IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
    Понеже ме нарекохте “ хейтър”. Споделяйки истината за един колега....бих желал да попитам за пореден път след важно кафе с г н Донев в петък присъстваха около 50 човека... бяха обевени много на брой важни неща за 5 публични дружества....как пък нито един не се намери да коментира да изрази мнение... Що за форум сме Що за хора народ общност... нямам думи... истината явно не ви интересува, не ви е важна!

Що не чуем от теб, аз не бях там, тк че давай- все ще кажеш нещо важно...

Коментар

• Понеже ме нарекохте “ хейтър”. Споделяйки истината за един колега....бих желал да попитам за пореден път след важно кафе с г н Донев в петък присъстваха около 50 човека... бяха обевени много на брой важни неща за 5 публични дружества....как пък нито един не се намери да коментира да изрази мнение... Що за форум сме Що за хора народ общност... нямам думи... истината явно не ви интересува, не ви е важна!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
        В някой промеждутък между кафетата, някой не попита ли кога ще бъде възстановен дивидента при Трейдинга? Или нямаше време за това?
        Попитахме- няма да има дивидент по трейдинга... следващите 2-3 г само Софарма ще дава дивидент...

Коментар

• В някой промеждутък между кафетата, някой не попита ли кога ще бъде възстановен дивидента при Трейдинга? Или нямаше време за това?

Коментар

• купих 2 тона акции тука вчера, ще видим какъв ще е резултата от това в следващите месеци.
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Angelov Разгледай мнение

Виж в Х3, раздел "Вътрешна информация", съобщението от 21.04.2023 г.
              мерси за отговора!
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не мисля че лисугер е точната дума! Всичко е доброволно и открито, нали така? И освен това моята сметка поне ми показва, че съм взел в пъти повече отколкото съм дал.. така че дай Боже повече такива мажоритари на БФБ!
                Така така, ама няма нужда да заставаш на амбразурата ! НАЙ открития и НАЙ честния /май взех нечия чужда реплика/ !

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Здравей, къде могат да се видят трите точки за ОС на държателите на варанти? не намирам нищо в x3. мерси предварително!
                  Виж в Х3, раздел "Вътрешна информация", съобщението от 21.04.2023 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Ейй голям лисунгер е тоя Чичо, с едната ръка дава, а с другата прибира обратно !
                    Не мисля че лисугер е точната дума! Всичко е доброволно и открито, нали така? И освен това моята сметка поне ми показва, че съм взел в пъти повече отколкото съм дал.. така че дай Боже повече такива мажоритари на БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Коги се заджоби дивидента
                      Ейй голям лисунгер е тоя Чичо, с едната ръка дава, а с другата прибира обратно !

Коментар

Здравейте! Общото събрание единодушно прие и трите точки от дневния ред.
                        Здравей, къде могат да се видят трите точки за ОС на държателите на варанти? не намирам нищо в x3. мерси предварително!

Коментар

Г- н Огнян Донев сподели, че решение на УС за увеличение на капитала на Софарма под условие се очаква в края на лятото, началото на м. Септември.
                          Коги се заджоби дивидента

Коментар

• Г- н Огнян Донев сподели, че решение на УС за увеличение на капитала на Софарма под условие се очаква в края на лятото, началото на м. Септември.
                            Last edited by Angelov; 02.06.2023, 18:28.

Коментар

• Здравейте! Общото събрание единодушно прие и трите точки от дневния ред.

Коментар

• Някой беше ли на събранието на притежателите на варанти- какво решиха в крайна сметка?
                                мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

Working...
                                X