If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
EV е съизмерима с милиарда, , обаче ЕБИТДА намаля с двуцифрен процент и рентабилността от последният отчет е плачевна ...При EV/ЕБИТДА kъм 13 доста работа имат да свършат иначе пакетът ще мине то е ясно .... не е много положителен факта че няма интерес за него на тази цена ...
Не е препоръка..
Да уточним за кой отчет говорим, щото при неконсолидираният марж на печалбата е по-добър от машиностроителните дружества ако ги сравним грубо. )) Не мисля, че едно корадо например, е по-добра опция в момента (говоря за себе си, а всеки си решава какво да купува, колко да държи и т.н. Не хваля която и да е книга, почти ми са безразлични. Все ми е тая в момента, дали цената й е скъпа или еФтина, и двете ми вършат работа, мога да продам, мога и да купя, без да се терзая, зависи от цената чат пат и падре ме кастри че си губя времето с глупости ама тва е живота, трябва с нещо да се посоли за компенсация, не всичко е цветя и рози )
Не говорим за асоциации. Както казах - проста математика ПОнякога простото бие сложното Никаква конюнктура не ми е нужно да гледам, в случая. Човек тр, да може да отиграе една борсова ситуация с вързани очи, ако се наложи Така и правя, а от емоциите на борсата - няма никаква полза и отдавна ги отделям от другото. А което наричаш конюнктура - то е несъществено сега, т.е. няма такава през лятото за бфб Рано или късно позицията ще се отпуши. Говорим вече за позиция с EV съизмерима с милиарда, както и при хима. Малко са такива. Мине ли пакетът, цената най-вероятно ще подскочи с 25% (според мен, а дали ще се задържи там и колко е друг въпрос) . Не е препоръка (държа не много голямо тегло хартии в портфейла от тукашните поради някои други съображения, извън борсовите към момента)
EV е съизмерима с милиарда, , обаче ЕБИТДА намаля с двуцифрен процент и рентабилността от последният отчет е плачевна ...При EV/ЕБИТДА kъм 13 доста работа имат да свършат иначе пакетът ще мине то е ясно .... не е много положителен факта че няма интерес за него на тази цена ...
След толкова злоба и обвинения от страна на най-нисшите в хранителната верига, най-вероятно ще забравим за информация относно цени, които се определят от акулите. Аз поне така бих постъпил, ако бях на тяхно място . Хората бяха откровени, споделиха истината с амебите на добра воля и в тяхна полза, а те ревнаха....
П.П. Ти ако разполагаше с активи от стотици милиони левове, би ли казвал кога, до каква цена и какво би купувал? Не виждаш ли, че се правим на интересни за по 100 лева тук, а очакваме от големите да ни подаряват пари... Показаха хората човечност, не бе разбрана! Оттук-нататък да се оправя всеки сам. Така поне би било справедливо да се случи и да видим кой ще върже и кой ще цъфне
П.П. 2 - Много ги интересува Ромфарм, Донев или някой от техният калибър дали по-възрастно момче, баскетболист, човек винаги на константа загуба и т.н. дали ще купуват или ще продават.....
Попитайте на 14 ти до каде ще изкупува до 4.27 ли пак?
След толкова злоба и обвинения от страна на най-нисшите в хранителната верига, най-вероятно ще забравим за информация относно цени, които се определят от акулите. Аз поне така бих постъпил, ако бях на тяхно място . Хората бяха откровени, споделиха истината с амебите на добра воля и в тяхна полза, а те ревнаха....
П.П. Ти ако разполагаше с активи от стотици милиони левове, би ли казвал кога, до каква цена и какво би купувал? Не виждаш ли, че се правим на интересни за по 100 лева тук, а очакваме от големите да ни подаряват пари... Показаха хората човечност, не бе разбрана! Оттук-нататък да се оправя всеки сам. Така поне би било справедливо да се случи и да видим кой ще върже и кой ще цъфне
П.П. 2 - Много ги интересува Ромфарм, Донев или някой от техният калибър дали по-възрастно момче, баскетболист, човек винаги на константа загуба и т.н. дали ще купуват или ще продават.....
Интересни разсъждения, Тони. Поздравления за което. За мен остава основният въпрос, защо никой друг не ще да си вземе парче от този пакет? Фармацевтиката е доста актуален бизнес и ако погледнем по света за пиари, ще видим яко ръстове през последните години. Защо тук не става? Тезата че лъскаме имидж за пред чужденците не знам как издържа при условие че всички по-големи акционери излязоха от компанията. А нови няма, и в склада няма. И така десет години.
Напълно съм съгласен че обратно изкупуване не е решение. Мисля че чичч О трябва да се замисли какво куца в управлението на компанията. Досегашният модел донесе определени ползи на акционерите. Но какво следва?
Големите искат да поглъщат и да се месят в управлението , а тук явно става )
Интересни разсъждения, Тони. Поздравления за което. За мен остава основният въпрос, защо никой друг не ще да си вземе парче от този пакет? Фармацевтиката е доста актуален бизнес и ако погледнем по света за пиари, ще видим яко ръстове през последните години. Защо тук не става? Тезата че лъскаме имидж за пред чужденците не знам как издържа при условие че всички по-големи акционери излязоха от компанията. А нови няма, и в склада няма. И така десет години.
Напълно съм съгласен че обратно изкупуване не е решение. Мисля че чичч О трябва да се замисли какво куца в управлението на компанията. Досегашният модел донесе определени ползи на акционерите. Но какво следва?
Грозничка мома се хвали:
- Мен са ме молили хиляди пъти да се оженя, но аз винаги съм отказвала!
- И кой те е молил толкова много?
- Мама, тате и най - вече чичо…
Други петък по това време ще съм някъде из тунелите на магистрала Хемус !!!!
Нопомням на ОС и кафето при г-н Донев!!
И да не си забравите всичките въпроси, включително и най-неудобните !!!!
Вчера плегледах колата, припомпих гумите на 2.6/2.5, ще я измия другата седмица.
Доста се износиха летните гуми вече. Ще трябва взема Бриджестоун Т005 за лято 2019г.
11ст.Юни+ 5ст.Септември=16ст излязъл кеш от компанията към всяка акция през 2018г.
Абе и аз не можах да отида на последнто и за другата седмица май ми се усложняват нещата с тази ученичка, та се надявам и на мен някой от верните приятели да разкаже...
Коментар