Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Вече 4% обратно изкупени акции, а все още няма разрешение за сливането с БРС!!!
Очаквам хубав отчет!
Вече всички мощности на компанията са обновени. Дано ръководството насочи свободните ср-ва не само във финансиране на Доверие ОХ, а и в разработване на нови продукти и придобивания в региона!
Надявам се и дивидента да зарадва повече акционерите.
От кратката си среща с чичо Оги останах с впечатлението че той е човек който цени и държи на компаниите споделящи печалбата си с акционерите!
п.с. във второ интервю ми прави впечатление че СФАРМ протяга ръка към Ромфарм за съвместна работа и експанзия, а дано вече откликнат и то при добри условия и за двете компании!
Поздрави на целия екип!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХипопотам Пеевски и Данчо ментата коват антимонополни закони - това започва да ме притеснява!Life won't wait for you.
Коментар
-
КьорфишециПървоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеосвен за медии, Ментата каза че в още 5-6 сфери разработвали закони
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМай за медии щяло да се отнася въпросното законодателство
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХипопотам Пеевски и Данчо ментата коват антимонополни закони - това започва да ме притеснява!
Коментар
-
Оптимист съм, че в дългосрочен план Софарма ще увеличава дивидента. За мен постоянната дивидентна политика означава много при избора на акция.
Някой от по-запознатите може ли да каже каква е причината компаниите в БГ да не изплащат дивиденти на тримесичие?
Стабилна компания, стабилни резултати, редовни дивиденти всяко тримесичие - защо това да не е Софарма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениене видя ли, че те за тези 2% ще търсят финансиране на облниците почти изцяло
това дето няма как да стане и с 15% в БГ
да не бързаме още с този бизнес
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакво ли става по въпроса със вливането на Севто?
Мислите ли че СФАРМ би дала по-голям дивидент за 2013 след приключването на големите инвестиции във завода?
Ако комунетата насочат 2% към частните фондове би било добре за нашата група
това дето няма как да стане и с 15% в БГ
да не бързаме още с този бизнес
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеТова с дълговете и лихвите не винаги е вярно.
но се съгласявам
защото и аз така обобщено го написах това
Коментар
Коментар