IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спомням си, беше лето господне 2006-то, клонящо към 2007, та тогава млад и зелен, с едва 10-на години стаж по борсите, стартирал с масовата приватизация и Хранков и Лекс преди това, като подарък от дядо ми да се уча, си говорих с едни умни глави, сега водещи меринджеи, дали да си купувам фармата. Беше на около 6 и нещо - 7 лева тогава, а аз предусещах, че ще има някакъв крах, та си виках да взема, така, да си хеджирам. Тогава никой не мислеше за крах, но дори и тогава, на върха на оптимизма, на моите хора Фарма-та си им беше скъпа и ми казаха да не купувам - не купих, взех разни други глупости (някои дори развързах на печалба, от други загубих), а за хедж си взех злато на около 1000 лева тройунцията.

Та ме върнахте в спомена - харесвам си фарма-та, но дори и на тези цени ми е много висока - виж, ако някой пак ливне сериозно с легена и я свали къмто зоната за стрелба за 3 точки, тогава, но само тогава, ще се замисля да се включа.

На наперените младежи, имащи куража и сега - успех. Аз ще чакам - времето ме е научило, че след жена, автобус и акция не се тича - следващата идва след малко сама. е, трябваше доста шамари да изям, за да го разбера, но човек се учи, докато е жив!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Първото исипване за вчера до 4,01 (при мен) бе от бенча, но втората ми сделка 3,932 си беше "заешка" от колеги явно!
      Aй стига бе, пак до стинка ли сме се засекли с теб...

Абе май ми мязаш на ония дет са на всеки километър, ти на всеки 2%.... уупс без малко да забравя че си маркет мейкър

Коментар

• От нас дребосъците толкова, по една две сделки на ден. При мен вече се утрои сравнена с началната за годината. В нейна чест отказах 40% от планираните за Софимоти, а има да се влачим месец+ до солидната подкрепа!

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Инта, възможно е да са били те и да увлекли останалите. Аз имам две сделки - едната с Елана, другата с Юг-маркет.
          и при мен е Елана на 3.911 ... те не са май партньор на Рофарм,

но според мен Елана усещат, че "големия слон" ще кърти още надолу и затова продават, а не от паника
          Last edited by maretoff; 25.10.2017, 13:41. Причина: добавка

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Първото исипване за вчера до 4,01 (при мен) бе от бенча, но втората ми сделка 3,932 си беше "заешка" от колеги явно!
            Инта, възможно е да са били те и да увлекли останалите. Аз имам две сделки - едната с Елана, другата с Юг-маркет.
            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Тони, това да не е защото някой друг ги пререди, а се надяват да се вредят за да продължат да продават пакета на Ромфарм? Защото, аз поне останах с впечатлението, че Ромфарм продаваха през Бенч-а, а вчерашното изсипване ми се стори, че беше през други ИП. Може и да бъркам, разбира се - ще се изясни до някъде, след края на утрешната сесия.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Тъкмо от БенчМарк ми обясняват, че се надяват вчерашната разпродажба да е последната...
                Тони, това да не е защото някой друг ги пререди, а се надяват да се вредят за да продължат да продават пакета на Ромфарм? Защото, аз поне останах с впечатлението, че Ромфарм продаваха през Бенч-а, а вчерашното изсипване ми се стори, че беше през други ИП. Може и да бъркам, разбира се - ще се изясни до някъде, след края на утрешната сесия.
                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  80 000бр виждам на 3,61 някой с повече инфо?
                  Вероятно се хвърля захранка за шараните..
                  Нямам препоръка.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• 80 000бр виждам на 3,61 някой с повече инфо?

Коментар

• Тук май няма как да стане последно 10 преди да е минала спатията...

Нямам препоръки
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Техномаркет ..... практическата ликвидация на БТХ ..... разни "изгодни" сделки с имоти и т.н.
                        Е след като цялата държавна машина работи за него няма как да е друго !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е точно де, ти отговора си го дал ! В България само КОЙ може да купи пакета, той винаги е готов да изкара някое зайче от ръкава !
                          Ако толкова няма кой, аз съм готов да го взема това 18 % пакетче ....на изплащане.....
                          Навремето също така бях готов да взема контролния пакет от Кремиковци , дори щях да им дам левчето в брой веднага , ма не ми го дадоха и виж кво стана...
                          Last edited by markov; 25.10.2017, 11:42.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Съгласен, твоето е по вярно ! Сега се сещам и за това, че Техномаркет дори наемите не си плащат, така че прав си, КОЙ не е от плащачите определено !
                            Техномаркет ..... практическата ликвидация на БТХ ..... разни "изгодни" сделки с имоти и т.н.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

КОЙ не купува, КОЙ взима ....?
                              Съгласен, твоето е по вярно ! Сега се сещам и за това, че Техномаркет дори наемите не си плащат, така че прав си, КОЙ не е от плащачите определено !

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                                Спада няма да е вечен, рано или късно всичко ще приключи. През последните три месеца са изтъргувани грубо по спомен над 2 милиона и триста хиляди акции. Най-високата цена беше около 4,98лв в средата на август месец, до момента при цена 3,92лв спада е над 20%. Колко от всички изтъргувани акции са на "Продавача" ? Колко акции желае да продава? Каква е минималната цена на която е склонен да продава? Кой ще купува? На каква цена ? Какво количество? Всички тези въпроси имат отговори които няма да прочетем във форума. Всичко друго е подмятания и спекулации на фона на подобряващи се резултати. До седмица ще излезе отчета, надявам се да е по-добър от предходния ... успех на всички търгуващи.
                                Тъкмо от БенчМарк ми обясняват, че се надяват вчерашната разпродажба да е последната...

Коментар

Working...
                                X