If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+1
точно затова ходя от 2008г без изключение на събранията
Браво за постоянството,сигурен съм че ти е помогнало.За съжаление работата ми е такава, че не винаги разполагам с времето си,но тъй като смятам да се образовам в сферата на инвестирането,съм сигурен че и за мен ще бъде полезно.
Поздрави.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
За съжаление в другите държави много неща се правят по различен начин,но ние сме малко по назад.Хубавото на ходенето на събрания е че може да научиш неща за компанията които ги няма по форумите,а и да се запознаеш с хора със сходни интереси.
+1
точно затова ходя от 2008г без изключение на събранията
Боже боже, мъкааа.
Хората отдавно правят всичко онлайн, можеш и да гласуваш. Пощата ми е затрупана с такива подробни указания за ОСА от цял свят.
Ма в тая дива БГ провинция поне може да ви остане утешението за загубеното време да се видите и да ударите по бира. Другото е ала бала.
За съжаление в другите държави много неща се правят по различен начин,но ние сме малко по назад.Хубавото на ходенето на събрания е че може да научиш неща за компанията които ги няма по форумите,а и да се запознаеш с хора със сходни интереси.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Боже боже, мъкааа.
Хората отдавно правят всичко онлайн, можеш и да гласуваш. Пощата ми е затрупана с такива подробни указания за ОСА от цял свят.
Ма в тая дива БГ провинция поне може да ви остане утешението за загубеното време да се видите и да ударите по бира. Другото е ала бала.
купуваш минимум 1 акция и си носиш лична карта на събранието
и сядаш при нас - групата на истинските акционери
мдаааа много е готино!
в наши дни не трябва да носиш нищо!
трябва да си купиш поне 1 акция и л.к. както каза Фортис! Дават ти едно листче на което пише колко акции имаш, раздават ти едни готини книжки с отчета и разни други подробности, на СФАРМ имаше идея и лаптопи да раздават ама нещо се издъниха нещата(не стигнаха за всички желаещи ) и така - питат те и вдигаш лисчето и гласуваш когато си съгласен!
В кулите е страхотно - трябва да дойдеш!
А нас ще ни познаеш по шапките на Софарма -- майтапя се, ама Импето с костюма я сложи 2013 . Трябваше една снимка да щракнем на групата с чичо Оги!
1.Колко акции трябва да имам за да присъствам на ОСА?
2.Какви документи трябва да имам в себе си,или има списъци на акционерите които са регистрирани в ЦД?
Нов съм още,но бързо се уча
купуваш минимум 1 акция и си носиш лична карта на събранието
и сядаш при нас - групата на истинските акционери
1.Колко акции трябва да имам за да присъствам на ОСА?
2.Какви документи трябва да имам в себе си,или има списъци на акционерите които са регистрирани в ЦД?
Нов съм още,но бързо се уча
Дано това правителство не съсипе фармацевтичното произвоство в Б-я с тези нови безумни такси за лекарствата - пълна идийотщина....
ps. между другото списанието на групата Клуб Z - заслужава аплаузи - смислено и very smart...
Коментар