Първоначално изпратено от TheSkorpion
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Колко според теб е реалната цена на акция в момента при Химимпорт ?
Ако някой, освен "Мажо" знае, моля да сподели.
Според мен е доста над 2,40 - но колко не мога да прогнозирам точно в тази компания.
според мен в момента покупките са на "Мажо" от дребните за които и малкото е много след толкова години застой.
Когато алчноста надделее и "мажо" изпълни това което е намислил, ще ги върне на малките за неопределн период от време до следващият път, и така докато свят светува.
Коментар
-
И какво сега - отчет-слънце, мажо е заявил двойна подкрепа (изрече една цифричка, после за всеки случай я коригира с леФ и нещо нагоре за бъдещи покупки на хартия), пък акцията не само не расте, ми и пада, а за капак на всичко обемите са ултра мижави. Нещо в цялата картинка не ми се връзва. но мое да съм слънчасал и да не разбирам нищоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Няма такъв купувач или продавач за който да не е от значение цената на сделката, после вече цената се променя то е ясно.
Ако някой, освен "Мажо" знае, моля да сподели.
Според мен е доста над 2,40 - но колко не мога да прогнозирам точно в тази компания.
според мен в момента покупките са на "Мажо" от дребните за които и малкото е много след толкова години застой.
Когато алчноста надделее и "мажо" изпълни това което е намислил, ще ги върне на малките за неопределн период от време до следващият път, и така докато свят светува.
- 1 like
Коментар
-
Не напразно е казано,че нещата се повтарят и вървят на цикли.Миналата година ХИМ стоеше и не мърдаше цяла година даже поевтиняваше, сега нещата се повтарят за СОФАРМА - вързана е за 4,27лв. на думи , но времето показва ,че нагласата на играчите се изменя според ситуацията и започна цената на СОФАРМА да пaда - да, в началото плахо, но после .........Времето е истинският измерител и съдник за печалби и пропуснати ползи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
По-интересното според мен е печалбата от оперативната дейност +45%Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеОтчет - печалбата с 11% нагоре. Приходите също растат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеОтчет - печалбата с 11% нагоре. Приходите също растат.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Мисля си че в момента някои продават Софарма и купуват Хим, с нагласа да продадат Хим и да се върнат в Софарма на същите цени на които са продали, че даже и по-надолу. И това ще продължи докато се разбере кой е купувача при Хим.
В момента когато започне "осребряването" на доходноста от Хим, тогава се надявам че една част ще се вложи тук.
Просто си разсъждавам, а дали е така времето ще покаже.
Визирайки "таргета" няма в предвид цената, а бройките, защото на купувача в момента (който и да е той) му трябват бройки, и като гледам обемите на покупки, май цената към момента за него е без значение, да колкото се може по-надолу да купи е по-добре, но отново казвам че за сега за него няма кой знае какво голямо значение.
Така мисля аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Каква е връзката с Химимпорт в момента. Тук си е само Ромфарм и Чичо, каквото те се разберат.
Отделно ако таргетът в Хим-а е 4.5, какво правим тук
В момента когато започне "осребряването" на доходноста от Хим, тогава се надявам че една част ще се вложи тук.
Просто си разсъждавам, а дали е така времето ще покаже.
Визирайки "таргета" няма в предвид цената, а бройките, защото на купувача в момента (който и да е той) му трябват бройки, и като гледам обемите на покупки, май цената към момента за него е без значение, да колкото се може по-надолу да купи е по-добре, но отново казвам че за сега за него няма кой знае какво голямо значение.
Така мисля аз
- 1 like
Коментар
-
София, България, 30 януари, 2018 година – Съгласно изискванията на чл. 148б и чл. 100т от ЗППЦК “Софарма“ АД (3JR:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че на 30.01.2018 г. в дружеството постъпи Уведомление за разкриване на дялово участие по чл. 145 от ЗППЦК от ЗУПФ „Алианц България“ за продажбата на 250 000 броя акции, представляващи 0.19 %, с която сделка дяловото участие на ЗУПФ „Алианц България“ в капитала на „Софарма” АД достигна до 4.99%.
- 1 like
Коментар
-
Отчет - печалбата с 11% нагоре. Приходите също растат.Last edited by TheSkorpion; 30.01.2018, 15:51.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
В момента, когато се изпълни "таргета" при Химимпорт тук нещата ще си дойдат на място
Докато при Хим няма никакви приказки, никакви обещания за светлото бъдеще и "за Бога, братя, купувайте", просто някой си пълни (не е ясно кой), обшият брой на акционерите очевидно спада, натискът по позицията очевидно намалява и таргетът за поне тройка с гарнитура (т.е. едни бързи 20-25%) е повече от очевиден, а защо не и каренца на скараМи как да ти кажа - изборът, поне за мен, е повече от очеизваден, особено като се има предвид какви обеми минаха по позицията.
Разбира се, всичко това са само бълнувания и пожелателно мислене от моя страна, а че Шиши е нарочил чича ви Оги и го нарича, цитирам "подсъдимия Огнян Донев и неговите медии-бухалки", е само допълнителен бонус, който със сигурност значи яко ъъъъъп. Но не е препоръкъ, да си знаетеУспех с чакането, дано да е за добро!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
А, и Алианц, и Алианц!... По-старите играчи сме научили урока, че винаги, когато манджата изглежда вкусна, от Алианц са способни да я вгорчат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Каква е връзката с Химимпорт в момента. Тук си е само Ромфарм и Чичо, каквото те се разберат.
Отделно ако таргетът в Хим-а е 4.5, какво правим тук
Коментар
Коментар