Все още твърде кекаво нагоре пъплим...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBearЕх... Ако ставаше само с гледане, кучето от гледане в месарницата щеше да се изучи за хирург :-)
Не отричам важността на индикатора, и има цял бизнес модел който прави пари именно по споменатия начин, но миноритарите могат да разчитат само на растеж или на дивиденти. Опре ли работата до ликвидационна стойност, малкият инвеститор просто умножава вложението си по нула.
тук преди консолидирания всичко е бля бляНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Ех... Ако ставаше само с гледане, кучето от гледане в месарницата щеше да се изучи за хирург :-)
Не отричам важността на индикатора, и има цял бизнес модел който прави пари именно по споменатия начин, но миноритарите могат да разчитат само на растеж или на дивиденти. Опре ли работата до ликвидационна стойност, малкият инвеститор просто умножава вложението си по нула.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBearАко фаворитизираме анализа по счетоводна стойност означава, че компанията мъртва и разпродадена на части е по ценна от цялостна и работеща. За мен лично СС е по скоро вторичен индикатор, който гледам при близки други възмоности.
Някой е гледал Уолстрийт наколко пъти!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBearАко фаворитизираме анализа по счетоводна стойност означава, че компанията мъртва и разпродадена на части е по ценна от цялостна и работеща. За мен лично СС е по скоро вторичен индикатор, който гледам при близки други възмоности.
http://rapidshare.com/files/26171618..._Stocks.p.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Маша и МечокътПървоначално изпратено от ИмператорътИ след тези резултати на Софарма, цената на акциики на борса ПАДАТ ?!?
Боже, оттърви ни от идиоти !!! Тия хора отчети въобще четат ли?
А може ли да се запозная с Маша, а мечокът да си остане в пещерата? ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate
п.п. И малко мисловна храна. Сега като се замисля, единствените пъти когато съм виждал фарма фирма да си доукрасява отчетите е когато съвсем сериозно мислят да се продават в следващите няколко месеца.
А по едно време се спрягаше листване на Варшавската борса, но за кога е планирано не помня, та с една дума, не е като да няма причини за украси.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътИ след тези резултати на Софарма, цената на акциики на борса ПАДАТ ?!?
Боже, оттърви ни от идиоти !!! Тия хора отчети въобще четат ли?
Коментар
Коментар