Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ за дълговете ли мислиш целодневно
По спокойно бе, живота не е толкоз лош, don't worry be happy
бизнес = приходи, разходи, печалба, инвестиции, дългове , лихви, активи - все едно е
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениети не мислиш ли всеки ден за бизнеса си???
аз защото мисля
По спокойно бе, живота не е толкоз лош, don't worry be happy
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениети не мислиш ли всеки ден за бизнеса си???
аз защото мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениег-н Димитров е някъде около твоите години
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТотко само временно живея в Стара Загора, иначе родом съм плевенчанин
Колкото до СФАРМ днес има добра новина свързана с резултата на компанията!
Радвам се за успехите на компанията и мениджмънта, които ме посрещнаха като приятел.
Така че жив и здрав!
п.с. Не съм много очарован от заралиите, както казват хората: Това е градът на правите улици и кривите хора! Да ме извинява бате Митко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеГрадски тук през ден се надъхвате двамата с ФоритоНе ви ли омръзна
аз защото мисля
Коментар
-
Жената ли е заралийкаПървоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТотко само временно живея в Стара Загора, иначе родом съм плевенчанин
Радвам се за успехите на компанията и мениджмънта, които ме посрещнаха като приятел.
Така че жив и здрав!
п.с. Не съм много очарован от заралиите, както казват хората: Това е градът на правите улици и кривите хора! Да ме извинява бате Митко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеГрадски тук през ден се надъхвате двамата с Форито
Така че жив и здрав!
п.с. Не съм много очарован от заралиите, както казват хората: Това е градът на правите улици и кривите хора! Да ме извинява бате Митко.Last edited by tony1975; 09.10.2013, 20:55.
Коментар
-
Градски тук през ден се надъхвате двамата с ФоритоНе ви ли омръзна
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво на СФАРМ!
Спада в продажбите явно е преодолян - дано това да е началото на нова позитивна тенденция?
Намериха ли лекарство заместител за Русия?Last edited by toto 2; 09.10.2013, 20:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеНе знам кои реклами точно си гледал, но на атолите определено е хубаво.
Плажовете са с бял пясък като на Карибите, но са мънички. Много са луксозни къщите, но след 5-6 дни писва, тъй като освен да киснеш на плажа, няма какво друго да се прави.
Ресторантите също са много скъпи, тъй като нямаш супер голям избор къде другаде да отидеш. Чаша бира може да ти струва до 10 евро, порция спагети - над 30 евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеотговарят ли нещата на това, което масово се тиражира по рекламите?
Плажовете са с бял пясък като на Карибите, но са мънички. Много са луксозни къщите, но след 5-6 дни писва, тъй като освен да киснеш на плажа, няма какво друго да се прави.
Ресторантите също са много скъпи, тъй като нямаш супер голям избор къде другаде да отидеш. Чаша бира може да ти струва до 10 евро, порция спагети - над 30 евро.
Коментар
Коментар