IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

A какво показват,понеже не става ясно ?
    И за да са точни,ги пускай от днес за в бъдещето,а не постфактум да се въпнуваш ,че си гадател

За по ясно и лично ползване, услугите са бизнес, а не публични уроци,- продължавай с упражненията под басите на мечкосбирача. Препоръка е да се сдобиеш с гъдулка и така празно няма да имате в тандем!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Не е честно, ти имаш по-голям шанс.
      Невъзможно.. аз не съм се учил с години да хвърлям монети

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Искаш ли да направим едно състезание щом толкова си научил? Ти ще даваш прогнози за движения на БФБ акции с ТА, а аз чрез хвърляне на ези-тура! Който падне превежда на другия хилядарка! Навит?
        Не е честно, ти имаш по-голям шанс.

Коментар

• Надуват бузите камилчета,но без чичо не става !
          Дирижабъл "Балонфарма" ще пада най-стръмно

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Искаш ли да направим едно състезание щом толкова си научил? Ти ще даваш прогнози за движения на БФБ акции с ТА, а аз чрез хвърляне на ези-тура! Който падне превежда на другия хилядарка! Навит?
            Играйте за акордеона най добре !

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Аз от много отдавна съм се научил на много работи в ТА, но ти не си научил дори основни неща. Вземи прочети някой сайт по темата, за да не се излагаш по форумите с такива драсканици!

Коментар

Аз от много отдавна съм се научил на много работи в ТА, но ти не си научил дори основни неща. Вземи прочети някой сайт по темата, за да не се излагаш по форумите с такива драсканици!
                И аз това му казвам от много време.
                И да вземе да научи фигурата от техническия анализ " Дирижабъл" !
                В много акции от порфейла му се формира такава фигура и ако има знанията,може и да спаси някъде кожата.Иначе ще играе ножа,той знае и има богат опит

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Схватлив си, - поне се научи да рисуваш, а за останалото,- то винаги е различно от твоето...- за да е печелившо!

Коментар

от НАЙ ТОЧНИТЕ!!! - Шишарчо
                    A какво показват,понеже не става ясно ?
                    И за да са точни,ги пускай от днес за в бъдещето,а не постфактум да се въпнуваш ,че си гадател

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Какви са тези драсканици ве момче хаха

от НАЙ ТОЧНИТЕ!!! - Шишарчо

Коментар

https://postimg.cc/HrDgwrxc
                        -Не може да е вярно това горе;- Пьотър ряпа дя вади ..., чак пък с такава точност!
                        И как съм я кръстил само
                        Какви са тези драсканици ве момче хаха

Коментар

Алооо, ABC се слага на корекция, а не на импулсивно движение. Казах ти, че не разбираш нищо от ТА, ама не ми вярваш.

Схватлив си, - поне се научи да рисуваш, а за останалото,- то винаги е различно от твоето...- за да е печелившо!

Коментар

-Не може да е вярно това горе;- Пьотър ряпа дя вади ..., чак пък с такава точност!
                            И как съм я кръстил само
                            Алооо, ABC се слага на корекция, а не на импулсивно движение. Казах ти, че не разбираш нищо от ТА, ама не ми вярваш.

Коментар

Защо така даде предварение тук???

И как съм я кръстил само

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

По една елха

Чичо обича разсада,- сигорно ще са от този вид!

пп.- не съм казал - не ни е засадил!!!
                                Last edited by inta53; 10.10.2023, 14:14.

Коментар

Working...
                                X