Софикс под 300 пак
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИскам Монти да се почви сега да обясни ....що така се случва....
...а Тони сигурно да обясни колко е Велик ОД....
Абе колко дивиденти ще Ви дадат тази година....и покриват ли Срива дотук....
Честито на купилите, Слаб (2) на продалият.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЕгати синия чип
...а Тони сигурно да обясни колко е Велик ОД....
Абе колко дивиденти ще Ви дадат тази година....и покриват ли Срива дотук....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеУфф, голям зор тука,изчака ми се търпението. Последната акция ми беше за да си завърша портфейла. Е, и от Фазерлеса клъвнах сефте малко да не съм капо.
Както и да е , днес допълних до планираните 6.2% от моя индекс. Докарах фармата до 2 .758 средно.Исках да усреднявам на 2.60-2.62, ма няма и няма,не пада.
Всичко май се калкулирало вече.От тука нататък от мече се превръщам в рогокопитно. Няма да титулувам мажо вече ОД, а само гусин Донев.
Да е жив и здрав и да си изпълни обещанията за дивидента.Ако се реинвестира - пак ще си дойда средно на планираните нива.
ПС Все пак е добре да помисли и малко по-социално в БГ. Сигурен съм че и на 150-200% печалба ще сме доволни акционерите. Няма нужда от повече....ще се научиш....Споко
Интересно кой е Продавачът тук....и ЗАЩО.....
Н е е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Коментар
-
Уфф, голям зор тука,изчака ми се търпението. Последната акция ми беше за да си завърша портфейла. Е, и от Фазерлеса клъвнах сефте малко да не съм капо.
Както и да е , днес допълних до планираните 6.2% от моя индекс. Докарах фармата до 2 .758 средно.Исках да усреднявам на 2.60-2.62, ма няма и няма,не пада.
Всичко май се калкулирало вече.
От тука нататък от мече се превръщам в рогокопитно. Няма да титулувам мажо вече ОД, а само гусин Донев.
Да е жив и здрав и да си изпълни обещанията за дивидента.Ако се реинвестира - пак ще си дойда средно на планираните нива.
ПС Все пак е добре да помисли и малко по-социално в БГ. Сигурен съм че и на 150-200% печалба ще сме доволни акционерите. Няма нужда от повече.
Коментар
Коментар