Спомням си, беше лето господне 2006-то, клонящо към 2007, та тогава млад и зелен, с едва 10-на години стаж по борсите, стартирал с масовата приватизация и Хранков и Лекс преди това, като подарък от дядо ми да се уча, си говорих с едни умни глави, сега водещи меринджеи, дали да си купувам фармата. Беше на около 6 и нещо - 7 лева тогава, а аз предусещах, че ще има някакъв крах, та си виках да взема, така, да си хеджирам. Тогава никой не мислеше за крах, но дори и тогава, на върха на оптимизма, на моите хора Фарма-та си им беше скъпа и ми казаха да не купувам - не купих, взех разни други глупости (някои дори развързах на печалба, от други загубих), а за хедж си взех злато на около 1000 лева тройунцията.
Та ме върнахте в спомена - харесвам си фарма-та, но дори и на тези цени ми е много висока - виж, ако някой пак ливне сериозно с легена и я свали къмто зоната за стрелба за 3 точки, тогава, но само тогава, ще се замисля да се включа.
На наперените младежи, имащи куража и сега - успех. Аз ще чакам - времето ме е научило, че след жена, автобус и акция не се тича - следващата идва след малко сама. е, трябваше доста шамари да изям, за да го разбера, но човек се учи, докато е жив!
Та ме върнахте в спомена - харесвам си фарма-та, но дори и на тези цени ми е много висока - виж, ако някой пак ливне сериозно с легена и я свали къмто зоната за стрелба за 3 точки, тогава, но само тогава, ще се замисля да се включа.
На наперените младежи, имащи куража и сега - успех. Аз ще чакам - времето ме е научило, че след жена, автобус и акция не се тича - следващата идва след малко сама. е, трябваше доста шамари да изям, за да го разбера, но човек се учи, докато е жив!
Коментар