Офф, логично. Мерси!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНякой има ли идея, защо около 20/08 броят на акционерите се увеличава с приблизително 440 лица. Аз мога да си го обясня единствено с някакво масово раздаване на бонуси на служители във вид на акции от обратно изкупените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТук подкрепата на 4,60 нещо се стопи, като ланшния сняг!?!Това е в кръга на шегата. Може би е започнала карекция, защото и на други места се наблюдава падане на някои цени, а нали има голям продвач в Софа. Нормално да е пада като няма посрещане. Нямам препоръки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
когато няма инфо - хиляди мисли минават през главата на акционера! Какво яияо аз си стискам стоте бройки и съм верен нюню акционер тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетука съм забелязал през годините, че когато маджо продава, значи някой друг голям иска да излезе и маджо определя цената на сделката, справка грамерси, пъпката и други. Айде на пързалката
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
когато няма инфо - хиляди мисли минават през главата на акционера! Какво яияо аз си стискам стоте бройки и съм верен нюню акционер тук.no offence, и така ще я видим тая работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
какаво значение има през кой си натискат цената. Ти май ти отмина ентусиазма, вече няма яияо, леля. Да се надяваме, че скоро пак ще опре 5
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук още ли през ПФБК, самата компания си срива цената на акциите?. Да се надяваме, че скоро пак ще опре 5
Коментар
-
Софарма е акционер в Achieve Life Sciences Inc (NASDAQ:ACHV). ACHV излязоха на NASDAQ като през август "се сляха" с OncoGenex Pharmaceuticals.
При сливането, всеки от акционерите на OncoGenex трябваше да получи "права"-CVR - един CVR за всяка акция на OncoGenex.
Преди сливането притежавах 5000 акции на OncoGenex, от което следва, че трябваше да получа и 5000 CVR.
Преди 2 дни, в сметката ми при Елана се появи долното съобщение и служебно ми се откри позиция с 3000 Security amount на OncoGenex, които стоят LOCK-нати.
Поисках от Елана повече информация за това, те казаха че контактуват със SaxoBank, но вече втори ден няма никакъв отговор.
Някой има ли идея какви са тия Security amount, защо са точно 3000 а не 5000 (при условие че имах 5000 акции, както се вижда и от снимката) и какво може да се прави с тях?
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениегледам, че ''партньорът'' спря проповедите си в темата на трейдинга и се премести тук
Не казвам, че цената трябва да е ниска заради лоши резултати.
Поради тази причина няма на кого да правя реклама и то, за да се качва цената. А и от реклама тук във форума, цена няма да се качи - особено на Софарма !!!
Пиша, защото нещо ми се пише, но цел нямам, просто, за да съм сред вас - колегите от форума.Last edited by fortiss; 07.09.2017, 19:33.
Коментар
Коментар