тръгваме !!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3364629[/ATTACH]
двете проекции са неделими към този детайл
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Да не ти пука, чичо крепи на 4-ката, а това е по-важно от всякакви отчети - казвам го съвсем добронамерено, всички знаем, че последното нещо, което се гледа на БФБ, са отчетите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да не ти пука, чичо крепи на 4-ката, а това е по-важно от всякакви отчети - казвам го съвсем добронамерено, всички знаем, че последното нещо, което се гледа на БФБ, са отчетите- БФБ-то ми е нещо като хоби /защото не мога да изкарвам нормални пари/ и трудно може да ме депресира. Въпреки това обаче, наистина останах неприятно изненадан от тези 2 отчета. Дано наваксат до края на годината.
П.П. Разбра ли се кой ги купи онези акции за около 10 млн. лева от Ромите?Last edited by 15%; 30.07.2018, 19:56.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕеееее, този отчет, както и на Неохим направо ме депресираха. Сипвам си едно да парирам ударите навреме.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
Защо така? Като не сме “мажоритари”, нямаме право да си изказваме мнението, така ли? Дай да погледнем реално на нещата. Г-н Донев, откакто придоби компанията (айде да не си отваряме устата как) какво е направил реално за компанията? Прадават си продуктите, разработени по Татово време. Опитаха се с нови продукти, тотална греда. Ни вдигнахме самолета, ни отказахме цигарите. Смучат каквото могат, останало от комунизма от тази компания и нищо ново и иновативно не сме видяли. Ясно, че продаваме генерици и не сме узряли за ар енд ди, ама така няма да изкараме дълго. Както каза колегата, във фармацията, 10 години са цял век, а тук не сме мръднали и сантиметър от 89 година.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедивидент!
Трябваше да го кажеш по рано, за да си прибера и остатъка от 260 мсх
Коментар
-
П.С. А в началото на века Содито го разпродаваха по 9 лева на акция (оттогава до днес е дало към 150 лева на акция само дивиденти) и имаше обща капитализация около 40 милиона лева, горе-долу толкова беше и на Софарма (по спомени, но едва ли греша)
Соди ходи и до 3 лева по спомен и причината беше, че увеличиха капитала под условие само мажоритаря да купи по 1 лев. Едва след като елиминираха значителна част от миноритарите с размиване на капитала и последващо изкупуване на 13 лева, чак след това вече и те са станали добри мажоритари и дават дивиденти... Иначе имаше чужди инвеститори, които са купуваха Соди по 35 лева и нагоре разчитайки на активите и потенциала на компанията.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар