IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

бизнес = приходи, разходи, печалба, инвестиции, дългове , лихви, активи - все едно е
    Това с дълговете и лихвите не винаги е вярно.
    домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      И за дълговете ли мислиш целодневно
      По спокойно бе, живота не е толкоз лош, don't worry be happy

бизнес = приходи, разходи, печалба, инвестиции, дългове , лихви, активи - все едно е

Коментар

ти не мислиш ли всеки ден за бизнеса си???
        аз защото мисля
        И за дълговете ли мислиш целодневно
        По спокойно бе, живота не е толкоз лош, don't worry be happy

Коментар

аз защото мисля
          +1

Коментар

г-н Димитров е някъде около твоите години
            да, с една е по-голям

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Тотко само временно живея в Стара Загора, иначе родом съм плевенчанин
              Колкото до СФАРМ днес има добра новина свързана с резултата на компанията!
              Радвам се за успехите на компанията и мениджмънта, които ме посрещнаха като приятел.
              Така че жив и здрав!

п.с. Не съм много очарован от заралиите, както казват хората: Това е градът на правите улици и кривите хора! Да ме извинява бате Митко.
              г-н Димитров е някъде около твоите години

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                Градски тук през ден се надъхвате двамата с Форито Не ви ли омръзна
                аз защото мисля

Коментар

• Жената ли е заралийка
                  Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Радвам се за успехите на компанията и мениджмънта, които ме посрещнаха като приятел.
                  Така че жив и здрав!

п.с. Не съм много очарован от заралиите, както казват хората: Това е градът на правите улици и кривите хора! Да ме извинява бате Митко.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Градски тук през ден се надъхвате двамата с Форито
                    Така че жив и здрав!

Last edited by tony1975; 09.10.2013, 20:55.

Коментар

• Градски тук през ден се надъхвате двамата с Форито Не ви ли омръзна
                      Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Браво на СФАРМ!
                      Спада в продажбите явно е преодолян - дано това да е началото на нова позитивна тенденция?
                      Намериха ли лекарство заместител за Русия?
                      Last edited by toto 2; 09.10.2013, 20:42.

Коментар

• И според мен нещата се развиват много добре, усилията дават плод. С интерес ще очаквам отчетът за деветмесечието.

Коментар

• Браво на СФАРМ!
                          Спада в продажбите явно е преодолян - дано това да е началото на нова позитивна тенденция?
                          Намериха ли лекарство заместител за Русия?

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                            Не знам кои реклами точно си гледал, но на атолите определено е хубаво.
                            Плажовете са с бял пясък като на Карибите, но са мънички. Много са луксозни къщите, но след 5-6 дни писва, тъй като освен да киснеш на плажа, няма какво друго да се прави.
                            Ресторантите също са много скъпи, тъй като нямаш супер голям избор къде другаде да отидеш. Чаша бира може да ти струва до 10 евро, порция спагети - над 30 евро.
                            благодаря

Коментар

отговарят ли нещата на това, което масово се тиражира по рекламите?
                              Не знам кои реклами точно си гледал, но на атолите определено е хубаво.
                              Плажовете са с бял пясък като на Карибите, но са мънички. Много са луксозни къщите, но след 5-6 дни писва, тъй като освен да киснеш на плажа, няма какво друго да се прави.
                              Ресторантите също са много скъпи, тъй като нямаш супер голям избор къде другаде да отидеш. Чаша бира може да ти струва до 10 евро, порция спагети - над 30 евро.

Коментар

• Надувате ли още ? Надувайте, надувайте )))
                                Не е препоръка
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X