скоро може би поддържането на някаква добра ликвидност по позицията, не съм сигурен.
                  Той човека продал 1000-2000броя бе това да не сме аз или Импето!
                  Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    The Board of Directors of Sopharma AD (the “Company") announces that it was notified by Mr. Ognian Donev, Chairman of the Board of Directors that the company “Donev Investments Holding AD" related to him, executed the following transactions related to shares in the Company:

Date and time of the settlement Operation Number of shares Unit price (BGN)
                    04.02.2013 Sale 500 2.36
                    05.02.2013 Sale 1000 2.354
                    07.02.2013 Sale 162 2.261
                    07.02.2013 Sale 338 2.261
                    08.02.2013 Sale 2000 2.294

продажбите на чичо Оги продължават? Ликвидност ли осигурява що ли?
                    Кешира си човекът...Само дето докато изкешира всичко,или повечето...или...един Господ знае колко...ръст няма да има.Тук не ви върви Тони....с едни и съши акции ви натискат втори път.Първо ЛП....сега и ОД.който купи от ЛП ги продава пак ...

Абе голяма работа сте....омагиосан кръг.А ние ,по-простичките ,....при "лошите",деето дават кинти
                    Аре Успех

Важното е да имате Доверие в компанията...Нищо,че няма ръст

П.С.Според теб за колко време ОД ще може да превърти тези акции
                    Не е препоръка

Коментар

• През януари Статус е разпродавал ФПП и е купил още 60хиляди СФАРМ!

Коментар

• The Board of Directors of Sopharma AD (the “Company") announces that it was notified by Mr. Ognian Donev, Chairman of the Board of Directors that the company “Donev Investments Holding AD" related to him, executed the following transactions related to shares in the Company:

Date and time of the settlement Operation Number of shares Unit price (BGN)
                        04.02.2013 Sale 500 2.36
                        05.02.2013 Sale 1000 2.354
                        07.02.2013 Sale 162 2.261
                        07.02.2013 Sale 338 2.261
                        08.02.2013 Sale 2000 2.294

продажбите на чичо Оги продължават? Ликвидност ли осигурява що ли?

Коментар

• Докато си купувате хапчета може смело да купувате и акции на Софарма.

Коментар

Имам акции в Софарма трейдинг.
                            НОВИЯТ ЗАВОД Е УБИЕЦ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БРАВО
                            Абе убиец е той. Виж ако бяха продължили кулата над облата част още малко нагоре, щеше по-добре да замяза на убиец или поне на кръст за "бог да прости"
                            Но много облачен фона, та да видим, кога ще дойде време за откриването
                            Last edited by mecka_stryvnica; 11.02.2013, 18:27.

Коментар

Ами той Фортис е голям акционер,поне с такова впечатление оставам.За което и го поздравявам.
                              Макар,че при 7ст на акция дивидент,не знам колко стотин хиляди акции трябва да имаш ,за да живееш от тези пари.Но няма и да се учудя да има 300-400К акции......Но ми се струва глупаво да чакаш мизерни 3% дивидент...Ама.....хора всякакви
                              Имам акции в Софарма трейдинг.
                              НОВИЯТ ЗАВОД Е УБИЕЦ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БРАВО

Коментар

Цунг-цванг е позиция в шахмата при която всеки следващ ход води до влошаване на положението и няма полезен или неутрален ход

Тук нещо такова ми се вижда.Как да купя,като над мен.."Като Дамоклиев меч" седят акциите на ОД и ЛП.....Факт е ,че и двамата продават,а докога ...един Господ знае.....Тук имащите акции са обречени да чакат дивидент...а колко щее ...пак не се знае...Абе много неизвестни

Само май Фортис остана Фен тук,на дивидента тук от 3%.....Ех времена,ех нрави.....

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
                                Позволи ми да не се съглася с теб Бобо,
                                аз не съм се отрекъл от най-добрата компания на БФБ, просто с поведението си показвам че не съм сляп и както при Инс-а не ми пречи да задавам и неудобни въпроси и да показвам неща, които не разбирам в поведението на капитана на кораба!
                                Успех!
                                Излезе съобщение че текат довършителните работи на:

не е ли страхотен!!!

Коментар

Working...
                                X