Първоначално изпратено от Gaki
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от GakiПрогнозната ми цена,направена за тази акция на 26.11.2008 г. беше,че в близките 6-9 месеца ценовия диапазон ще бъде 2.40 / 2.50 лева.Срещна яростна съпротива от колегите,като най-злъчен беше EL DIABLO.Говорех по 6 позиции.Попаденията са в десятката,без СОФАРМА и Зърнени храни.И те следват,неминуемо.Сега за ХДПАТ.Може да се очаква,че ще падне под тия нива до края на март/април.И числата ги имам,но се оказа,че не е здравословно човек да бъде детайлен.На този етап съм благодарен на "МЕТОДА".
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПрогнозната ми цена,направена за тази акция на 26.11.2008 г. беше,че в близките 6-9 месеца ценовия диапазон ще бъде 2.40 / 2.50 лева.Срещна яростна съпротива от колегите,като най-злъчен беше EL DIABLO.Говорех по 6 позиции.Попаденията са в десятката,без СОФАРМА и Зърнени храни.И те следват,неминуемо.Сега за ХДПАТ.Може да се очаква,че ще падне под тия нива до края на март/април.И числата ги имам,но се оказа,че не е здравословно човек да бъде детайлен.На този етап съм благодарен на "МЕТОДА".Life won't wait for you.
Коментар
-
Прогнозната ми цена,направена за тази акция на 26.11.2008 г. беше,че в близките 6-9 месеца ценовия диапазон ще бъде 2.40 / 2.50 лева.Срещна яростна съпротива от колегите,като най-злъчен беше EL DIABLO.Говорех по 6 позиции.Попаденията са в десятката,без СОФАРМА и Зърнени храни.И те следват,неминуемо.Сега за ХДПАТ.Може да се очаква,че ще падне под тия нива до края на март/април.И числата ги имам,но се оказа,че не е здравословно човек да бъде детайлен.На този етап съм благодарен на "МЕТОДА".
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от GakiКакво сте се захапали,момчета.Акцията все още се държи изненадващо добре.По моята екзотична измервателна система са ни го отперкали едва до четвъртия киртик.Останаха само още два.След това ще ни е все едно,остава срама.Ако някой не се чувства комфортно,препоръчвам му източни процедури при ХАСАН от Лозенград.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от GakiКакво сте се захапали,момчета.Акцията все още се държи изненадващо добре.По моята екзотична измервателна система са ни го отперкали едва до четвъртия киртик.Останаха само още два.След това ще ни е все едно,остава срама.Ако някой не се чувства комфортно,препоръчвам му източни процедури при ХАСАН от Лозенград.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от GakiКакво сте се захапали,момчета.Акцията все още се държи изненадващо добре.По моята екзотична измервателна система са ни го отперкали едва до четвъртия киртик.Останаха само още два.След това ще ни е все едно,остава срама.Ако някой не се чувства комфортно,препоръчвам му източни процедури при ХАСАН от Лозенград.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап БендерТук сте се забавлявали на воля докато аз обикалях като Левски из страната.Та за пореден път успях да се убедя с очите си, че падките не могат да строят качествено пътища. Отсечката Монтана- Лом е направена така, че по добре въобще да не я бяха ремонтирали. А Бог знае колко пари са "усвоили" от излишъка за нея. За пореден път се убеждавам, че падките са вредни за пътищата в България и за здравето и живота на шофьорите пътуващи по тях.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiКакво сте се захапали,момчета.Акцията все още се държи изненадващо добре.По моята екзотична измервателна система са ни го отперкали едва до четвъртия киртик.Останаха само още два.След това ще ни е все едно,остава срама.Ако някой не се чувства комфортно,препоръчвам му източни процедури при ХАСАН от Лозенград.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Остап БендерТук сте се забавлявали на воля докато аз обикалях като Левски из страната.Та за пореден път успях да се убедя с очите си, че падките не могат да строят качествено пътища. Отсечката Монтана- Лом е направена така, че по добре въобще да не я бяха ремонтирали. А Бог знае колко пари са "усвоили" от излишъка за нея. За пореден път се убеждавам, че падките са вредни за пътищата в България и за здравето и живота на шофьорите пътуващи по тях.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от НИКПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от НИКЕБАН 61 , ще ти разбия грозната мутра !
Коментар
Коментар