Какво сте се захапали,момчета.Акцията все още се държи изненадващо добре.По моята екзотична измервателна система са ни го отперкали едва до четвъртия киртик.Останаха само още два.След това ще ни е все едно,остава срама.Ако някой не се чувства комфортно,препоръчвам му източни процедури при ХАСАН от Лозенград.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НИКПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от НИКЕБАН 61 , ще ти разбия грозната мутра !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Остап БендерТук сте се забавлявали на воля докато аз обикалях като Левски из страната.Та за пореден път успях да се убедя с очите си, че падките не могат да строят качествено пътища. Отсечката Монтана- Лом е направена така, че по добре въобще да не я бяха ремонтирали. А Бог знае колко пари са "усвоили" от излишъка за нея. За пореден път се убеждавам, че падките са вредни за пътищата в България и за здравето и живота на шофьорите пътуващи по тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерТук сте се забавлявали на воля докато аз обикалях като Левски из страната.Та за пореден път успях да се убедя с очите си, че падките не могат да строят качествено пътища. Отсечката Монтана- Лом е направена така, че по добре въобще да не я бяха ремонтирали. А Бог знае колко пари са "усвоили" от излишъка за нея. За пореден път се убеждавам, че падките са вредни за пътищата в България и за здравето и живота на шофьорите пътуващи по тях.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерТук сте се забавлявали на воля докато аз обикалях като Левски из страната.Та за пореден път успях да се убедя с очите си, че падките не могат да строят качествено пътища. Отсечката Монтана- Лом е направена така, че по добре въобще да не я бяха ремонтирали. А Бог знае колко пари са "усвоили" от излишъка за нея. За пореден път се убеждавам, че падките са вредни за пътищата в България и за здравето и живота на шофьорите пътуващи по тях.
Коментар
-
Тук сте се забавлявали на воля докато аз обикалях като Левски из страната.Та за пореден път успях да се убедя с очите си, че падките не могат да строят качествено пътища. Отсечката Монтана- Лом е направена така, че по добре въобще да не я бяха ремонтирали. А Бог знае колко пари са "усвоили" от излишъка за нея. За пореден път се убеждавам, че падките са вредни за пътищата в България и за здравето и живота на шофьорите пътуващи по тях.
Коментар
Коментар