И какво като кешират? Ако "закарат" цената на 3,00-3,50лв.ще е още по-добре. При сегашния дивидент, дивидентната доходност ще стане значително по-приемлива- около 3%. Така че място за притеснение не виждам. Да, ще има и хора които ще си продадат акциите, и ще си купят новия Айфон,защото е с милиметър по-голям от "стария" или ще ги сложат "на влог" на 0,3% лихва "за по-сигурно". След 1 година, същите тези хора ще започнат да се оплакват как нямат пари, как заплатите им са малки, и как държавата ни е "лоша".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Който иска нека си кешира ........ А това за пазара няма никакво значение !fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
психологията на бачкьора е: .......... "добре, че дадоха тези премии, че имам доста дупки да закърпвам..."
те разсъждават, че те са си изработили тези пари и е напълно естествено да си ги вземат, че утре може нищо да не струват хартиите/ваучерите/купоните които сега им дават
не ги мисли хората за прости ...... те знаят какво стана с боновите книжки от масовата приватизация и не са забравили как бяха ограбени
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНе виждам никакво значение дали ще ги продадат или задържат акциите. Единствения плюс може би ще е, че някои от имащите може да се позаинтересуват що е то акция и има ли почва у нас
те разсъждават, че те са си изработили тези пари и е напълно естествено да си ги вземат, че утре може нищо да не струват хартиите/ваучерите/купоните които сега им дават
не ги мисли хората за прости ...... те знаят какво стана с боновите книжки от масовата приватизация и не са забравили как бяха ограбениfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Това което съм виждал е, че служителите държат акциите докато харесват компанията. Малко преди да напуснат или едновременно с напускането ги продават. Така че според мен предлагането на служителските акции ще е в пряка функция от процента на текучеството при Софарма.
Познавам работниците от Фармата и манталитета.....не са толкова щастливи.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
По спомени, подарените акции са около 250 хиляди. Въпросът е каква част от тях ще бъдат продадени. За средната им цена никога не съм се интересувал.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
По спомени, подарените акции са около 250 хиляди. Въпросът е каква част от тях ще бъдат продадени. За средната им цена никога не съм се интересувал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Твърде вероятно - напомя за търговията с акциите на Албена инвест холдинг и Албена при преобразуването.
Ще стане ясно като излезнат следващите бюлетини на ЦД и се сравни броя на акционерите при Софарма.
"Някой има ли информация колко са "подарените" акции и каква е средната им цена на придобиване от компанията ?"
Може да се пресметне от последния публикуван отчет на компанията .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеДобро Утро! Седмицата започва добре. Дивидента е по сметките. Успешна търговия на всичкиНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
По спомени, подарените акции са около 250 хиляди. Въпросът е каква част от тях ще бъдат продадени. За средната им цена никога не съм се интересувал.
А за средната цена питаше друг колега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Твърде вероятно - напомя за търговията с акциите на Албена инвест холдинг и Албена при преобразуването.
Ще стане ясно като излезнат следващите бюлетини на ЦД и се сравни броя на акционерите при Софарма.
"Някой има ли информация колко са "подарените" акции и каква е средната им цена на придобиване от компанията ?"
Може да се пресметне от последния публикуван отчет на компанията .Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДали тези много на брой продажби за по между 100 и 300 акции не са от подарените?
Може да се пресметне от последния публикуван отчет на компанията .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Бяха изброени в материалите за оса
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Ако отговора е да. Някой има ли информация колко са "подарените" акции и каква е средната им цена на придобиване от компанията ?
Коментар
Коментар