If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук имаше едно момченце с 20Т акции зорлия............
купиха му ги и сега няма кой да продава,
и вече се оглеждаме в нива 2.50-3лв !;-))
От пакетите от последния месец и днес, прелитащи по позицията направих няколко извода които ще споделя:
- учуден бях от обема на търговия и по моя преценка излизашите в тези обеми не може да са на далавера. Не ти ли светва, че тези пари 100% ще отидат по други по-подценени позиции? За купилите тези пакети нямам информация, ако имаш сподели я?
- Софарма трябва доста много да се напъне за да оправдае тази цена, дано да може да се повиши рентабилността още с много. Ще видим отчета като излезе, но в този и следвашия отчет ще е видно че има резултат, но той трябва да е 30-40% ръст на печалбата най-малко.
Възнамерявам да продължа с парите от Софарма да купувам Албена в очакване на търговото като най-консервативна част от портфейла ми, тоест, очаквам да не мине 2.6 Софарма дотогава, Може и да греша, но така съм решил.
Весели празници!
Куроператора няма ли го вече ? Щеше да обясни на Пепи бичото пресичане.
Е не може смешна компания като Девин например да прави такива ръстове на база на някакви очаквания, а Софарма да не отскочи. Ако както очаквам има изразена тенденция за подобряване на рентабилността, която е много ниска тук пенсионните ще полудеят да купуват и отиваме на 3 лева много бързо.
Коментар