IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от Факушка
    Първоначално изпратено от the money-maker
    Смятам ,че вече стигнахме дъното.Смятам да купувам акции.Очаквам около декември цена 10-15лв.Очаквам към 2010-2011 цена 30-50лв.
    ...............................

Не си само ти дето мисли така. На такива съм се нагледал от една година, толкова са много, че ще се чудиш откъде се намериха. И всичките стигнаха дъното, ако ме разбираш.
    Ние тук ги наричаме балъци.
    Дрънкат, дрънкат, много глупости дрънкат, а накрая - кой ми сра в гащите. Разбира се не бяха те самите, а мечките им сраха в гащите, а биковете им го набутаха. Това води до невероятна мъка и болка, която ги кара да не спират да дрънкат щуротии.
    Както и да е.

А по въпроса с цените на патките - сегашните цени скоро ще ви се виждат непостижима висина, спомнете си 2 лева, да не говорим за 3 лева.

Препоръка е.
    Непостижимо висока .....няма как да ни се видят на нас тези цени високи, но на такива убитаци като теб , който никога е нямал, няма и да има пари е възможно да ти се струват мноооого високи....някой беше казал, че с 50 лв искате пари да направите....е няма как
    бацинка, аз с 2-3 хилки направих 50 бона от бфб чисто, а ти я кажи от твоите стотици хиляди или милион, колко ти останаха - 100 хилки или те надценявам ;-)
    понякога с малко пари се правят много - стига да имаш глава на раменете, а в главата мозък.
    понякога с много пари (особено ако не си ги спечелил с труд и мозък) може само да загубиш всичко - ти явно знаеш как се прави това ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Факушке,слънце мое, нещо се заиграваш с добитъка.Да не спиш в обора довечера?
      Свети Онуфрий също го е правел,както личи от неговото житие-битие.Инокентий,безбожнико,още не си разказал историята,негодник такъв.На мене няма да повярват.А там,в планината,в крайна сметка светията си избол очите за нарушение на дадения от него обет.На козлето са му се случили къде къде по-приятни неща.

Коментар

• Факушке,слънце мое, нещо се заиграваш с добитъка.Да не спиш в обора довечера?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Някога, много отдавна,толкова отдавна ,че е било преди повече от месец,малката Фа.ку.шка запитала старата си майка:Мале, защо си продаваме ценните книжя?Мила ми Фа.ку.шке отговорила натъжено жалната и майка:
          -Когато порастнеш и се научиш да четеш, ще ти дам да прочетеш приказката озаглавена:Защо ли сме мечки? Тази приказка е написана много отдавна,толкова отдавна ,че тогава още не е имало закон за валутен мечешки борд.Легенди се разнасят, че приказката е написана само за няколко дни,но за да я проумее дебелата ти мечешка главица ще е необходимо да изминат много мечешки зими и много късно ще я разбереш.Всяка прилика на героите от приказката с участници от форума и действителни лица и книги е напълно случайна.Не е препоръка за нищо и авторът не иска и не е искал да обижда с написаното никой,включително действителни лица ,действителни хора и животни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Непостижимо висока .....няма как да ни се видят на нас тези цени високи, но на такива убитаци като теб , който никога е нямал, няма и да има пари е възможно да ти се струват мноооого високи....някой беше казал, че с 50 лв искате пари да направите....е няма как
            хане, знаеме че само ти имаш(е) пари, нас живи да ни ожалиш,
            Е - какво да се прави - живот.
            Забелязвам че не ти държат нервите - простотиите които пишеш напоследък приличат на последен гърч - последно напъване преди голямото из..сиране

Отговаряш на описанието по-долу:

Първоначално изпратено от Бантустански добитък
            ..
            на удавниците не им пука, колко хора ще съсипят. Те и за сламка се ловят за да намалят катастрофалните си загуби.
            Айде, дрисни нещо тук, наплюй някой, кажи колко много пари имаш, дано ти се оправи настроението.

ПС
            И препоръка да е, балъците ще за губят парите си. Също като хана. :lol:
            Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
              Първоначално изпратено от the money-maker
              Смятам ,че вече стигнахме дъното.Смятам да купувам акции.Очаквам около декември цена 10-15лв.Очаквам към 2010-2011 цена 30-50лв.

Не си само ти дето мисли така. На такива съм се нагледал от една година, толкова са много, че ще се чудиш откъде се намериха. И всичките стигнаха дъното, ако ме разбираш.
              Дрънкат, дрънкат, много глупости дрънкат, а накрая - кой ми сра в гащите. Разбира се не бяха те самите, а мечките им сраха в гащите, а биковете им го набутаха. Това води до невероятна мъка и болка, която ги кара да не спират да дрънкат щуротии.
              Както и да е.

А по въпроса с цените на патките - сегашните цени скоро ще ви се виждат непостижима висина, спомнете си 2 лева, да не говорим за 3 лева.

Препоръка е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бантустански добитък
                Аз не визирам пропаднали комарджии като козлето. Това е за предупреждение за тези, които се сдържаха да не бъдат въвлечни от форумните "оптимисти"-демагози. Да не се подлъжат сега да ги спасяват. Защото на удавниците не им пука, колко хора ще съсипят. Те и за сламка се ловят за да намалят катастрофалните си загуби.

Не е препоръка.
                +1

Коментар

• Аз не визирам пропаднали комарджии като козлето. Това е за предупреждение за тези, които се сдържаха да не бъдат въвлечни от форумните "оптимисти"-демагози. Да не се подлъжат сега да ги спасяват. Защото на удавниците не им пука, колко хора ще съсипят. Те и за сламка се ловят за да намалят катастрофалните си загуби.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от Gaki
                  Първоначално изпратено от Бантустански добитък
                  Тука и да има поръчки печалбите са за мажоритаря. Затова акциите тук са покер. С блъфове може и да излъжеш някого, но май само лъжците останаха на пазара и сега се надлъгват, кой по-малко загубил, докато свалят цената нон стоп с действията си.

Не е препоръка.
                  Каквото и да кажеш,колкото и да е правдиво,ще те разберат само някои от хайванчетата.Например Пепи-козлето никога няма да вдене.Но тук говориш на човеци,които са толкова гламави,че само си губиш красноречието.То думите не са като киртиците.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker

Както и да е.

Препоръка е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бантустански добитък
                      Тука и да има поръчки печалбите са за мажоритаря. Затова акциите тук са покер. С блъфове може и да излъжеш някого, но май само лъжците останаха на пазара и сега се надлъгват, кой по-малко загубил, докато свалят цената нон стоп с действията си.

Не е препоръка.
                      Каквото и да кажеш,колкото и да е правдиво,ще те разберат само някои от хайванчетата.Например Пепи-козлето никога няма да вдене.Но тук говориш на човеци,които са толкова гламави,че само си губиш красноречието.То думите не са като киртиците.

Коментар

• Тука и да има поръчки печалбите са за мажоритаря. Затова акциите тук са покер. С блъфове може и да излъжеш някого, но май само лъжците останаха на пазара и сега се надлъгват, кой по-малко загубил, докато свалят цената нон стоп с действията си.

Не е препоръка.

Коментар

• Смятам ,че вече стигнахме дъното.Смятам да купувам акции.Очаквам около декември цена 10-15лв.Очаквам към 2010-2011 цена 30-50лв.Не ви препоръчвам да действате като мен ,не ви препоръчвам да купувате или продавате акции и не ви препоръчвам да чакате ,ако сте решили да купувате или продавате.Препоръчвам на г-жа Фак.Ушка Оста Бен Де Рова да отиде на Божи гроб.Надявам се там тя да получи прозрение дали да купува или продава и дано да получи прозрение,от което да разберем дали съм прав в очакванията си или се заблуждавам.Препоръката е единствено към лицето ,което се отъждествявя с въпросната г-жа. Не ви препоръчвам да убивате мечки и не ви препоръчвам да носите палта от меча кожа-моля ви смилете се над беззащитните ,ако имате горните намерения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Силвия
                            ЕЕЕЕЕЕЕ,,,,БАЙГЪН вече от тази ФФФФФАКУШКА!!!!!

ХИ,хи,хи, тая някой я е опънал. Лошо няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                              Първоначално изпратено от 33 degree

Факи верно си гламав с тоя дарак да бръмчиш. Всичко е ясно!!!
                              Ми не сме всички от пернишките села и не всичко имат голф 2.
                              Ама и ние сме ора, нале?

Ето и данни малко:

2002 Toyota Sienna Performance
                              - 2,995 cc 3 liters 6 V front engine with 87.5 mm bore, 83 mm stroke, 10.5 compression ratio, double overhead cam, variable valve timing/camshaft and four valves per cylinder
                              - Unleaded fuel
                              - Fuel economy EPA highway (l/100km): 9.8
                              - Multi-point injection fuel system
                              - Main 79 liter unleaded fuel tank
                              - Power: SAE and 157 kW , 210 HP @ 5,800 rpm; 220 ft lb , 298 Nm @ 4,400 rpm

Не е кат голфа, ама това е
                              Е като направиме магистралите ще бръмчиш по хубави пътища.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree

Факи верно си гламав с тоя дарак да бръмчиш. Всичко е ясно!!!
                                Ми не сме всички от пернишките села и не всичко имат голф 2.
                                Ама и ние сме ора, нале?

Ето и данни малко:

2002 Toyota Sienna Performance
                                - 2,995 cc 3 liters 6 V front engine with 87.5 mm bore, 83 mm stroke, 10.5 compression ratio, double overhead cam, variable valve timing/camshaft and four valves per cylinder
                                - Unleaded fuel
                                - Fuel economy EPA highway (l/100km): 9.8
                                - Multi-point injection fuel system
                                - Main 79 liter unleaded fuel tank
                                - Power: SAE and 157 kW , 210 HP @ 5,800 rpm; 220 ft lb , 298 Nm @ 4,400 rpm

Не е кат голфа, ама това е

Коментар

Working...
                                X