IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Другият петък отново Софарма бизнес център !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Отново разходка до София !!!
    Отново среща с когото трябва !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Жалко, ако бяхте ме послушали сутринта, сега и вие щяхте да имате повод да празнувате!
      Тииии..., много ми приличаш на ... един Пепи... и той така се радваше на имагинерните...., и после изчезна... безследно...

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Сам си я правя... Реших, че стана ясно.
        Направена е доста професионално за което поздравления

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          ...от вас акъл не щем, понеже и кеш вече немате свободен )))))
          Жалко, ако бяхте ме послушали сутринта, сега и вие щяхте да имате повод да празнувате!

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

Добре де, а ти от къде я взе тогава? Ройтерс, Блумберг Фактсет....Едно е сигурно - не е от сайта на БФБ
            Сам си я правя... Реших, че стана ясно.
            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Не съм чувал, някой да предлага нещо подобно. Но пък лесно могат да го внедрят.
              Добре де, а ти от къде я взе тогава? Ройтерс, Блумберг Фактсет....Едно е сигурно - не е от сайта на БФБ
              IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

много яки статистики! кой посредник има такава платформичка, ако не е тайна?
                Не съм чувал, някой да предлага нещо подобно. Но пък лесно могат да го внедрят.

Коментар

Ако някой, като мен се е чудил, кой е продавал в дните на голямо изсипване... Очевидно на 24ти са продавали и Ромите, но изглежда, че просто са повели хорото. Средно в дните на разпродажби те държат около 60% от обема. На този ден са около 25%. А 25ти си е класика отвсякъде. Ромите не участват - цялата търговия е под 4те лева, а продажбите са от панирани дребосъци на дъното, което може да е само локално, но пак си е показателно.

Ще ми е интересно да видя дали са имали продажби вчера и особено днес, но моето предположение е "да". Нищо сигурно няма, но имам усещането, че са склонни да продават до около 4 лв., и под това ниво не ги устройва.

много яки статистики! кой посредник има такава платформичка, ако не е тайна?
                  IM d best

Коментар

Aaaаа, сега ми се изясни. Аз мислих, че е най-обикновен трол.
                    Това си е история за холивудски сериал! Не се заяждам, ама тия таксиджии как ги слушаше? - докато са на стоянка, на светофара през прозореца си говореха, на спикър докато бакшиша цепи със 100, как?
                    IM d best

Коментар

• Ако някой, като мен се е чудил, кой е продавал в дните на голямо изсипване... Очевидно на 24ти са продавали и Ромите, но изглежда, че просто са повели хорото. Средно в дните на разпродажби те държат около 60% от обема. На този ден са около 25%. А 25ти си е класика отвсякъде. Ромите не участват - цялата търговия е под 4те лева, а продажбите са от панирани дребосъци на дъното, което може да е само локално, но пак си е показателно.

Ще ми е интересно да видя дали са имали продажби вчера и особено днес, но моето предположение е "да". Нищо сигурно няма, но имам усещането, че са склонни да продават до около 4 лв., и под това ниво не ги устройва.

Last edited by margen; 27.10.2017, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                        Не е виц ... днес чух двама таксиджии да си говорят за търговия с акции на БФБ. Споменаха няколко пъти най-голямата компания за производство на лекарства в България, стана ми интересно и се заслушах. Говориха си разпалено и с много голям респект за някакъв много богат български спекулант търгуващ отскоро на БФБ. Предполагат, че е милионер, може би в евро, поне така казват ... по прякор "Мавъра". Бил нещо като "Супер Зведа" на "Форума", всички много го уважавали. Думата му "тежала", разбирал от всичко и можел да бъде навсякъде. Имал сериозни връзки в Холивуд и когато не търгувал участвал във филми. Изпълнявал главна голя в уестърн-комедия в близкото минало. "Мавъра" бил много способен и известен човек ... всички много го уважавали. Искал да "лапне пакета" на "Рома" на тънка цена. Поставил си срок до Димитров ден, но "Рома" не искал да продава на ниска цена и "Мавъра" се отказал, но пак щял да опита, скоро ... Сега търгувал в Щатите или поне така пишел във форума, там не го познавали много, но и там щял да стане известен ... скоро.
                        Aaaаа, сега ми се изясни. Аз мислих, че е най-обикновен трол.

Коментар

• Не е виц ... днес чух двама таксиджии да си говорят за търговия с акции на БФБ. Споменаха няколко пъти най-голямата компания за производство на лекарства в България, стана ми интересно и се заслушах. Говориха си разпалено и с много голям респект за някакъв много богат български спекулант търгуващ отскоро на БФБ. Предполагат, че е милионер, може би в евро, поне така казват ... по прякор "Мавъра". Бил нещо като "Супер Зведа" на "Форума", всички много го уважавали. Думата му "тежала", разбирал от всичко и можел да бъде навсякъде. Имал сериозни връзки в Холивуд и когато не търгувал участвал във филми. Изпълнявал главна голя в уестърн-комедия в близкото минало. "Мавъра" бил много способен и известен човек ... всички много го уважавали. Искал да "лапне пакета" на "Рома" на тънка цена. Поставил си срок до Димитров ден, но "Рома" не искал да продава на ниска цена и "Мавъра" се отказал, но пак щял да опита, скоро ... Сега търгувал в Щатите или поне така пишел във форума, там не го познавали много, но и там щял да стане известен ... скоро.

Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна

Last edited by Innocent; 27.10.2017, 20:48.

Коментар

• Да, сбърках темата, извинявам се. Хайде в понеделник пак ще играеме на котка и мишка. Дотогава всеки да смята. Димитровден добре дойде и беше чудесен ден.(y) Сега да мине хелоуйна и да видим какво ще имаме към Aрхангелов ден!? )))))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Верно, но не и за борсовите милионери, нале !? По цял ден могат да си бъркат в носа пред мониторите, и тук-таме да пускат по някой бичи на играчите )) nale!?))Т.е., отвреме на време са налага и да им шиткат по нещо))
                              Ми питах го /Батката/, за един мажо, мЕлЕонер в темата на телетата..., ама отговор нЕма... )))))))))))))))))))

Коментар

• Милионерите нямат време да се плюнчат по форумите по цял ден и то дни наред.. времето им е ценен ресурс - правят пари!
                                Верно, но не и за борсовите милионери, нале !? По цял ден могат да си бъркат в носа пред мониторите, и тук-таме да пускат по някой бичи на играчите )) nale!?))Т.е., отвреме на време са налага и да им шиткат по нещо))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X