Първоначално изпратено от margen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеднес купих малко на 4,1Що не си взе вчера... - беше 4,01... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеНе е за този форум, но защото така и така съм тук, един съвет: утре си заредете резервоарите на колите догоре, докато местните кожодери не са се усетили - петролът удари 54 долара и следващата "спирка" е 58!
за да се охлажда по-добре помпата и да не прави проблеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Във връзка с онези коментари за сделките ни през тези дни я пуснах тази статистика.
Да разбрах, но инстинктивно ме докосна поста ти и дори адресатно споделих!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеКато гледам статистиката на margen си мисля да го взема за инвестиционен консултант. И аз се мъча да съм "в час " с нашата Борса, ама явно съм гол и бос! А докато прегледам какво сте писали в тая тема ми мина времето за литературно четене :-) Едно е сигурно тука... на продавача съвсем скоро ще му мине мерака да продава. Особено под 4.00 лева... Чакам с нарастващо нетърпение какво ще кажат на срещата с инвеститорите на 3.11. Надали ще е нещо, от което да потънем още.Last edited by buyvalue; 27.10.2017, 22:01.IM d best
Коментар
-
Като гледам статистиката на margen си мисля да го взема за инвестиционен консултант. И аз се мъча да съм "в час " с нашата Борса, ама явно съм гол и бос! А докато прегледам какво сте писали в тая тема ми мина времето за литературно четене :-) Едно е сигурно тука... на продавача съвсем скоро ще му мине мерака да продава. Особено под 4.00 лева... Чакам с нарастващо нетърпение какво ще кажат на срещата с инвеститорите на 3.11. Надали ще е нещо, от което да потънем още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Борсата е за хора с топки - не за хора, които стискат голите си топки през скъсани джобове и си фантазират, че държат кеш!)))))))))))) Само те останаха... между джобовете... празни....
))))))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Можеш да питаш Тони , какво му казах преди два дни.
Реално и аз се отказах от "данък изход на цяло и сега",- лично чувство - силен аргумент!!!Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
въобще не съм обърнал внимание какви са чашите...,
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемай за мен няма значение това, а с кого се срещам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Дали случайно владееш писмено и говоримо английски?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеАко някой, като мен се е чудил, кой е продавал в дните на голямо изсипване... Очевидно на 24ти са продавали и Ромите, но изглежда, че просто са повели хорото. Средно в дните на разпродажби те държат около 60% от обема. На този ден са около 25%. А 25ти си е класика отвсякъде. Ромите не участват - цялата търговия е под 4те лева, а продажбите са от панирани дребосъци на дъното, което може да е само локално, но пак си е показателно.
Ще ми е интересно да видя дали са имали продажби вчера и особено днес, но моето предположение е "да". Нищо сигурно няма, но имам усещането, че са склонни да продават до около 4 лв., и под това ниво не ги устройва.
Същото споделих с колега преди два дни.
Реално и аз се отказах от "данък изход на цяло и сега",- лично чувство - силен аргумент!!!Last edited by inta53; 27.10.2017, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Тииии..., много ми приличаш на ... един Пепи...и той така се радваше на имагинерните...., и после изчезна... безследно...
Коментар
Коментар