IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Тони увъртам от пет поста....
    Истината е че Заводите на Рено във Франция затварят , затворите на Форд в Испания , като гледам немките автомобили падат с по над 11% и маркета ги е отписал и там е същото в Италия е същото....София е гнездото на ....
    Дано да са здрави! Ама един болен какво правим....?Мойте 5 % не са важни....
    Здравей Монти,
    ако има някъде стерилна среда - мисля, че тя ще е във фарма заводите. Ако един клекне има други, има и в Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Обратното, Монти изкупи доста дял вече. Беше активно в предни моменти и при цени съответстващи на пазара тогава. Дали са купени скъпо или евтино не е имало как да знаят, поради липсата на кристална топка, но определено е намален броя на търгуваните акции и им е придало повече стойност . А сега дали трябва да се задейства пак, защото ти си купил и ръчкаш за да продадеш с 5% профит, не знам.

Прегледах компаниите от текущия Софикс - мисля, че единствено Софарма има предимство при текущата криза и съм доволен, че имам тук. Надявам се и чичо Оги ще извлече най-доброто от ситуацията за бизнеса, като балансира между алчността на акционерите и хуманноста, която е необходима в такива тежки моменти Надявам се да видим и редовен дивидент в поканата за ОСА...дали ще е онлайн или с физическо присъствие - бъдещето ще покаже!
      Тони увъртам от пет поста....
      Истината е че Заводите на Рено във Франция затварят , затворите на Форд в Испания , като гледам немките автомобили падат с по над 11% и маркета ги е отписал и там е същото в Италия е същото....София е гнездото на ....
      Дано да са здрави! Ама един болен какво правим....?Мойте 5 % не са важни....

Коментар

Защо 3 месеца и колко % обратно са гласували за колко време и колко са изпълнили...??
        Не ми се търсят в оса и ако знаеш без да се ровиш..?
        3 месеца най-вероятно защото Чичо иска да спазва и последната дума в закона за вътрешна информация /това е моя теория/. Месеците са Декември, Септември и Юни ако не бъркам. Макс 3% на година. Към моента има право на още 4 по спомен, тъй като има вече изкупени.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Обратното, Монти изкупи доста дял вече. Беше активно в предни моменти и при цени съответстващи на пазара тогава. Дали са купени скъпо или евтино не е имало как да знаят, поради липсата на кристална топка, но определено е намален броя на търгуваните акции и им е придало повече стойност . А сега дали трябва да се задейства пак, защото ти си купил и ръчкаш за да продадеш с 5% профит, не знам.

Прегледах компаниите от текущия Софикс - мисля, че единствено Софарма има предимство при текущата криза и съм доволен, че имам тук. Надявам се и чичо Оги ще извлече най-доброто от ситуацията за бизнеса, като балансира между алчността на акционерите и хуманноста, която е необходима в такива тежки моменти Надявам се да видим и редовен дивидент в поканата за ОСА...дали ще е онлайн или с физическо присъствие - бъдещето ще покаже!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Не разибрам въпроса ти, кое да ти "обясня"?
            Защо 3 месеца и колко % обратно са гласували за колко време и колко са изпълнили...??
            Не ми се търсят в оса и ако знаеш без да се ровиш..?

Коментар

Гледам обратното и на Трейс не работи ...а тук е купувало на безбожни за момента цени....
              Обясни ми го с три думи за трите месеца и такъв процент..? ...
              Не разибрам въпроса ти, кое да ти "обясня"?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Монти, обратното се прави 3 месеца в годината!
                Гледам обратното и на Трейс не работи ...а тук е купувало на безбожни за момента цени....
                Обясни ми го с три думи за трите месеца и такъв процент..? ...

Коментар

Къде е обратното....набухано със скъпи акции.....?
                  Имам хилядарка от днес....
                  Монти, обратното се прави 3 месеца в годината!

Коментар

Не знам до къде ще стигне тази паника, не знам и колко дълбоко ще е разбутана икономиката след това! Определено туризъм, транспорт, рестрантьори, автомобилостроене(разбирам и притесненията на Мбат особенно с проблемите в Италия) и според мен и НИ.

Тайничко се надявам тук фабриките да работят, хората да са здрави и производството да бумти. Дано някъде из мощностите на Медика и Момата да са останали машини за защитно облекло, маски и т.н., които сега да са натоварени. Защо не и в Троян да се разработят повече от така необходимите дезинфектанти. Аптеките видимо работят на пълна пара...

Надявам се да излезем още по-силни след тази криза, а в Сърбия и с по-голям пазарен дял!
                    Къде е обратното....набухано със скъпи акции.....?
                    Имам хилядарка от днес....

Коментар

• Не знам до къде ще стигне тази паника, не знам и колко дълбоко ще е разбутана икономиката след това! Определено туризъм, транспорт, рестрантьори, автомобилостроене(разбирам и притесненията на Мбат особенно с проблемите в Италия) и според мен и НИ.

Тайничко се надявам тук фабриките да работят, хората да са здрави и производството да бумти. Дано някъде из мощностите на Медика и Момата да са останали машини за защитно облекло, маски и т.н., които сега да са натоварени. Защо не и в Троян да се разработят повече от така необходимите дезинфектанти. Аптеките видимо работят на пълна пара...

Надявам се да излезем още по-силни след тази криза, а в Сърбия и с по-голям пазарен дял!

Коментар

• МАЙКООО ТУЙ ГОЛЯМ БАЛОНЯК. И РЕЗНАТА ТРЕНДЛИНИЯ.

ПЪК УЖ ТРЯБВА ДА ДИГА ЗАРАДИ ВИРОСА.

ВЪПРЕКИ ВИРОСА СОФАРМА ПАДА . ЦЦЦЦЦЦЦ

Коментар

• Софарма колко пари загуби от обратното изкупувне досега? Каква им е средната покупна цена?

Коментар

даже и аз в мазето имам туршия с парацетамол, а май аспирин беше..., човек - не принизявай толкова нещата!
                            https://www.google.com/search?q=%D0%..._AUoAXoECAwQAw ?Без коментар!
                            Last edited by maki; 16.03.2020, 15:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Всички фармацевтични и дори гаражни фирми правят нещо с парацетамол...Всеки втори препарат против настинка или грип в аптеката е на тази основа...
                              даже и аз в мазето имам туршия с парацетамол, а май аспирин беше..., човек - не принизявай толкова нещата!

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                                Софарма прави ли нещо с парацетамол?
                                Всички фармацевтични и дори гаражни фирми правят нещо с парацетамол...Всеки втори препарат против настинка или грип в аптеката е на тази основа...

Коментар

Working...
                                X