IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
    Казано с други думи, ти си от тези "нашили" се още на 9лв през 2007 и сега ти се налага да си многооооо дългосрочен инвеститор.
    Ако знаш само колко много са се нашили на такива цени и според мен ще бъдат не мноооого дългосрочни инвеститори, а направо безкрайни инвеститори. Направо може да ги остави в наследство тези акции и може би правнуците му ще изкарат някой лев. Това не е глупост, а далновидност. Мисъл за бъдещото поколение.

Коментар

• Радвам се, че ти е харесало, Тони. Ти имаш добро име във форумът - и затуй сички те посрещнаха така.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Точно така е!!! Много съм доволен от посещението на ОС. Вече шеста поредна година пътуваме с моя приятел над 700 км, за да присъствам...
        Казано с други думи, ти си от тези "нашили" се още на 9лв през 2007 и сега ти се налага да си многооооо дългосрочен инвеститор.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Форти, стана ми интересно от къде си?
          Всичко хубаво /имам тук/, само трябва да гледаме да не се получи нещо като секта. Не е сериозно на база провеждане на ОСА да се взимат решения за наливане на пари. ЕП е хубаво да продължава с коментарите и да налива доза изтрезвително!
          В България живея и тези 700 км са отиване и връщане
          Нека пише ЕП, всички четем неговите постове тук. От обиди обаче никой няма нужда, дори и този, който е загубил всичките си пари на борсата !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            Точно така е!!! Много съм доволен от посещението на ОС. Вече шеста поредна година пътуваме с моя приятел над 700 км, за да присъствам и за мен е празних да се видим. Ставаме все повече.
            Да се поговори с мениджмънта на групата е удоволствие за мен и лично с г-н Донев.
            Тони, радвам се, че се видяхме на живо днес.
            Форти, стана ми интересно от къде си?
            Всичко хубаво /имам тук/, само трябва да гледаме да не се получи нещо като секта. Не е сериозно на база провеждане на ОСА да се взимат решения за наливане на пари. ЕП е хубаво да продължава с коментарите и да налива доза изтрезвително!
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Привет на всички!!!
              Ех София София, ако се разходи човек какво ли не може да види, като лозунга:"Серго и Местан стана Трибестан!"

Банда - беше много хубаво и трябваше да дойдете, а не да ме чакате като Сара Джесика Паркър в "Секса и градът" дето имаше колонка във вестника със размисли и страсти!
              Ако чакате разказ в стил приключенията ми в М+С - няма да има! Имах едни очаквания за ОСА-та на 21-ви, но днес те бяха надминати многократно и няма да ги описвам за да не омаловажавам хубавия ден!
              Ще ви го кажа така: За мен днес беше Коледа. Не знам за Вас, но аз живея далече от родителите си(така се случи) и винаги много съм се радвал на първия ден от коледа(не 3-тия или 4-тия когато вече сме си омръзнали и почваме да се драчим). Първия ден винаги чувството е супер - прибираш се у дома, между близки и усмихнати хора. Ами така се почувствах и днес!
              Всеки беше адски любезен, всеки гледаше да помогне, да обясни, бяха там и приятели от форума - какво по хубаво от това!!!
              Видях че в България има все още много умни, млади и усмихнати хора - а това ме обнадеждава!
              Исках много неща да питам, исках много неща да видя, но след 14:00 часа вече бях толкова изморен от ранното ставане, пътуването и приятните емоции, че на адсиц-а само вдигах листчето.

Живи и здрави! Беше много хубаво искам пак! Сега разбирам защо Фортис чака с нетърпение този ден
              Точно така е!!! Много съм доволен от посещението на ОС. Вече шеста поредна година пътуваме с моя приятел над 700 км, за да присъствам и за мен е празних да се видим. Ставаме все повече.
              Да се поговори с мениджмънта на групата е удоволствие за мен и лично с г-н Донев.
              Тони, радвам се, че се видяхме на живо днес.

Коментар

• Привет на всички!!!
                Ех София София, ако се разходи човек какво ли не може да види, като лозунга:"Серго и Местан стана Трибестан!"

Банда - беше много хубаво и трябваше да дойдете, а не да ме чакате като Сара Джесика Паркър в "Секса и градът" дето имаше колонка във вестника със размисли и страсти!
                Ако чакате разказ в стил приключенията ми в М+С - няма да има! Имах едни очаквания за ОСА-та на 21-ви, но днес те бяха надминати многократно и няма да ги описвам за да не омаловажавам хубавия ден!
                Ще ви го кажа така: За мен днес беше Коледа. Не знам за Вас, но аз живея далече от родителите си(така се случи) и винаги много съм се радвал на първия ден от коледа(не 3-тия или 4-тия когато вече сме си омръзнали и почваме да се драчим). Първия ден винаги чувството е супер - прибираш се у дома, между близки и усмихнати хора. Ами така се почувствах и днес!
                Всеки беше адски любезен, всеки гледаше да помогне, да обясни, бяха там и приятели от форума - какво по хубаво от това!!!
                Видях че в България има все още много умни, млади и усмихнати хора - а това ме обнадеждава!
                Исках много неща да питам, исках много неща да видя, но след 14:00 часа вече бях толкова изморен от ранното ставане, пътуването и приятните емоции, че на адсиц-а само вдигах листчето.

Живи и здрави! Беше много хубаво искам пак! Сега разбирам защо Фортис чака с нетърпение този ден

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                  Каза ли на г-н Донев да ми прати и на мен фирмената шапка? Айде че днес щях на умра на тая жега. Така печеше слънцето....
                  Иначе изненадите обикновенно не са на ОСА. Там винаги е приятно и мениджмънта се държи приятелски с инвеститорите.
                  Няма нужда да се подиграваш анонимно !!!!
                  Аз бях там, останах много доволен от всичко, живот и здраве пак ще отида догодина.

Коментар

• Що така ? Без супрайз ;- правилноооо !!! Отряда от Севто и той не е получил нищо , макар че заслужаваше реципрочен дивидент ;- от поне 4 ст.

Коментар

• Приватов - ми да бе пъкнал - в кулите - прохладно и приятно.

Щастливецов - 7 стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Изкарахме си страхотно, сборищата си минаха регулярно и без изненади
                        Каза ли на г-н Донев да ми прати и на мен фирмената шапка? Айде че днес щях на умра на тая жега. Така печеше слънцето....
                        Иначе изненадите обикновенно не са на ОСА. Там винаги е приятно и мениджмънта се държи приятелски с инвеститорите.

Коментар

• по 7 стотинки ли отпуснахте на бедняците като мен ?
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

• Изкарахме си страхотно, сборищата си минаха регулярно и без изненади - в три най-различни зали на секси кулите (жалко че не бяха на теферич на прекрасните зелени площи на покривът на молченцето), в почивките - плюскахме и обикаляхме и разглеждахме - и трите компании се развиват чудесно, а Софарма Бизнес Тауърс - супер - отгоре гледката е фантастическа - умрях от кеф - ау-у-у-у-у-у-у....

Който не пъкна - прецака се.

От Тони, Мечов, Фортиссов, Рафал, Папилонов, Императорът... извинявам на пропуснатите...

Коментар

• Аз съм на почивка, иначе можеше да дойда да се запознаем, ама нейсе И това ще стане някой ден живот и здраве
                              Last edited by LuckyYou; 21.06.2013, 18:44.
                              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Господа акционерите са се натръшкали под масата
                                Напили ли са ги ? То на импето малко му трябва за да зачерви гребена

Коментар

Working...
                                X