Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Много пъти съм се питал защо обявяваш какво ще правиш. Защо го правиш бе, Фортис?! Какво ще е по-различно ако отидеш на събрание без да го съобщаваш във форума? Не го приемай като заяждане!
Не отбелязваш прогреса, нищо не е споменато тоя път за коли и джанти....
Бе определено си има нещо съмнително около това кафе, докарва ги почти до екстаз, да не би чичката да слага там някакви афродизиаци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз бих искал да достига информация до мен...
и винаги забравяте, че най-активния участник на пазара тук е този който ви подава информацията
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеи тук ще останат само тези...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
ти си мислиш, че си информирана овца, но аз ти казвам, че си една манипулирана овца .............. която ще се усети какво се случва едва когато е станала на чеверме ........... а някои и по-късно дориПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
1912, всеки ила правото да се самоопределя дали е овца или вълк, но за да не изпада в кумични ситуации, би трябвало преди да се заяви като вълк например, да погледне успехите си, власта си, банковите си сметки, броят на зависимите от него и т.н. Не знам за двугите участници тук, но на мен ми е трудно да се нарека вълк. И след като това е факт, преглъщаш реалността и се мъчиш поне да бъдеш информирана такава. Не мога да разбера овца, която няма и желание да бъде поне информирана...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
пореден нагледен урок как ви правят на овце, но на овцете като им харесва да си бъдат овце дори си бранят титлата...
разбира се в целия цивилизован свят това се наказва от регулатора, но това е държавата на неограничената влас на олигарситеLast edited by 15%; 13.09.2018, 23:20.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
След толкова злоба и обвинения от страна на най-нисшите в хранителната верига, най-вероятно ще забравим за информация относно цени, които се определят от акулите. Аз поне така бих постъпил, ако бях на тяхно място. Хората бяха откровени, споделиха истината с амебите на добра воля и в тяхна полза, а те ревнаха....
П.П. Ти ако разполагаше с активи от стотици милиони левове, би ли казвал кога, до каква цена и какво би купувал? Не виждаш ли, че се правим на интересни за по 100 лева тук, а очакваме от големите да ни подаряват пари... Показаха хората човечност, не бе разбрана! Оттук-нататък да се оправя всеки сам. Така поне би било справедливо да се случи и да видим кой ще върже и кой ще цъфне
П.П. 2 - Много ги интересува Ромфарм, Донев или някой от техният калибър дали по-възрастно момче, баскетболист, човек винаги на константа загуба и т.н. дали ще купуват или ще продават.....
разбира се в целия цивилизован свят това се наказва от регулатора, но това е държавата на неограничената влас на олигарситеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИ аз съм на линия...и на кафе
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Много пъти съм се питал защо обявяваш какво ще правиш. Защо го правиш бе, Фортис?! Какво ще е по-различно ако отидеш на събрание без да го съобщаваш във форума? Не го приемай като заяждане!НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеУтре в 10ч ще съм на кафето или направо за събранието !!!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар