If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иво Орозов - аз финансов консултант официално, неофициално - фотографин, художник и финансов гуру. Отдавна не работя като учител - новото поколение не ме кефи - хум са кухи, хем са гаменчета.
Импе, ако не е тайна кого консулираш финансово? освен нас форумците
Аз рекох - сметни го лесно - общата сума раздели на броят на акциите (в страницата на съответната компания са написани), махни май 7% данък дивидент и - да.[/quote
Преди да поискам помощ го направих, но ми се струва твърде малко.Данъкът е 5%.Затова искам второ мнение.
Малък ти се вижда дивидента повечето и толкова не дават .Между впрочем капитала два пъти е увеличаван и за първоначалните собственници на акции ще е много добър ако не са ги продали .
[quote="Императорът"]Аз рекох - сметни го лесно - общата сума раздели на броят на акциите (в страницата на съответната компания са написани), махни май 7% данък дивидент и - да.[/quote
Преди да поискам помощ го направих, но ми се струва твърде малко.Данъкът е 5%.Затова искам второ мнение.
Аз рекох - сметни го лесно - общата сума раздели на броят на акциите (в страницата на съответната компания са написани), махни май 7% данък дивидент и - да.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Императоре, привет!
Ще дойдеш ли на 24-ти на ОС на Медика за да се запознаем?
Ти си най-оригиналния в този форум и чувството ти за хумор е може би причината и аз да се запиша.
ти си най оргиналният се пише с пълен член.
мисля ,че и друг път сте писали във форума ,но с други имена...
Иво Орозов - аз финансов консултант официално, неофициално - фотографин, художник и финансов гуру. Отдавна не работя като учител - новото поколение не ме кефи - хум са кухи, хем са гаменчета.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар