If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко имат още.... само мисълта за цифрата ме кара да се .....кам.
Не само колко, а и защо? Защо продават? Значи очакванията на някого с толкова много акции са доста негативни. Който разполага с толкова акции, би трябвало достатъчно добре да е анализирал компанията. Мен това ме кара да се ....кам.
Ще бъде добра сделка според мен, ако се окажеш прав. 50% са си почти на левче.
(ако това се случи, на Императорът ръчичките съвсем ще треперят от алчност, и вместо хляб ще гълта акции. )
В момента Софарма се търгува при 2.30 лв. на справедлива стойност при сегашната конюнктура. Всяко подобрение на последната прави акцията подценена, всяка стотинка отдолу интерпретирам като премия за инвеститорите. Лично мнение, никаква препоръка.
В момента Софарма се търгува при 2.30 лв. на справедлива стойност при сегашната конюнктура. Всяко подобрение на последната прави акцията подценена, всяка стотинка отдолу интерпретирам като премия за инвеститорите. Лично мнение, никаква препоръка.
не,
но съм заложила и основните оферти отдолу. И ти ли чакаш ?
А не аз не съм дорасъл за толкова могъща фабрика.
Не мисля, че е толкова могъща, въпреки, че като се замисля, у нас в България е може би е достатъчно могъща, а и ми допада това, че произвежда лекарства.
Нито чопли пясъци, нито е банка.
Акт до 20 хил. лв. за Софарма за незаконосъобразни строителни дейности
08.10.2008 11:47 (3JR / SFARM)
Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) - София е съставила акт на Софарма АД за
незаконосъобразни строителни дейности, съобщиха от инспекцията.
Дружеството е започнало строителство по осъществяване на инвестиционно намерение, без да е информирало РИОСВ - София като компетентен орган. С тези си действия ръководството на лекарственото предприятие не е спазило задълженията си, произтичащи от Закона за опазване на околната среда (ЗООС), както и Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС.
Нарушението е установено при направени проверки от експерти на РИОСВ - София. Констатирано е, че на територията на Софарма на площадката на бившия цех за антипиритици от май 2008 г. е започнато извършване на изкопни дейности на два терена.
Съгласно ЗООС глобата за такова нарушение е от 1 000 лв. до 20 хил. лв
Коментар
Anton Chigurh
Голям прас за продажбите. Тук по-важно е какво става с маржовете.
Коментар