IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
    Стигна 2.51 лв, нямам пари иначе бих купувал на цени до 2.60
    Идеално, взех на 2.51

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      на някой му трябват кинти до края на деня май и то много като гледам
      Стигна 2.51 лв, нямам пари иначе бих купувал на цени до 2.60

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
        WTF? от 2.90 до 2.61 лв !
        на някой му трябват кинти до края на деня май и то много като гледам

Коментар

• WTF? от 2.90 до 2.61 лв !

Коментар

• В момента някой сякаш натиска цената към 2.8, а се появи и купувач, който се опитва да бута цена над 2.86.

На мен ми изглежда като опит за натиск в преговорите за цената на доста голям пакет?

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
              Основна част на 3.05 , и после добавиха на 4.25
              Прав си, сега намирам в капитал, че 9% са взели на 3,25 и 3% на 4,25 лв., останалите някъде по път

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                на 4,25 бяха големите пакети
                Основна част на 3.05 , и после добавиха на 4.25

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Аз някакъв спомен за 3.3 май имам....

Коментар

• Не ги мислете ромфарма. Те и без фармацевтични продукти могат да направят стотици милиони печалба от "фармация".

Коментар

• Чичо да не се ослушва и да вади пачките, на фонда му трябва кеш.
                      Ако не му е изгодно да активира и разширява обратното.
                      На 4 и отгоре бе много активно ( при започнала криза украйна), пък на 2.8 скъпо ли е ?

Не ми са вярва вундеркиндите баш сега да са решили и те да излизат.....те тогава наистина може стане манджа с грозде и да се ходи към феър валюто на ЕП....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        В интервю за капитал казаха че са купуваки и над 4лв

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          ромфармацията на каква цена се беше набутала, имаш ли спомен Тони? Май бяха над 3 лв !?!?
                          В интервю за капитал казаха че са купуваки и над 4лв

Коментар

• Според мен, това което се случва е, че ЕТФ промени доста играта на БФБ.

Тъй като темата е за Сфарм - преди дни теглото и в индекса бе по-голямо.
                            Но по-малки компании като Хика, Ст планина, Мсх ...., поради неликвидност и липса на големи пакети нараснаха с доста проценти като цена - съответно и теглото им в индекса. И понеже ЕТФ трябва механично да следва Софикс, той непрекъснато ще трябва да ребалансира.

И ако доскоро беше малък като активи, сега вече ще бъде основен играч на пазара.
                            Той не се интересува от фундамент, отчети и т.н.
                            Занапред всяко движение на цените ще се мултиплицира и в двете посоки.
                            Искахме ликвидност на БФБ - ще я получим

И според мен това се случва сега при Сфарм и Хим - ако не намери кой да им купи излишните пакети, ЕТФ започва да ръси на пазар.

А я си представете ако активите му станат 100 млн....

Това е нова реалност на БФБ и играта вече е друга.

Коментар

Ако са от обратното ще има съобщение. Или етфа е получил по голям дял от някой пф и сега го намалява за да влезе в процентите. Но може да друг голям или дори Ромфарм знам ли?
                              Не знам кой е, но продавачът на 2,86 бе от Елана, а този отпреди малко /до 2,83/ - от Карол.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Ако са от обратното ще има съобщение. Или етфа е получил по голям дял от някой пф и сега го намалява за да влезе в процентите. Но може да друг голям или дори Ромфарм знам ли?
                                Не е късно да има съобщение.

Коментар

Working...
                                X