IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Ако тези двамата ще поведат България напред - трябва да стягаме куфарите още от тази нощ !!! Лошото е, че всички го знатя това, ама всички, дори и тези двамата, но нищо не се променя в тази страна. няма изчистване, самите партии го правят да е така
    Абе то държавата ни е на това дередже и заради многото стегнати куфари. Който иска нещо да се промени остава, а не заминава.
    домоуправител

Коментар

• Вече 4% обратно изкупени акции, а все още няма разрешение за сливането с БРС!!!
      Очаквам хубав отчет!
      Вече всички мощности на компанията са обновени. Дано ръководството насочи свободните ср-ва не само във финансиране на Доверие ОХ, а и в разработване на нови продукти и придобивания в региона!
      Надявам се и дивидента да зарадва повече акционерите.
      От кратката си среща с чичо Оги останах с впечатлението че той е човек който цени и държи на компаниите споделящи печалбата си с акционерите!

п.с. във второ интервю ми прави впечатление че СФАРМ протяга ръка към Ромфарм за съвместна работа и експанзия, а дано вече откликнат и то при добри условия и за двете компании!
      Поздрави на целия екип!

Коментар

• https://www.facebook.com/SopharmaPLC?fref=ts

Коментар

• Ако тези двамата ще поведат България напред - трябва да стягаме куфарите още от тази нощ !!! Лошото е, че всички го знатя това, ама всички, дори и тези двамата, но нищо не се променя в тази страна. няма изчистване, самите партии го правят да е така

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Хипопотам Пеевски и Данчо ментата коват антимонополни закони - това започва да ме притеснява!
            А мен ме разсмя издълбоко и до сълзи
            Life won't wait for you.

Коментар

• Кьорфишеци
              Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              освен за медии, Ментата каза че в още 5-6 сфери разработвали закони

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Май за медии щяло да се отнася въпросното законодателство
                освен за медии, Ментата каза че в още 5-6 сфери разработвали закони

Коментар

Хипопотам Пеевски и Данчо ментата коват антимонополни закони - това започва да ме притеснява!
                  Май за медии щяло да се отнася въпросното законодателство

Коментар

• Хипопотам Пеевски и Данчо ментата коват антимонополни закони - това започва да ме притеснява!

Коментар

• Дивидентите в БГ

Освен в БГ и в световен мащаб не е обичайно дивидент да се изплаща на тримесечна база. Всъщност в световен мащаб се наблюдава тенденция все по-малко фирми да изплащат дивиденти

Коментар

• Оптимист съм, че в дългосрочен план Софарма ще увеличава дивидента. За мен постоянната дивидентна политика означава много при избора на акция.

Някой от по-запознатите може ли да каже каква е причината компаниите в БГ да не изплащат дивиденти на тримесичие?

Стабилна компания, стабилни резултати, редовни дивиденти всяко тримесичие - защо това да не е Софарма.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          не видя ли, че те за тези 2% ще търсят финансиране на облниците почти изцяло
                          това дето няма как да стане и с 15% в БГ
                          да не бързаме още с този бизнес
                          Здрасти Фортис - хубав трактор, не съм те "чувал" отдавна!

Коментар

Какво ли става по въпроса със вливането на Севто?
                            Мислите ли че СФАРМ би дала по-голям дивидент за 2013 след приключването на големите инвестиции във завода?
                            Ако комунетата насочат 2% към частните фондове би било добре за нашата група
                            не видя ли, че те за тези 2% ще търсят финансиране на облниците почти изцяло
                            това дето няма как да стане и с 15% в БГ
                            да не бързаме още с този бизнес

Коментар

• Какво ли става по въпроса със вливането на Севто?
                              Мислите ли че СФАРМ би дала по-голям дивидент за 2013 след приключването на големите инвестиции във завода?
                              Ако комунетата насочат 2% към частните фондове би било добре за нашата група

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                                Това с дълговете и лихвите не винаги е вярно.
                                незнам какво имаш предвид
                                но се съгласявам
                                защото и аз така обобщено го написах това

Коментар

Working...
                                X